duminică, 30 aprilie 2017

CONSTANȚA. O fetiță de un an și șapte luni, bolnavă de cancer, are nevoie de ajutorul nostru!

loading...
CONSTANȚA. O fetiță de un an și șapte luni, bolnavă de cancer, are nevoie de ajutorul nostru!

Mai mulți oameni cu suflet mare din Constanța au înființat un grup pe Facebook pentru a o sprijini pe Natalia, o fetiță în vârstă de numai un an și șapte luni, bolnavă de cancer.

În scurt timp, sute de internauți s-au înscris în grup, iar unii dintre ei au oferit bani, alimente sau orice alte lucruri care ar putea-o ajuta pe Natalia, Naty așa cum este ea alintată de părinți, în lupta grea cu boala ce o macină.

"Natalia, o micuta de numai 1 si 7 luni din Constanta are nevoie de ajutorul nostru!!! Diagnosticul: cancer, boala secolului !!! Oricine doreste sa ofere un minim ajutor familiei .. o poate contacta pe fbk pe mama ei.. Florina Alina Paun ...orice leu conteaza !! Un copil este o binevuvantare !!! Copiii sunt viitorul !! Sa le fim alaturi !! Nimic nu este mai frumos decat zambetul unui copil!!!

Numele mamicii este Florina Alina Paun, Constanta, str al. Umanitatii 20, Bl HC 10, ap 43, blocurile sociale de pe langa galeriile Soveja... nr tel 0732 114 890", se arată în postarea de pe Facebook.

Galerie foto

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.