joi, 20 iunie 2019

CONSTANȚA. Fetițe lăsate în mașină de mama plecată la cumpărături - o copilă a pornit motorul ÎN JOACĂ! VIDEO

Este de necrezut ce a făcut o mamă din Constanţa. Femeia şi-a lăsat cei doi copii în maşină, ce par de vârsta grădiniţei, într-o parcare a unui supermarket, şi a plecat liniştită la cumpărături. Câţiva clienţi ai magazinului le-au văzut pe fetiţe şi nu s-au mai dezlipit de lângă autoturism, mai ales că una dintre copile a reuşit să pornească motorul.

De Andreea Jîjîie si Cristina Puşcaşu 20:43, 7 noiembrie 2017 7093 vizite Mama si copilul

O mamă iresponsabilă. Așa o caracterizează martorii pe femeia care și-a lăsat copiii în mașină, cu cheile în contact, în timp ce ea își făcea liniștită cumpărăturile.

Un cuplu le-a observat pe cele 2 fetițe și nu s-a mai mișcat de lângă mașină, pentru a le putea supraveghea pe cele mici până la întoarcea femeii. Asta, mai ales că tânăra le-a lăsat copiilor cheile în contact, iar portierele nu erau blocate astfel că fetițele puteau coborî în orice moment.

Cei care au filmat scena susțin că au așteptat jumătate de oră până când mama, pe care o acuză de inconștiență, s-a întors la mașina în care se aflau cei doi copii.

Reacția femeii a fost la fel de uimitoare ca și decizia de a-și lăsa fetițele de vârsta grădiniței singure în mașină. În momentul în care martorii au încercat să-i explice la ce pericole și-a expus copiii, care au pornit motorul, tot ea a fost cea care s-a arătat deranjată.

Imaginile au ajuns pe o rețea de socializare, unde au stârnit un val de reacții.

Cazul a fost făcut public și pe un grup de mămici din Constanța. Femeile au  criticat, la rândul lor, gestul tinerei La scurt timp, s-au sesizat și autoritățile.

Specialiștii spun că este extrem de riscant să vă lăsați copilul nesupravegheat în mașină.

Statisticile ar trebui să le dea de gândit părinților care își lasă copiii în autoturism. Anual, în Statele Unite 40 de micuți mor din cauza atacurilor de panică sau a sufocării. În România, legea nu prevede sancțiuni pentru părinții care își lasă copiii nesupravegheați. Amenda primită de tânăra din Constanța în acest caz este pentru că nu și-a luat măsurile necesare pentru asigurarea autovehicului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire