duminică, 18 august 2019

CONSTANȚA. IMAGINI cu IMPACT EMOȚIONAL - femeie ÎN AGONIE pe asfalt după ce a fost SPULBERATĂ pe trecere și ARUNCATĂ câtiva metri în aer! VIDEO

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp, pe bulevardul Ferdinand din municipiu, în apropiere de Teatrul 'Jean Constantin'.

O femeie a fost spulberată de un autoturism chiar în timp ce traversa trecerea de pietoni. Impactul a fost unul violent, femeia fiind proiectată câțiva metri în aer, după care s-a prăbușit pe carosabil.

Cadrele medicale se află acum la fața locului și încearcă să-i salveze viața femeii. La locul accidentului se află și un echipaj de Poliție. 

Traficul în zonă este îngreunat.

UPDATE. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru investigații de specialitate. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

UPDATE. "În jurul orei 09:.50, un bărbat, în vârstă de  58 de ani, din Mangaliaa, a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand, către strada Mihai Viteazu, unde în dreptul trecerii pentru pietoni, din zona intersecției cu strada Ștefan Mihăileanu, a surprins și accidentat o femeie, de 41 de ani, din Medgidia,  care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Comenteaza aceasta stire