miercuri, 21 august 2019

CONSTANȚA. Imagini revoltătoare la locul accidentului în urma căruia Răzvan Ciobanu a murit - localnicii au luat obiecte personale și părți din caroseria mașinii!

CONSTANȚA. Imagini revoltătoare la locul accidentului în urma căruia Răzvan Ciobanu a murit - localnicii au luat obiecte personale și părți din caroseria mașinii!

Locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu a atras curiozitatea localnicilor din Săcele, care au ținut să păstreze un suvenir din autoturismul la volanul căruia se afla creatorul de modă în vârstă de 43 de ani.

Imagini surprinse de jurnaliștii de la Observator surprind momentele în care câțiva localnici iau mai multe obiecte personale ale designerului, dar și părți din caroseria mașinii. Un bărbat este filmat în timp ce bea dintr-o sticlă de suc care a căzut din mașină, iar alții au plecat acasă cu obiecte din caroseria mașinii, care rămăseseră intacte: faruri, halogene și alte părți de caroserie, scrie adevarul.ro.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Tragedia a fost anunțată la 112 în dimineața de 29 aprilie, la ora 7.15. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust. În clipa în care medicii au ajuns la fața locului au constatat decesul victimei, care se produsese cu mai mult timp în urmă, anchetatorii urmând să stabilească, după ce legiștii vor face autopsia, cu câte ore înainte a murit creatorul de modă.

De asemenea, polițiștii au stabilit că mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu aparținea unei cunoștințe din Călărași a acestuia. Potrivit unor surse din Poliție, așa se explică de ce în autoturism a fost descoperită o carte de identitate a unei persoane din acest județ.

Mașina împrumutată de familia Cercel lui Răzvan Ciobanu era un Range Rover, autovehicul de peste 100.000 de euro, care la testele de siguranță obține calificative maxime. În ceea ce privește locul unde s-a produs accidentul rutier, intrarea în localitatea Săcele, surse apropiate anchetei spun că Răzvan Ciobanu a greșit drumul către București. El a plecat din Mamaia Nord, de la Festivalul Sunwahes, spre Capitală, alegând să intre pe A2 la Ovidiu. Însă, la intrarea în localitatea Năvodari, de unde urma să meargă spre intrarea pe A2, Ciobanu a încurcat drumul, luând-o pe DJ226, către Săcele.

Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui Range Rover și, spun polițiștii, „din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra mașinii”.

Sursă: adevarul.ro

Comenteaza aceasta stire