miercuri, 22 mai 2019

CONSTANȚA. Incendiu puternic izbucnit de la o țigară - o femeie a murit, fiica sa - la spital! GALERIE FOTO/VIDEO

Sfârșit în chinuri pentru o femeie 87 de ani, imobilizată la pat. Femeia a decedat după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări.

Nici vecinii, nici salvatorii nu au putut face nimic pentru femeia de 87 de ani. Casa din cartierul Coiciu a fost cuprinsă de flăcări, seara trecută, iar vecinii îngroziți că nu au cum să o scoată, au sunat la 112. O autospecială ISU și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au ajuns la intervenție.

Militarii au fost singurii care au putut intra în casă. Când au spart unul din geamuri, ușa fiind închisă, focul a căptătat putere odată cu pătrunderea oxigenului în încăpere.

Vecinii au sunat-o între timp pe fiica bătrânei care venea seară de seară la ea. În încercarea de a-și salva mama, aceasta s-a intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Oamenii spun că femeia imobilizată la pat locuia singură și nu a avut nicio șansă să se salveze din calea focului.

Pompierii s-au luptat minute în șir cu vâlvâtaia, iar când au reușit să stingă flăcările au găsit trupul bătrânei pe pat.

Fiica bătrânei, o femeie de 66 de ani, a fost dusă la spital în urma intoxicației cu fum.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

O nouă stea a tenisului vine tot de la Constanța - Sebastian este fiul unui fost tenisman și a devenit dublu campion!
De Neptun TV 6 mai 2019

O nouă stea a tenisului se ridică de la Constanța, din comunitatea căreia îi aparține Simona Halep. Puștiul care a devenit recent dublu campion este fiul unui fost jucător de tenis.