luni, 10 decembrie 2018

CONSTANȚA. Mesaj pentru România prin intermediul unor flashmob-uri!

Lecţie de solidaritate din partea elevilor constănţeni în prag de 1 Decembrie. Peste 1000 de copii de toate vârstele s-au mobilizat astăzi şi au transmis un mesaj pentru România prin intermediul unor flashmob-uri.

De Cristina Puşcaşu 18:55, 28 noiembrie 2017 926 vizite Invatamant

Nu cunosc ei foarte bine ce reprezintă România sau ce partide politice se află la guvernare, dar știu un lucru, pe care noi, adulții, îl dăm deseori uitării, iubirea pentru țară. Au vârste diferite și nu se cunosc între ei, dar astăzi au fost uniți, de urarea “La Mulți Ani”, pe care au transmis-o, de 1 Decembrie, României.

Cu mic cu mare, peste 1000 de elevi constănțeni de la mai multe școli au ieșit din sălile de curs și au exprimat prin mai multe flashmob-uri ce reprezintă pentru ei Ziua Națională a României.

Inițiativa celor mici este insuflată de dascălii care s-au înscris în Campania „Mesajul meu pentru Romania” ce face parte din proiectul județean „100 de ani de spirit romanesc”.

În Campania “Mesajul meu pentru România” s-au înscris 110 unități școlare din județul Constanța. Astfel,   aproximativ 45 de mii de elevi vor transmite, până la sfârșitul anului 2018, un mesaj pentru România prin intermediul unui flashmob.

Comenteaza aceasta stire

Minivacanța de 1 Decembrie 2018 pentru elevi. Câte zile vor fi liberi
De Neptun TV 27 noiembrie 2018

Elevii nu vor merge la școală vineri, în 30 noiembrie, zi de sărbătoare legală – Sfântul Andrei.