duminică, 25 august 2019

CONSTANȚA. Perversul din coafor a fost prins de Poliție! Bărbatul a terorizat femeile din oraș și își căuta victimele în magazine - VIDEO

Un obsedat sexual a ajuns pe mâna poliţiştilor, după mai multe săptămâni în care a terorizat femeile din Constanţa. Acesta obişnuia să îşi caute victimele în magazine mici. Ultima dată a fost surprins seara trecută de angajatele şi clientele unui coafor din cartierul I.C. Brătianu. Scenele au fost filmate de camerele de supraveghere.

Imaginile surprinse seara trecută de camerele de supraveghere ale coaforului din cartierul IC Brătianu reprezintă ultima dintr-un șir de agresiuni sexuale comise de acest individ în Constanța.

În filmare se vede cum acesta, atent să nu fie prins, se dedă la gesturi obscene minute în șir, profitând de faptul că angajatele erau concentrate la munca lor. Când o clientă observă gesturile și-l lovește, fuge pe ușă, nu înainte să-și ia punga.

Patronii coaforului au pus filmarea pe un site de socializare și au cerut ajutor pentru a-l identifica pe pervers.După ce imaginile au fost făcute publice, pe internet au apărut mai multe reacții, majoritatea din partea unor femei care susțin că l-au văzut pe individ în mai multe locuri aglomerate din oraș.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Psihopat luat la bătaie într-un coafor din Constanța după ce a fost prins în timp ce se masturba - VIDEO INCREDIBIL

Așa s-a aflat că în urmă cu câteva săptămâni acesta a făcut gesturi obscene în fața unei vânzătoare, fără să-i pese că de față erau și o mamă cu copiii.

Culmea, astăzi tânăra l-a văzut din nou, exact în aceeași zonă, la o sală de jocuri. Nu a mai stat pe gânduri și a sunat la 112.

"Acesta a fost condus la  audieri la Secția 4, în cauză întocmindu-se un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri", a declarat Alexandra Crețu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Individul are 48 de ani și este din Iași. Se aciuase prin Constanța unde muncea cu ziua. Psihologii spun că cel mai probabil bărbatul suferă de o afecțiune psihică.

"El nu va face rău fizic. Caracteristica acestei parafilii, pe care eu am identificat-o ca fiind voyeurism, este faptul că dorința lui sexuală este de a privi cumva pe ascuns. În mintea lui, fantezia poate fi legată inclusiv de copii și evident va putea face acest lucru și într-un parc. Aici, întotdeauna, mămicile trebuie să fie foarte atente", a explicat Cristina Dincu, psiholog. 

Bărbatul urmează să ajungă în fața procurorilor care vor stabili dacă va fi reținut pentru 24 de ore.

UPDATE: În urma audierilor, bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Comenteaza aceasta stire