sîmbătă, 23 iunie 2018

CONSTANȚA, orașul SENSURILOR GIRATORII fără sens - nu mai puțin de 40 sunt INSTALATE în oraș!

Constanţa se transformă în oraşul sensurilor giratorii. Este drept că unele dintre ele sunt extrem de utile, dar altele nu fac decât să ne întârzie în drumul nostru spre muncă sau spre şcoală, spun constănţenii. Ei reclamă situaţiile în care acestea sunt instalate în zonele unde apar investiţii private. În mai puţin de o lună, Constanţa va avea un nou sens giratoriu, imediat după podul de la Doraly. Aceiaşi investitori au făcut şi sensul dintre Palatul Copiilor şi Delfinariu, la câteva sute de metri de alte două, recent inaugurate şi ele.

De Roxana Glăvan 19:35, 1 noiembrie 2017 1919 vizite Auto - Moto

Constanța se transformă în orașul giratoriilor fără noimă. Avem ca argument sensurile apărute în ultima perioadă, asta deși la câțiva metri sunt altele. Ultima lucrare are loc în cartierul constănțean KM 4-5, imediat după podul de la Doraly.

Sensul giratoriu va fi amenajat în prelungirea podului de la Doraly, va avea un diametru de 20 de metri, va avea două benzi de jur împrejur și va fi gata la sfârșitul lunii noiembrie. Mai exact, când un centru comercial se va inaugura în zonă.

 Povestea pare să fie o reeditare a celei din zona Palatul Copiilor. Acolo sensul giratoriu este legat de același investitor. De această dată, forma lui ciudată a stâtnnit fel de fel de reacții din partea șoferilor.

 Acest sens face parte dintr-o suită de giratorii aflate la 300 de metri distanță între ele.

Vom vedea cum se va circula la vară, mai ales că atât strada Soveja, din zona Delfinariu, dar mai ales Șoseaua Mangaliei sunt două artere intens circulate, acum strangulate de sensuri giratorii.

Sensuri noi au apărut, în ultima perioadă, și la Eden, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu și pe strada Nicolae Iorga, pe varianta Constanței, dar mai ales în Tomis 3. În aceste zone, traficul rutier este astfel fluidizat, spun constănțenii.

Constanța are astfel, nu mai puțin de 40 de sensuri giratorii.

Comenteaza aceasta stire

Cum arată nodul rutier de pe A1 unde un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens și a omorât trei oameni! VIDEO cu momentul impactului
De Neptun TV 20 iunie 2018

Șoferul de 70 de ani care a intrat pe contrasens pe Autostrada A1 și a provocat un accident rutier extrem de grav a fost indicat ca vinovat de producerea tragediei. Cu toate acestea, împrejurările în care s-a produs tragedia stârnesc controverse printre experți.

Cât timp mai este valabilă procedura de restituire a fostelor taxe auto!
De Mediafax 10 iunie 2018

Potrivit procedurii de restituire a fostelor taxe auto, proprietarii de mașini care au plătit aceste sume în perioadele în care s-au aplicat mai au la dispoziție DOAR...

ATENȚIE la mașinile second-hand aduse din Germania! Nu toate pot fi înmatriculate în România
De Neptun TV 8 iunie 2018

Românii care vor o mașină la mâna a doua din Germania trebuie să fie atenți la actele pe care le primesc, ca nu cumva pe talon să fie aplicată o ștampilă pentru....

CONSTANȚA. ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de circulație astăzi pe podul de la Agigea! În ce zile traficul va fi închis complet și care e ruta ocolitoare
De Neptun TV 7 iunie 2018

Pe perioada închiderii circulației, traficul rutier pentru toate categoriile de autovehicule se va desfășura pe ruta...

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții pe Autostrada Soarelui pe ambele sensuri de mers!
De Neptun TV 6 iunie 2018

Șoferii sunt sfătuiți să semnalizeze din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație, să sporească atenția la volan și să reducă viteza în zona de efectuare a lucrărilor semnalizate.

Cum arată primele autobuze electrice din România! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 1 iunie 2018

Compania poloneză Solaris a livrat primele 10 autobuze electrice în luna mai, iar în zilele următoare vor trimite încă unul.