luni, 26 august 2019

CONSTANȚA. Piesă în premieră la Teatrul de Stat - 'Billy Șchiopul', o comedie neagră despre dragoste și cruzime!

Teatrul de Stat Constanţa se pregăteşte de un sfârşit de săptămână de gală. Spectatorii sunt invitaţi la prima premieră a acestui an, care se va juca începând de vineri. “Billy Schiopul” este o comedie neagră despre dragoste şi cruzime.

Teatrul de Stat Constanța anunță o piesă în premieră, după aproape jumătate de an în care capul de afiș a fost ținut de scandalurile existente la nivelul conducerii. Constănțenii sunt invitați la spectacolul Billy Schiopul, o comedie neagră care are la bază textul dramaturgului irlandez Martin McDonagh.

Născută în Constanța, Iuliana Vîlsan, este un artist vizual cunoscut și este considerată drept una dintre cele mai valoroase scenografe de teatru ale generației sale. 

Erwin Simsensohn spune că a căutat ca în distribuție să fie incluși și colaboratori din afara teatrului, cu precădere din rândurile tinerilor absolvenți de teatru din Constanța. 

Avanpremiera piesei de teatru Billy Schiopul este programată pentru vineri seara, urmând ca premiera oficială să aibă loc în zilele de sâmbătă și duminică. Toate spectacolele încep la ora 19:00.

Sursă foto: culturaconstanta.ro

 

Comenteaza aceasta stire