miercuri, 21 august 2019

CONSTANȚA. În plină iarnă, mai multe cartiere rămân fără apă și căldură! Vezi zonele afectate

CONSTANȚA. În plină iarnă, mai multe cartiere rămân fără apă și căldură! Vezi zonele afectate

În plină iarnă, mai multe zone din Constanța rămân fără apă, dar și fără căldură din cauza mai multor avarii. 

"În urma degajării zonei, pentru remedierea avariei de pe conducta de 800 mm, de pe strada IC Brătianu, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unei legături între două tronsoane. Pentru efectuarea reparațiilor a fost necesară oprirea stației de tratare și pompare Palas astăzi-21 ianuarie 2019, în intervalul 17,30 – 24,00. Măsura a fost luată pentru ca pe segmentul avariat apa să fie oprită de tot, fiind nevoie de asigurarea condițiilor tehnice pentru activitățile de sudură. În această situație, abonații din cartierele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Abator, Gară, Casă de Cultură, Inel I, Inel ÎI și Coiciu nu vor avea apă la robinete până la miezul nopții. 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele avariate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei într-un timp cât mai scurt", se arată într-un comunicat RAJA.

Totodată, mai multe zone rămân fără căldură, tot din cauza unor avarii. Este vorba despre zonele: Policlinica 2, Cuget Liber, Kaufland, Casa de Cultura, Doi Cocosi, Medeea, Complex Marinarul, Scoala 39, Marvimex, Statia Salvare, Scoala 8, Piata Caragiale (inel II), Sabroso, Gara, Billa, Scoala ajutatoare – Bratianu, Pod Butelii, Inel I, Complex Primo, Catanga, Liceul Auto, CET, Pod IPMC. 

 

Comenteaza aceasta stire