duminică, 20 ianuarie 2019

CONSTANȚA. Ion Barbu își anunță demisia de la SSC Farul

CONSTANȚA. Ion Barbu își anunță demisia de la SSC Farul

SSC Farul Constanța a înregistrat astăzi a două înfrângere în liga a două la fotbal după ce a cedat cu scorul de 1-4, la Călărași, în față celor de la Academică Clinceni, într-o partida considerată pe teren propriu.

La finalul meciului, unul dominat categoric de către oaspeți, tehnicianul constănțean a declarat, în exclusivitate pentru Neptun TV, că în proporție de 90% este decis să renunțe la a mai antrena echipa suporterilor. "În situația noastră nu poți să schimbi o jumătate de echipa, așa că cel mai bine se înlocuiește antrenorul", a declarat Ion Barbu la finalul partidei cu Academică Clinceni. După trei etape disputate, ssc farul a acumulat doar trei puncte, grație victoriei cu 4-1 în față celor de la acs poli timișoara, din prima etapă a campionatului. Au urmat apoi două înfrângeri usturătoare, 2-4 și 1-4, contra celor de la UTA Arad, respectiv Academică Clinceni.

În cazul în care va demisiona, Ion Barbu devine primul antrenor care renunta la banca tehnică în actualul sezon al ligii a două la fotbal.

Comenteaza aceasta stire