miercuri, 16 ianuarie 2019

CONSTANȚA. Peste 1.500 de participanți la a opta ediție a concursului TriChallenge Mamaia - GALERIE FOTO

Este weekendul evenimentelor sportive la Mamaia! În timp ce în piaţeta de la Cazino se desfăşoară campionatul Mondial de bob şi skeleton starturi, pe plaja Rex s-a dat startul celei de-a opta ediţii a competiţiei TriChallenge Mamaia.

A fost o zi plină pentru iubitorii de sport. Peste 1.500 de persoane au participat la TriChallenge Mamaia 2016, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani, ajuns acum la a opta ediție.

Ziua a început cu probele de super sprint și sprint. Câștigătoarea  probei feminine de sprint a fost Antoanela Manac, multiplă campioană națională la triatlon și duatlon.

Competiția a atras mii de turiști și constănțeni care au venit și anul acesta să îi încurajeze și să îi pozeze pe participanți.

A opta ediție a TriChallenge Mamaia a avut parte de o premieră deosebită: proba de înot a avut loc în Marea Neagră, spre fericirea participanților, dar și a organizatorilor. Anul trecut acest lucru nu a fost posibil din cauza valurilor mari, dar astăzi vremea a fost foarte frumoasă.

Proba olimpică a fost câștigată de românul Deak Zsombor, un obișnuit al probelor IronMan. Concursul  feminin a fost câștigat de tritalonista Ștefania Ion.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire