miercuri, 21 august 2019

CONSTANȚA. Peste 800 de elevi în vacanță forțată: polițiștii caută autorul incendiului de la Școala Generală 38

Anchetatorii îi caută pe cei care sâmbătă noaptea au incendiat un fişet din şcoala generală numărul 38 din Constanţa. Este posibil să fie vorba de nişte copii puşi pe joacă însă gestul lor a avut consecinţe serioase. Peste 800 de elevi nu au făcut astăzi cursuri pentru că sălile şi coridoarele încă miroseau a fum înecăcios iar pereţii erau înnegriţi.

Chiar dacă pagubele făcute de foc care a izbucnit,  sâmbătă seara, la Școala Generală numărul 38 din Constanța nu sunt mari, incidentul a avut consecințe  grave.

O anchetă a poliției, coordonată de procurori, a fost deschisă în acest caz după ce s-a descoperit că incendiul a fost provocat de cineva.

Chiar dacă se bănuiește că cei care ar fi pus focul ar fi niște copii care ar fi vrut să facă o glumă, și ei, și părinții lor riscă să răpundă pentru distrugerea bunurilor școlii. Anchetatorii spun că speră ca imaginile de pe camerele de supraveghere să-i ajute să-i identifice.

Din cauză că sălile și holurile încă miroseau a fum iar reparațiile nu au putut fi terminate în weekend, peste 800 de elevi au avut astăzi vacanță forțată. Mâine, situația va reveni la normal, odată cu întoarcerea elevilor în bănci.

Comenteaza aceasta stire