sîmbătă, 24 august 2019

ACCIDENT GRAV în CONSTANȚA. Prăpăd făcut de o șoferiță - o mașină s-a răsturnat. alte două autoturisme parcate AVARIATE! FOTO

Două accidente soldate cu victime s-au produs în centrul Constanței, din cauza neacordării de prioritate. Într-unul dintre cazuri au fost avariate și aututorisme parcate.

Ambele s-au întâmplat în centrul Constanței, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului „Oprire“. În jurul orei 12.17, la intersecția străzilor, o femeie de 50 de ani din Constanța a condus un autoturism pe strada General Manu, dinspre Bulevardul Ferdinand către Bulevardul Mamaia, și ajungând la intersecția cu strada Constantin Brătescu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 69 de ani. În urma impactului, al doilea autoturism s-a răsturnat, fiind proiectat în alte două autoturisme care se aflau parcate. Un bărbat, în vârstă de 76 de ani, pasager în al doilea autoturism, a suferit o vătămare corporală ușoară. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Alt accident s-a petrecut în jurul orei 13.10, când un bărbat de 48 de ani din Constanța a condus un autoturism pe strada Griviței și ajungând la intersecția cu strada Avram Iancu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din Constanța, acesta fiind rănit ușor. Și în această cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire