marţi, 25 aprilie 2017

CONSTANȚA. Moș Crăciun și renul Rudolf au aterizat, din greșeală, pe sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență - VIDEO

Moş Crăciun şi renul său Rudolf au ajuns astăzi şi la Constanţa. Din păcate, simpaticul ren cu nasul roşu a aterizat greşit, tocmai pe sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Pompierii i-au ajutat pe cei doi să coboare şi bineînţeles să ajungă în Tărâmul Magic al Crăciunului din Parcul Tăbăcărie, acolo unde erau aşteptaţi de sute de copii.

loading...

Pompierii de la ISU au reușit să-i salveze pe Moș Crăciun și pe Rudolf și i-au dat jos de pe clădirea unde au aterizat din greșeală.

Pentru că, cel mai proabil, sania nu a mai pornit, pompierii i-au dus cu o autospecială în Tărâmul Magic al Crăciunului din Parcul Tăbăcărie.

Moșul a fost așteptat cu nerăbdare de sute de prichindei.

L-au primit cu zâmbete și aplauze, dar și cu liste lungi de dorințe.

Alături de celelalte personaje din basme și povești, Moș Crăciun va rămâne în Ambasada sa, din Tărâmul Magic, până pe 30 decembrie. De ajutor în această misiune îi este Fundația Umanitară Clopot.

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.