joi, 22 august 2019

CONSTANȚA. Oameni împrăștiați pe șosea după ce au fost spulberați chiar pe trecere - copil ARUNCAT din brațele tatălui pe scaunul din mașină! IMAGINI DRAMATICE

De Andreea Jîjîie 21:14, 21 februarie 2018 20740 vizite Eveniment

O întreagă familie a fost spulberată în urmă cu puțin timp de un șofer chiar pe trecerea de pietoni.  Un copil de trei anișori se zbate între viață și moarte după ce a fost aruncat din brațele părinților în parbrizul mașinii. În urma impactului violent, parbrizul a fost spart și copilul a ajuns pe scaunul din dreapta al mașinii.

VEZI ȘI: CONSTANȚA. Momentul în care un șofer de 22 de ani UCIDE un copil și bagă în spital alți trei oameni, surprins de camerele video! ATENȚIE, IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

În starea cea mai gravă se află micuțul, acesta fiind resuscitat de cadrele medicale. Polițiștii l-au testat cu etilotestul pe șofer, iar acesta nu consumase băuturi alcoolice.

UPDATE 21:00 . Copilul se afla în brațele tatălui în momentul în care au fost spulberați de mașina cu numere de Buzău. Tatăl micuțului se află în stare critică, intubat și ventilat mecanic.

Potrivit medicilor, bunica micuțului a suferit un traumatism cranian, iar o femeie de 40 de ani are fracturi la nivelul picioarelor.

UPDATE 21:30 Din păcate, micuțul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat. Alte trei persoane au ajuns la spital, în starea cea mai gravă fiind tatăl micuțului, dar și bunica acestuia.

UPDATE 21:45 La volanul mașinii, se afla un tânăr de 22 de ani: CONSTANȚA. Șoferul care ucis un copil de 3 ani și a băgat o familie în spital are 22 de ani!

UPDATE 22:00 Potrivit ultimilor informații, în accident a fost rănită o femeie de 40 de ani, care nu este însă mama micuțului. Acestea erau informațiile inițiale, dar când a ajuns la spital, cadrele medicale au aflat că este vorba despre o femeie care nu are legătură de rudenie cu celelalte persoane.

UPDATE 22:40 Potrivit polițistului, șoferul se află la spital, acolo unde îi vor fi recoltate probe de sânge și urină.

Sursă video: Info trafic Constanta

 - știre în curs de actualizare - 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire