sîmbătă, 17 august 2019

CONTROL OPC. Mizerie și produse periculoase, în bucătăria firmei care livrează mâncare la două spitale private și o grădiniță din Constanța!

Detergenți lângă alimente și curățenie precară au găsit, astăzi, comisarii OPC Constanța în timpul unui control la o firmă care asigură cateringul la o grădiniță și la două spitale private din oraș. Activitatea societății a fost oprită temporar.

Activitatea unei societăți care asigură servicii de catering pentru o grădiniță și două unități sanitare a fost oprită temporar de către comisari de la Protecția Consumatorilor din Constanța pentru o serie de abateri constatate, fiind retrase și peste 25 de kilograme de diferite sortimente de pește și carne.

Potrivit reprezentanților OPC, comisarii au efectuat un control la punctul de lucru al societății Blanc Lider SRL din Constanța, unde au fost descoperite alimente fără date de identificare, o bucătărie cu flux deficitar și prestare de servicii cu potențial periculos.

De asemenea, nu exista o zonă de pregătire a hraanei, depozitarea era deficitară și neconformă, detergenții fiind găsiți lângă alimente.

În urma controlului, pentru abaterile constatate, comisarii au decis oprirea temporară a activității punctului de lucru, patronii firmei fiind invitați la sediul OPC să dea explicații.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire