vineri, 19 iulie 2019

CONSTANȚA. Imagini revoltătoare la Spitalul Județean - pacienții dorm cu prosop peste gură, de frica GÂNDACILOR! VIDEO

CONSTANȚA. Imagini revoltătoare la Spitalul Județean - pacienții dorm cu prosop peste gură, de frica GÂNDACILOR! VIDEO

Imagini revoltătoare au fost filmate în secția de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța.

Ruda unui pacient internat în spital a filmat în seara de luni, 11 septembrie, gândaci în salonul de spital. În imagini se vede cum insectele umblă pe pereți, pe uși, pe masa din camera de spital sau pe noptierele unde pacienții își țin alimentele și alte obiecte necesare. 

„Este incredibil cum în anul 2017, când alții se gândesc cum să populeze planetele, România se luptă cu gândacii din saloanele de spital. Problema este veche, iată că nu și rezolvată. În spital dacă te internezi, pleci fie mai bolnav, fie în sicriu dacă ești mai sensibil. Nu generalizăm, dar să ajungi să dormi în spital cu prosop peste gură, cum povestesc oamenii, ca să nu le intre în gură gândacii, este revoltător! Am filmat și am hotărât să fac totul public pentru că sper că asta îi va ajuta pe pacienți - atât pe cei internați acum, cât și pe cei care vor fi internați“, a declarat autorul imaginilor „Adevărul“.

„Vă aducem la cunoștință faptul că dezinsecția este efectuată o dată pe lună în toate secțiile Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și, suplimentar, la două săptămâni, în secțiile care nu au fost renovate, printre care și secția Neurologie.

Conducerea SCJU face tot posibilul pentru a remedia această situație și a imbunătăți condițiile pacienților. Astfel, în ultima perioadă, în secția Neurologie, au fost înlocuite noptierele vechi cu unele noi. Pentru că lemnul favorizează ascunderea insectelor, în perioada imediat următoare, va fi înlocuită și tâmplăria din lemn cu tâmplărie PVC. Astfel, vor fi schimbate tocurile și ușile tuturor saloanelor din această secție.

În continuare, facem apel la pacienți și aparținători să nu mai păstreze mâncarea în saloane pe timpul nopții. Conducerea SCJU“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean Constanța pentru adevarul.ro.

Reprezentanții SCJU au menționat că doar secțiile renovate au frigidere în saloane.

 

Comenteaza aceasta stire