vineri, 26 mai 2017

CONSTANȚA. Moș Crăciun și renul Rudolf au aterizat, din greșeală, pe sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență - VIDEO

Moş Crăciun şi renul său Rudolf au ajuns astăzi şi la Constanţa. Din păcate, simpaticul ren cu nasul roşu a aterizat greşit, tocmai pe sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Pompierii i-au ajutat pe cei doi să coboare şi bineînţeles să ajungă în Tărâmul Magic al Crăciunului din Parcul Tăbăcărie, acolo unde erau aşteptaţi de sute de copii.

loading...

Pompierii de la ISU au reușit să-i salveze pe Moș Crăciun și pe Rudolf și i-au dat jos de pe clădirea unde au aterizat din greșeală.

Pentru că, cel mai proabil, sania nu a mai pornit, pompierii i-au dus cu o autospecială în Tărâmul Magic al Crăciunului din Parcul Tăbăcărie.

Moșul a fost așteptat cu nerăbdare de sute de prichindei.

L-au primit cu zâmbete și aplauze, dar și cu liste lungi de dorințe.

Alături de celelalte personaje din basme și povești, Moș Crăciun va rămâne în Ambasada sa, din Tărâmul Magic, până pe 30 decembrie. De ajutor în această misiune îi este Fundația Umanitară Clopot.

loading...

Comenteaza aceasta stire

Concert caritabil pentru o elevă de 11 ani din Constanța care suferă de o boală necruțătoare - VIDEO
De Alexandra Șteoleacă 22 mai 2017

Are doar 11 ani, însă viața nu a fost deloc blândă cu ea. În timp ce alți copii de vârsta ei se joacă, ea trebuie să lupte pentru a învinge o boală nemiloasă. Vorbim despre Luiza, o elevă din localitatea Cumpăna, care a fost diagnosticată cu cancer. Mai mulți tineri din Cobadin au decis să-i intindă o mână de ajutor și au organizat un spectoacol caritabil.

'România dispune de unul dintre cele mai moderne sectoare de apă și canalizare din Europa' - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 16 mai 2017

“România dispune de unul dintre cele mai moderne sectoare de apă și canalizare din Europa datorită retehnologizării și absorbției de fonduri europene”. Declarația a fost făcută de Felix Stroe, președintele Asociației Române a Apelor, în cadrul Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est.

Fiecare bugetar va primi un tichet de vacanță în valoare de 1.450 de lei. Când intră legea în vigoare
De Alin Tarnovschi 15 mai 2017

Începând cu acest an, bugetarii vor primi anual câte un tichet de vacanță în valoare de 1450 de lei pentru a plăti servicii turistice doar pe teritoriul României. Actul normativ care prevede acest drept ar putea intra în vigoare la jumătatea lunii viitoare.

CONSTANȚA. Raiul preparatelor din pește s-a mutat, astăzi, în stațiunea Mamaia - VIDEO
De Andreea Bajdechi 13 mai 2017

Raiul celor care iubesc preparatele din pește s-a mutat astăzi în stațiunea Mamaia, unde s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Festivalului Peștelui Durabil. De la plachie și fructe de mare, la saramură și borș, toate au fost preparate cu mult suflet de bucătari, pentru pofticioși. Nimeni nu a plecat acasă fără să guste măcar puțin din delicatese.