joi, 23 noiembrie 2017

CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO

De Roxana Glăvan 14:09, 7 octombrie 2017 274 vizite LITORAL
CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO

Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de avertizările meteo! Drept dovadă, mai mulți amatori de valuri și adrenalină au decis că vremea de afară este tocmai bună pentru satisface pasiunea. Purtați de rafalele de vânt, într-un echilibru instabil pe plăcile alunecoase, bărbați și femei deopotrivă s-au aventurat în mare.

Zeci de pasionați de kitesurfing au fost filmați, astăzi, în larg, pe plajele din Mamaia și Constanța, tăind cu viteză valurile, nepăsători la pericolele la care se expun.

Recomandare: Comandament pentru Situații de Urgență în Constanța - autoritățile se pregătesc de inundații

Reamintim că județul Constanța se află, astăzi, sub două avertizări meteo: un cod portocaliu de ploi abundente și vânt puternic, și un cod galben de inundații.

Recomandare: Județul Constanța, sub COD GALBEN DE INUNDAȚII până duminică seara - ce spun meteorologii. VEZI HARTA

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Școala de bune practici în turism - primarii din Constanța și Tulcea, învățați cum să promoveze atracțiile turistice!
De Andreea Bajdechi 3 noiembrie 2017

Turismul nu se face doar în Constanța, ci în toată Dobrogea, căci avem un pământ încărcat de istorie. Este premisa de la care au pornit organizatorii „Școlii de bune practici în turism”. Așa se face că, în cadrul celor trei zile de desfășurare a evenimentului, primarii din mai multe localități, atât din Constanța, cât și din Tulcea, au învățat de la specialiști cum să-și promoveze punctele de atracție turistică.