vineri, 23 februarie 2018

CONSTANȚA, orașul SENSURILOR GIRATORII fără sens - nu mai puțin de 40 sunt INSTALATE în oraș!

Constanţa se transformă în oraşul sensurilor giratorii. Este drept că unele dintre ele sunt extrem de utile, dar altele nu fac decât să ne întârzie în drumul nostru spre muncă sau spre şcoală, spun constănţenii. Ei reclamă situaţiile în care acestea sunt instalate în zonele unde apar investiţii private. În mai puţin de o lună, Constanţa va avea un nou sens giratoriu, imediat după podul de la Doraly. Aceiaşi investitori au făcut şi sensul dintre Palatul Copiilor şi Delfinariu, la câteva sute de metri de alte două, recent inaugurate şi ele.

De Roxana Glăvan 19:35, 1 noiembrie 2017 1897 vizite Auto - Moto

Constanța se transformă în orașul giratoriilor fără noimă. Avem ca argument sensurile apărute în ultima perioadă, asta deși la câțiva metri sunt altele. Ultima lucrare are loc în cartierul constănțean KM 4-5, imediat după podul de la Doraly.

Sensul giratoriu va fi amenajat în prelungirea podului de la Doraly, va avea un diametru de 20 de metri, va avea două benzi de jur împrejur și va fi gata la sfârșitul lunii noiembrie. Mai exact, când un centru comercial se va inaugura în zonă.

 Povestea pare să fie o reeditare a celei din zona Palatul Copiilor. Acolo sensul giratoriu este legat de același investitor. De această dată, forma lui ciudată a stâtnnit fel de fel de reacții din partea șoferilor.

 Acest sens face parte dintr-o suită de giratorii aflate la 300 de metri distanță între ele.

Vom vedea cum se va circula la vară, mai ales că atât strada Soveja, din zona Delfinariu, dar mai ales Șoseaua Mangaliei sunt două artere intens circulate, acum strangulate de sensuri giratorii.

Sensuri noi au apărut, în ultima perioadă, și la Eden, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu și pe strada Nicolae Iorga, pe varianta Constanței, dar mai ales în Tomis 3. În aceste zone, traficul rutier este astfel fluidizat, spun constănțenii.

Constanța are astfel, nu mai puțin de 40 de sensuri giratorii.

Comenteaza aceasta stire

ATENȚIE, ȘOFERI! De astăzi, se montează separatoarele pe DN 3 Constanța - Valu lui Traian!
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Potrivit CNAIR, azi, încep lucrările de montare a parapetului de beton pentru separare a fluxurilor de trafic, pe zona mediană a DN3, între km 252+950 - 256+000.