duminică, 25 august 2019

CONSTANȚA. Moarte cumplită pentru un bărbat accidentat de o mașină - întins pe asfalt, a fost călcat de un alt autoturism!

CONSTANȚA. Moarte cumplită pentru un bărbat accidentat de o mașină - întins pe asfalt, a fost călcat de un alt autoturism!

Pietonul a fost accidentat de o mașină, după aceea, întins pe asfalt, a fost călcat de un alt autoturism. Victima a decedat.

Accidentul rutier s-a produs duminică, 9 decembrie, în jurul orei 22.10. Conform poliției „un tânăr, în vârstă de 20 ani de ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Constanța către Valu lui Traian, pe banda numărul 2, iar la km 255 + 600 m, a surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă, pe axul drumului, langa parapeții despărțitori din beton.”

În urma impactului, pietonul a rămas întins pe carosabil, fiind ulterior lovit de un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 34 ani, care circula pe aceeași bandă.

„În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului. După producerea accidentului, primul conducător auto nu a oprit și a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, acesta revenind la locul faptei în jurul orei 23.40”, transmite IPJ Constanța.

Comenteaza aceasta stire