luni, 24 septembrie 2018

CONSTANȚA, orașul SENSURILOR GIRATORII fără sens - nu mai puțin de 40 sunt INSTALATE în oraș!

Constanţa se transformă în oraşul sensurilor giratorii. Este drept că unele dintre ele sunt extrem de utile, dar altele nu fac decât să ne întârzie în drumul nostru spre muncă sau spre şcoală, spun constănţenii. Ei reclamă situaţiile în care acestea sunt instalate în zonele unde apar investiţii private. În mai puţin de o lună, Constanţa va avea un nou sens giratoriu, imediat după podul de la Doraly. Aceiaşi investitori au făcut şi sensul dintre Palatul Copiilor şi Delfinariu, la câteva sute de metri de alte două, recent inaugurate şi ele.

De Roxana Glăvan 19:35, 1 noiembrie 2017 1929 vizite Auto - Moto

Constanța se transformă în orașul giratoriilor fără noimă. Avem ca argument sensurile apărute în ultima perioadă, asta deși la câțiva metri sunt altele. Ultima lucrare are loc în cartierul constănțean KM 4-5, imediat după podul de la Doraly.

Sensul giratoriu va fi amenajat în prelungirea podului de la Doraly, va avea un diametru de 20 de metri, va avea două benzi de jur împrejur și va fi gata la sfârșitul lunii noiembrie. Mai exact, când un centru comercial se va inaugura în zonă.

 Povestea pare să fie o reeditare a celei din zona Palatul Copiilor. Acolo sensul giratoriu este legat de același investitor. De această dată, forma lui ciudată a stâtnnit fel de fel de reacții din partea șoferilor.

 Acest sens face parte dintr-o suită de giratorii aflate la 300 de metri distanță între ele.

Vom vedea cum se va circula la vară, mai ales că atât strada Soveja, din zona Delfinariu, dar mai ales Șoseaua Mangaliei sunt două artere intens circulate, acum strangulate de sensuri giratorii.

Sensuri noi au apărut, în ultima perioadă, și la Eden, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu și pe strada Nicolae Iorga, pe varianta Constanței, dar mai ales în Tomis 3. În aceste zone, traficul rutier este astfel fluidizat, spun constănțenii.

Constanța are astfel, nu mai puțin de 40 de sensuri giratorii.

Comenteaza aceasta stire

Cum ar putea SCĂPA șoferii de punctele de penalizare
De Neptun TV 21 septembrie 2018

Măsura apare într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

RABLA 2018. Românii care renunță la mașinile vechi pot cere din nou prima de casare
De Neptun TV 19 septembrie 2018

Regulile din anul 2018 pentru programul Rabla sunt incluse în Ordinul Ministerului Mediului nr. 661/2017 privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019. Concret, acestea au fost stabilite în 2017 pentru o perioadă de trei ani, astfel că se aplică și în 2018.

INFOTRAFIC. Restricții pe Autostrada București - Constanța, pentru lucrări!
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Lucrări de frezare, asfaltare și reparații la parapet au loc joi pe Autostrada A2 București – Constanța, până la ora 17.00. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza și să fie atenți la volan.