sîmbătă, 23 iunie 2018

CONSTANȚA. Momentul în care un șofer de 22 de ani UCIDE un copil și bagă în spital alți trei oameni, surprins de camerele video! ATENȚIE, IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

De Andreea Jîjîie 22:23, 21 februarie 2018 23410 vizite NEPTUN TV LIVE

Accidentul cumplit din această seară a fost filmat. Momentul în care trei adulți și un copil de 3 ani au fost spulberați de un șofer vitezoman chiar pe trecerea de pietoni a fost surprins de camerele video din zonă.

 

CONSTANȚA. El este șoferul care a ucis un copilaș aflat în brațele tatălui! 'Singurul rău pe care mi-l poți face se numește greață'

 

Reamintim că în urma accidentului un copil de 3 ani a murit, tatăl și bunica acestuia sunt în stare critică, iar o altă femeie se află în stare gravă.

RECOMANDARECONSTANȚA. Oameni împrăștiați pe șosea după ce au fost spulberați chiar pe trecere - copil ARUNCAT din brațele tatălui pe scaunul din mașină! IMAGINI DRAMATICE

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.