joi, 18 ianuarie 2018

CONSTANȚA. Metoda 'Accidentul' a mai făcut o victimă! Un bătrân a rămas fără 20.000 de lei după ce a fost sunat de un 'avocat'!

Oricât ar părea de greu de crezut, încă există constănţeni care se lasă păcăliţi prin metoda „Accidentul”. Ultimul credul este un bărbat de 83 de ani din Constanţa care, ieri noapte, a rămas fără 20 de mii de lei. Alte două persoane au fost sunate, în aceeaşi noapte, pentru a li se cere diverse sume de bani. Din fericire, şi-au dat seama la timp că este vorba despre o înşelăciune şi au anunţat poliţia.

De Roxana Glăvan 18:52, 9 ianuarie 2018 269 vizite NEPTUN TV LIVE

Noaptea de 8 ianuarie a fost una productivă pentru escrocii care operează prin metoda “Accidentul”. Aceștia și-au încercat norocul până când au dat de un bătrân credul din Constanța, pe care l-au convins să le dea nu mai puțin de 20.000 de mii de lei.

Bărbatul în vârstă de 83 de ani din Constanța a fost sunat în jurul orei 4 pe telefonul fix de un necunoscut care i-a spus că este avocat și că îi reprezintă fiul. L-a mințit că băiatul a provocat un accident soldat cu o victimă și că are nevoie de bani ca să fie eliberat. Panicat, bătrânul și-a dat adresa și curând o persoană a venit la ușa lui și a ridicat cei 20 de mii de lei. 

Escrocii au avut intenția să facă și alte victime. Cu două ore înainte ca bătrânul să fie înșelat, ei și-au încercat norocul cu o femeie în vârstă de 79 de ani. Un bărbat care s-a dat medic i-a spus bătrânei că fiica ei a fost implicată într-un accident și a încercat să o convingă că ar avea nevoie urgent de o intervenție chirurgicală costisitoate.

O altă femeie, în vârstă de 74 de ani, a primit în aceeași noapte un telefon dubios. Escrocii i-au spus aceeași poveste și i-au cerut 7 mii de lei. Bătrâna și-a dat seama că cineva încearcă să o înșele prin metoda “Accidentul” și a sunat, la rândul ei, la 112.

Polițiștii constănțeni au în lucru mai multe anchete în această speță și încearcă să dea de escroci. Metoda „Accidentul” a devenit o modă în ultimii ani, a făcut zeci de victime la Constanța și, în ciuda nenumăratelor semnale de alarmă din parte oamenilor legii și a mediatizării permanente, există încă oameni creduli. Anchetatorii spun că cei care sună sunt, de obicei, deținuți care folosesc cartele telefonice pe care le schimbă des pentru a nu fi descoperiți. Afară, au ajutoare care se duc acasă la victime și strâng sumele de bani pretinse la telefon. 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Primăria Constanța va avea propriul serviciu de ecarisaj!
De Neptun TV 17 ianuarie 2018

Se are în vedere instalarea unor camere de supraveghere prin care iubitorii de animale să poată vedea în timp real cum sunt tratate animalele.

CONSTANȚA. Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață! Meteorologii anunță ploi
De Neptun TV 16 ianuarie 2018

Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață. S-a circulat mai bine în oraș, deși șoferii au fost nevoiți să conducă mai prudent ca de obicei. Primul episod de iarnă a fost destul de blând și în județ, unde autoritățile spun că au putut interveni pentru că vântul nu a suflat cu atâta putere încât să viscolească și să troienească zăpada.

CONSTANȚA. Se caută polițiști locali - sunt angajați și oameni care au doar liceul! Care sunt condițiile de participare
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Primăria Constanța se pregătește să facă angajări masive la Poliția Locală. Nu mai puțin de 96 de posturi au fost scoase la concurs de municipalitate.

CONSTANȚA. Un tânăr a rămas fără mașina parcată în fața blocului - polițiștii i-au găsit autoturismul la Vama Nădlac!
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Un tânăr care a rămas fără autoturism, după ce hoții i l-au furat chiar din fața blocului, a primit o veste bună de la oamenii legii. Mașina i-a fost găsită în Vama Nădlac, din județul Arad. Se pare că hoții încercau să treacă granița, pentru a o vinde peste hotare. Trei persoane sunt cercetate în acest caz.

CONSTANȚA. Spitalul Județean de Urgență va fi dotat cu echipamente performante de imagistică medicală
De Roxana Glăvan 9 ianuarie 2018

Investiții masive la Spitalul Județean de Urgență din Constanța. Unitatea medicală de la malul mării va fi dotată, anul acesta, cu echipamente performante de imagistică medicală.

CONSTANȚA. Metoda 'Accidentul' a mai făcut o victimă! Un bătrân a rămas fără 20.000 de lei după ce a fost sunat de un 'avocat'!
De Roxana Glăvan 9 ianuarie 2018

Oricât ar părea de greu de crezut, încă există constănțeni care se lasă păcăliți prin metoda „Accidentul”. Ultimul credul este un bărbat de 83 de ani din Constanța care, ieri noapte, a rămas fără 20 de mii de lei. Alte două persoane au fost sunate, în aceeași noapte, pentru a li se cere diverse sume de bani. Din fericire, și-au dat seama la timp că este vorba despre o înșelăciune și au anunțat poliția.

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune
De Neptun TV 6 ianuarie 2018

Vecinii tânărului de etnie romă spun că l-au mai văzut conducând camioneta părinților, însă niciodată n-ar fi ajuns cu ea în drumul național, ci se limita să se plimbe pe ulița unde locuiește.

Veste proastă pentru români: medicii de familie nu mai dau trimiteri și rețete compensate!
De Neptun TV 2 ianuarie 2018

Medicii de familie din România își mențin decizia ca, începând de mâine, să nu mai acorde servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, pacienții fiind afectați de faptul că nu vor mai primi trimiteri și rețete compensate, în timp ce cadrele medicale susțin că vor lucra „pro-bono”.