vineri, 19 iulie 2019

CONSTANȚA. Laborator de analize, acuzat de NEPĂSARE! O gravidă a pierdut consultul pentru că nu a primit analizele la timp!

Şi-a făcut analizele pentru a ajunge de urgenţă la un consult de specialitate, dar laboratorul unde a ales să îşi realizeze investigaţiile i-a dat rezultatele după mai bine de zece zile. Femeia, însărcinată în luna a treia, spune că ar fi trebuit să primească răspunsul în cel mult trei zile şi că, din acest motiv, a pierdut o programare la doctor. Supărarea ei este cu atât mai mare cu cât are o sarcină cu probleme.

Tânăra de 24 de ani din Constanța spune că este gravidă în luna a treia și că se confruntă cu o sarcină cu probleme. Medicii au sfătuit-o să își facă o serie de analize și apoi să revină la consult. Zis și făcut! Femeia povestește că s-a dus la un laborator privat din oraș pe 11 octombrie, însă rezultatele i-au fost înmânate abia ieri.

Femeia spune că după ce a așteptat mai bine de zece zile a primit în sfârșit lista analizelor, însă… incompletă. Tânăra susține că o astfel de întârziere a costat-o scump. Medicii de specialitate susțin că rezultatul unei hemoleucograme se oferă pacientului în aceeași zi sau cel târziu în ziua următoare.

Revoltată de nepăsarea reprezentanților laboratorului de analize, pacienta a încercat să stea de vorbă cu un superior.

 De cealaltă parte, asistentele laboratorului privat susțin că femeia și-a primit analizele la timp. 

Tânăra spune că a ales să facă totul publică povestea ei, pentru ca alte viitoare mămici să cântărească bine unde își fac analizele necesare și să nu aibă parte de probelemele pe care le-a avut ea.

Comenteaza aceasta stire