sîmbătă, 20 iulie 2019

CONSTANȚA. Încă o tragedie de Paște - copilul care a intrat în Dunăre să își recupereze papucii a murit!

CONSTANȚA. Încă o tragedie de Paște - copilul care a intrat în Dunăre să își recupereze papucii a murit!

Copilul de 14 ani, care a intrat în Dunăre, în zona localității Rașova, să își recupereze papucii și nu a mai ieșit, a fost declarat decedat la spital, în cursul nopții de luni spre marți. Băiatul a fost scos din apă luni seara de pompieri și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Copilul a fost scos din Dunăre, luni seara, de reprezentanții ISU Contanța. După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocolul de resuscitare la fata locului, băiatul a fost preluat, în hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD.

El a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru continuarea manevrelor de resuscitare. Nu a fost declarat decedat la fața locului, deoarece se instalase hipotermia, iar trupul avea temperatura de aproximativ 20 de grade.

Pentru a fi declarat decedat trebuia adus la temperatura normală a corpului, susțin medicii, astfel că protocolul de resuscitare a fost continuat la spital, pacientul fiind încălzit cu un grad pe oră.

Ulterior, în cursul nopții de luni spre marți, a fost declarat decesul, cadrele medicale neputând face nimic pentru a-l readuce pe copil la viață.

Copilul a intrat luni în Dunăre ca să își recupereze papucii, dar nu a mai ieșit la mal. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU, printre care și o barcă, iar copilul a fost scos din apă și transportat la spital.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.