joi, 18 ianuarie 2018

CONSTANȚA. Incendiu puternic izbucnit de la o țigară - o femeie a murit, fiica sa - la spital! GALERIE FOTO/VIDEO

Sfârșit în chinuri pentru o femeie 87 de ani, imobilizată la pat. Femeia a decedat după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări.

Nici vecinii, nici salvatorii nu au putut face nimic pentru femeia de 87 de ani. Casa din cartierul Coiciu a fost cuprinsă de flăcări, seara trecută, iar vecinii îngroziți că nu au cum să o scoată, au sunat la 112. O autospecială ISU și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au ajuns la intervenție.

Militarii au fost singurii care au putut intra în casă. Când au spart unul din geamuri, ușa fiind închisă, focul a căptătat putere odată cu pătrunderea oxigenului în încăpere.

Vecinii au sunat-o între timp pe fiica bătrânei care venea seară de seară la ea. În încercarea de a-și salva mama, aceasta s-a intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Oamenii spun că femeia imobilizată la pat locuia singură și nu a avut nicio șansă să se salveze din calea focului.

Pompierii s-au luptat minute în șir cu vâlvâtaia, iar când au reușit să stingă flăcările au găsit trupul bătrânei pe pat.

Fiica bătrânei, o femeie de 66 de ani, a fost dusă la spital în urma intoxicației cu fum.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Primăria Constanța va avea propriul serviciu de ecarisaj!
De Neptun TV 17 ianuarie 2018

Se are în vedere instalarea unor camere de supraveghere prin care iubitorii de animale să poată vedea în timp real cum sunt tratate animalele.

CONSTANȚA. Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață! Meteorologii anunță ploi
De Neptun TV 16 ianuarie 2018

Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață. S-a circulat mai bine în oraș, deși șoferii au fost nevoiți să conducă mai prudent ca de obicei. Primul episod de iarnă a fost destul de blând și în județ, unde autoritățile spun că au putut interveni pentru că vântul nu a suflat cu atâta putere încât să viscolească și să troienească zăpada.

CONSTANȚA. Se caută polițiști locali - sunt angajați și oameni care au doar liceul! Care sunt condițiile de participare
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Primăria Constanța se pregătește să facă angajări masive la Poliția Locală. Nu mai puțin de 96 de posturi au fost scoase la concurs de municipalitate.

CONSTANȚA. Un tânăr a rămas fără mașina parcată în fața blocului - polițiștii i-au găsit autoturismul la Vama Nădlac!
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Un tânăr care a rămas fără autoturism, după ce hoții i l-au furat chiar din fața blocului, a primit o veste bună de la oamenii legii. Mașina i-a fost găsită în Vama Nădlac, din județul Arad. Se pare că hoții încercau să treacă granița, pentru a o vinde peste hotare. Trei persoane sunt cercetate în acest caz.

CONSTANȚA. Spitalul Județean de Urgență va fi dotat cu echipamente performante de imagistică medicală
De Roxana Glăvan 9 ianuarie 2018

Investiții masive la Spitalul Județean de Urgență din Constanța. Unitatea medicală de la malul mării va fi dotată, anul acesta, cu echipamente performante de imagistică medicală.

CONSTANȚA. Metoda 'Accidentul' a mai făcut o victimă! Un bătrân a rămas fără 20.000 de lei după ce a fost sunat de un 'avocat'!
De Roxana Glăvan 9 ianuarie 2018

Oricât ar părea de greu de crezut, încă există constănțeni care se lasă păcăliți prin metoda „Accidentul”. Ultimul credul este un bărbat de 83 de ani din Constanța care, ieri noapte, a rămas fără 20 de mii de lei. Alte două persoane au fost sunate, în aceeași noapte, pentru a li se cere diverse sume de bani. Din fericire, și-au dat seama la timp că este vorba despre o înșelăciune și au anunțat poliția.

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune
De Neptun TV 6 ianuarie 2018

Vecinii tânărului de etnie romă spun că l-au mai văzut conducând camioneta părinților, însă niciodată n-ar fi ajuns cu ea în drumul național, ci se limita să se plimbe pe ulița unde locuiește.

Veste proastă pentru români: medicii de familie nu mai dau trimiteri și rețete compensate!
De Neptun TV 2 ianuarie 2018

Medicii de familie din România își mențin decizia ca, începând de mâine, să nu mai acorde servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, pacienții fiind afectați de faptul că nu vor mai primi trimiteri și rețete compensate, în timp ce cadrele medicale susțin că vor lucra „pro-bono”.