joi, 23 noiembrie 2017

CONSTANȚA, orașul SENSURILOR GIRATORII fără sens - nu mai puțin de 40 sunt INSTALATE în oraș!

Constanţa se transformă în oraşul sensurilor giratorii. Este drept că unele dintre ele sunt extrem de utile, dar altele nu fac decât să ne întârzie în drumul nostru spre muncă sau spre şcoală, spun constănţenii. Ei reclamă situaţiile în care acestea sunt instalate în zonele unde apar investiţii private. În mai puţin de o lună, Constanţa va avea un nou sens giratoriu, imediat după podul de la Doraly. Aceiaşi investitori au făcut şi sensul dintre Palatul Copiilor şi Delfinariu, la câteva sute de metri de alte două, recent inaugurate şi ele.

De Roxana Glăvan 19:35, 1 noiembrie 2017 1836 vizite Auto - Moto

Constanța se transformă în orașul giratoriilor fără noimă. Avem ca argument sensurile apărute în ultima perioadă, asta deși la câțiva metri sunt altele. Ultima lucrare are loc în cartierul constănțean KM 4-5, imediat după podul de la Doraly.

Sensul giratoriu va fi amenajat în prelungirea podului de la Doraly, va avea un diametru de 20 de metri, va avea două benzi de jur împrejur și va fi gata la sfârșitul lunii noiembrie. Mai exact, când un centru comercial se va inaugura în zonă.

 Povestea pare să fie o reeditare a celei din zona Palatul Copiilor. Acolo sensul giratoriu este legat de același investitor. De această dată, forma lui ciudată a stâtnnit fel de fel de reacții din partea șoferilor.

 Acest sens face parte dintr-o suită de giratorii aflate la 300 de metri distanță între ele.

Vom vedea cum se va circula la vară, mai ales că atât strada Soveja, din zona Delfinariu, dar mai ales Șoseaua Mangaliei sunt două artere intens circulate, acum strangulate de sensuri giratorii.

Sensuri noi au apărut, în ultima perioadă, și la Eden, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu și pe strada Nicolae Iorga, pe varianta Constanței, dar mai ales în Tomis 3. În aceste zone, traficul rutier este astfel fluidizat, spun constănțenii.

Constanța are astfel, nu mai puțin de 40 de sensuri giratorii.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Un drum expres de mare viteză ar urma să fie construit pe litoral - când încep lucrările
De Cristina Puşcaşu 22 noiembrie 2017

Scăpăm în sfârșit de aglomerația de pe litoral. Compania nationala de drumuri si autostrazi vrea sa construiasca drumul express Techirgiol. Vestea proastă este însă că deocamdată nu se știe nici când vor începe lucrările și cu atât mai puțin când se vor finaliza.

ANUNȚ CNAIR. Stații meteo instalate pe principalele drumuri din Constanța și Tulcea - vezi unde au fost amplasate!
De Neptun TV 21 noiembrie 2017

Prin intermediul acestora, CNAIR va monitoriza starea carosabilului pe timpul iernii.

Șofer român de TIR, băgat la închisoare 3 luni după ce a modificat TAHOGRAFUL pentru a conduce mai multe ore decât limita legală!
De Neptun TV 14 noiembrie 2017

De asemenea, judecătorul a decis confiscarea camionului, înmatriculat în România.

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Se închide traficul pe strada Soveja - vezi rutele ocolitoare!
De Neptun TV 14 noiembrie 2017

În aceste condiții, traseele liniilor de transport în comun 102N, 102P, 1 și 3 se modifică.

UTIL ȘOFERILOR! Cum ne echipăm CORECT mașina de iarnă!
De Roxana Glăvan 6 noiembrie 2017

Este coadă la depozitele de anvelope, service-urile au programări pentru câteva săptămâni de acum încolo, iar în magazine, raioanele auto sunt pline de antigel, huse cu încălzire în scaune sau lanțuri. Dacă nu aveți nimic din toate enumerate mai sus, pregătiți-vă financiar: costurile depășesc lejer o mie de lei.

CONSTANȚA, orașul SENSURILOR GIRATORII fără sens - nu mai puțin de 40 sunt INSTALATE în oraș!
De Roxana Glăvan 1 noiembrie 2017

Pe o distanță de 2 km, sensul giratoriu de la Eden este al 5-lea de pe strada Soveja, cum venim dinspre Delfinariu.

Șoferi de TIR nevinovați, UMILIȚI în vamă: 'Am stat acolo în jur de 32 de ore NEMÂNCAȚI... Și-au bătut joc'
De Neptun TV 31 octombrie 2017

Șoferii au fost tratați ca niște infractori după ce câinii polițiștilor s-au agitat lângă camioanele lor, iar de aici a început o întreagă aventură.

MAI, avertisment pentru șoferi! Urmează o perioadă cu vreme severă: cum să evitați amenzile!
De Neptun TV 29 octombrie 2017

Ministerul Afacerilor Interne recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze asupra condițiilor meteo și rutiere din zona traseului pe care vor să-l parcurgă și să respecte semnalizarea rutieră din zona respectivă sau a polițiștilor prezenți la fața locului.

Veste bună pentru șoferi: limita de viteză în localități ar putea crește!
De Neptun TV 26 octombrie 2017

Măsura ar facilita traversarea localităților situate de-a lungul drumurilor naționale și europene și vizează creșterea vitezei medii de deplasare pe drumurile din România și reducerea duratei călătoriilor rutiere.