luni, 19 august 2019

Constanța, în doliu! Andreea, tânăra ucisă în atentatul terorist de la Londra, a fost condusă pe ultimul drum - FOTO

Constanța, în doliu! Andreea, tânăra ucisă în atentatul terorist de la Londra, a fost condusă pe ultimul drum - FOTO

Constănțeanca Andreea Cristea, 31 de ani, ucisă în urma atentatului terorist din capitala Marii Britanii, in 22 martie, a fost condusă astăzi pe ultimul drum.

Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPSTeodosie, scrie observator.tv.

VEZI ȘI: Andreea, tânăra din Constanța rănită în atentatul terorist de la Londra, a murit la spital!

Rudele și prietenii Andreei Cristea au venit încă de sâmbătă dimineața la o casă mortuară din municipiul Constanța, unde se afla depus trupul tinerei.

Printre cei care au vrut să aducă un ultim omagiu s-a aflat și ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummel.

RECOMANDARE - Iubitul tinerei din Constanța care a fost lovită cu mașina de teroristul de la Londra avea de gând să o ceară de soție în ziua atacului - VIDEO

El a declarat jurnaliștilor că a dorit să fie alături de familia tinerei în aceste momente și să își exprime condoleanțele. Ambasadorul a dorit să sublinieze că Marea Britanie și România luptă în continuare împotriva terorismului.

De la casa mortuară, cortegiul funerar s-a îndreptat spre Biserica Sfânta Maria, acolo unde urma să fie oficiată ceremonia și unde au fost prezenți ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, și prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu.

După ceremonie, cortegiul a mers către Cimitirul Anadalchioi, unde Andreea Cristea a fost înmormântată.

Andreea Cristea se afla la Londra alături de iubitul ei, care urma să o ceară în căsătorie în ziua atentatului de la Westminster. Ea a căzut în Tamisa în atacul din 23 martie, atunci când Khalid Masood a intrat cu o mașină în mulțime pe Podul Westminster și a înjunghiat mortal un polițist

Comenteaza aceasta stire