joi, 22 martie 2018

CONSTANȚA. Metoda 'Accidentul' a mai făcut o victimă! Un bătrân a rămas fără 20.000 de lei după ce a fost sunat de un 'avocat'!

Oricât ar părea de greu de crezut, încă există constănţeni care se lasă păcăliţi prin metoda „Accidentul”. Ultimul credul este un bărbat de 83 de ani din Constanţa care, ieri noapte, a rămas fără 20 de mii de lei. Alte două persoane au fost sunate, în aceeaşi noapte, pentru a li se cere diverse sume de bani. Din fericire, şi-au dat seama la timp că este vorba despre o înşelăciune şi au anunţat poliţia.

De Roxana Glăvan 18:52, 9 ianuarie 2018 277 vizite NEPTUN TV LIVE

Noaptea de 8 ianuarie a fost una productivă pentru escrocii care operează prin metoda “Accidentul”. Aceștia și-au încercat norocul până când au dat de un bătrân credul din Constanța, pe care l-au convins să le dea nu mai puțin de 20.000 de mii de lei.

Bărbatul în vârstă de 83 de ani din Constanța a fost sunat în jurul orei 4 pe telefonul fix de un necunoscut care i-a spus că este avocat și că îi reprezintă fiul. L-a mințit că băiatul a provocat un accident soldat cu o victimă și că are nevoie de bani ca să fie eliberat. Panicat, bătrânul și-a dat adresa și curând o persoană a venit la ușa lui și a ridicat cei 20 de mii de lei. 

Escrocii au avut intenția să facă și alte victime. Cu două ore înainte ca bătrânul să fie înșelat, ei și-au încercat norocul cu o femeie în vârstă de 79 de ani. Un bărbat care s-a dat medic i-a spus bătrânei că fiica ei a fost implicată într-un accident și a încercat să o convingă că ar avea nevoie urgent de o intervenție chirurgicală costisitoate.

O altă femeie, în vârstă de 74 de ani, a primit în aceeași noapte un telefon dubios. Escrocii i-au spus aceeași poveste și i-au cerut 7 mii de lei. Bătrâna și-a dat seama că cineva încearcă să o înșele prin metoda “Accidentul” și a sunat, la rândul ei, la 112.

Polițiștii constănțeni au în lucru mai multe anchete în această speță și încearcă să dea de escroci. Metoda „Accidentul” a devenit o modă în ultimii ani, a făcut zeci de victime la Constanța și, în ciuda nenumăratelor semnale de alarmă din parte oamenilor legii și a mediatizării permanente, există încă oameni creduli. Anchetatorii spun că cei care sună sunt, de obicei, deținuți care folosesc cartele telefonice pe care le schimbă des pentru a nu fi descoperiți. Afară, au ajutoare care se duc acasă la victime și strâng sumele de bani pretinse la telefon. 

Comenteaza aceasta stire

Trenurile InterRegio care circulă între București Nord – Constanța rămân anulate din cauza vremii!
De Neptun TV 22 martie 2018

Trenurile InterRegio care circulă între București Nord – Constanța și retur fără oprire rămân anulate și joi și vineri, din cauza vremii. În Gara de Nord, un singur tren, cel care urmează să ajungă de la Vatra Dornei Băi, are, la această oră, o întârziere de 35 de minute.

ALERTĂ LA LIDL! Un produs a fost retras de urgență pentru că are SALMONELLA! Clienții sunt rugați să returneze produsele cumpărate
De Neptun TV 19 martie 2018

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, inițiată de către distribuitor.

CONSTANȚA. Trei persoane, printre care și o gravidă, la un pas de moarte după o ciocnire violentă! IMAGINI DE LA ACCIDENT
De Neptun TV 13 martie 2018

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, precum și cine este vinovat.

DRAMĂ! Moarte cumplită pentru un șofer de TIR, de 24 de ani - a făcut accident la câțiva kilometri de casă! Bărbatul își serbase ziua de naștere
De Neptun TV 12 martie 2018

Ca o ironie a sorții, cel mai bun prieten al tânărului a murit în urmă cu doi ani, în aceeași zonă, în timp ce mergea acasă de la același local. Autoturismul în care se afla a intrat sub un TIR.

CONSTANȚA. Plaja Midia, câmp de bătălie în cadrul exercițiului multinațional Spring Storm 2018! Forțe impresionante ale NATO
De Neptun TV 12 martie 2018

Militari din exercițiul multinațional Spring Storm 2018 fac antrenamente pe plaja de la Capu Midia, pe țărm și pe mare.

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Constănțean ucis de colegul de apartament - criminalul i-a tăiat gâtul cu un cuțit!
De Neptun TV 10 martie 2018

Crima s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 9 martie, în apropiere de Veneția, în localitatea Mira Taglio. Cei doi români munceau pe un șantier naval aparținând Grupului Fincantieri.

CONSTANȚA. Surpriză de infarct pentru un șofer - și-a găsit mașina acoperită de vopsea, în parcare!
De Neptun TV 8 martie 2018

Un constănțean a avut parte în această dimineață de o surpriză neplăcută. Bărbatul și-a găsit mașina vandalizată în parcare.

VISCOLUL ȘI GERUL închid școlile! Cursuri suspendate în mai multe județe, printre care și Constanța! Vezi anunțul Ministerului Educației
De Neptun TV 26 februarie 2018

Informațiile au fost comunicate Ministerului Educației de inspectoratele școlare județene, respectiv Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situații de urgență.