sîmbătă, 24 august 2019

CONSTANȚA. Încălțăminte contrafăcută, în valoare de peste 950.000 lei, confiscată în port

CONSTANȚA. Încălțăminte contrafăcută, în valoare de peste 950.000 lei, confiscată în port

Articole de încălțăminte în valoare de peste 950.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, au  fost descoperite în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container sosit din China.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali, au fost descoperit 1.600 perechi de încălțaminte susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. Destinatar ul containerului este o societate comercială de pe raza municipiului București, administratorul societății comerciale este un cetățean chinez, în vârstă de 33 de ani, având reședința pe raza județului Ilfov.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 956.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Comenteaza aceasta stire