luni, 26 august 2019

CONSTANȚA. Inspector Antidrog, acuzat că a furat un telefon mobil - a fugit din sediul poliției în timpul audierilor!

CONSTANȚA. Inspector Antidrog, acuzat că a furat un telefon mobil - a fugit din sediul poliției în timpul audierilor!

Un inspector din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța este cercetat de polițiști pentru că a furat un telefon mobil. Inspectorul a fugit din sediul poliției chiar în timpul audierilor.

„Un bărbat, de 39 de ani, care se afla la sediul Secției 1 Poliție pentru cercetări, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă comisă la aceeași dată în incinta unui complex comercial, din municipiu, a părăsit sediul poliției într-un moment în care acesta purta o discuție confidențială cu avocatul său”, transmite IPJ Constanța.

Incidentul s-a produs miercuri, 14 noiembrie, în jurul orei 23:30, la sediul Secției 1 Poliție Constanța. Bărbatul, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt (un telefon mobil), este Cosmin Guriță, inspector de specialitate la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța.

„De o săpămână el nu s-a prezentat la serviciu și face obiectul unei anchete disciplinare. Face parte din personalul contractual al Centrului, nu face parte din corpul polițiștilor sau a agenților de poliție. Am informat mai departe structura noastră centrală”, a declarat pentru „Adevărul” comisarul Cristian Oprișan, șeful Centrului.

Inspectorul a mai fost cercetat disciplinar de instituția la care lucra pentru întârzieri la serviciu și au fost luate măsuri împotriva lui.

„El, prin natura muncii, desfășurând activități de prevenire, zilnic era în contact cu oamenii. Nimeni nu ne-a sesizat vreo problemă legată de el. Noi punem incidentul pe seama divorțului prin care a trecut recent”, mai spune comisarul Oprișan.

În schimb, vecinii inspectorului antidrog susțin că bărbatul și-a schimbat radical comportamentul în ultimele luni. Pe numele acestuia ar exista la poliție mai multe sesizări pentru tulburarea liniștii publice.

„Până să fure telefonul acesta, noi, vecinii din curte (o curte comună n. red.) am sunat la poliție de 10-15 ori. A fost amendat aproape de fiecare dată. Dădea muzica la maxim până pe la ora 3 dimineața, țipa la telefon, se certa cu toată lumea, țipa la oamenii de pe stradă. A fost dus de poliție forțat la Centrul de la Palazu Spital de Psihiatrie n.red.) . A venit a doua zi acasă”, a declarat unul dintre vecinii lui Cosmin Guriță. Pe aceeași temă:

Comenteaza aceasta stire