marţi, 17 octombrie 2017

CONSTANȚA. Plajele sălbatice, un adevărat paradis! Unde se află cele mai spectaculoase și liniștite locuri de pe litoralul românesc

Lipsiţi de inhibiţii şi plini de libertate. Aşa se simt turiştii care ajung pe plajele sălbatice din sudul litoralului. Dornici de relaxare, cu toţii se îndreaptă spre mare, pe drumuri de pământ, ale căror margini sunt pline de flori şi de păsări sălbatice. Cum nu există semafoare sau alte semne de circulaţie, turiştii de lasă ghidaţi doar de linia orizontului.

Dornici să evadeze din cotidian, să uite de agitație și de gălăgie, tot mai mulți turiști caută oaze de liniște pe litoral. Neatinsă încă de civilizație, plaja sălbatică din Tuzla stă ascunsă după un mal de pământ. Puțini știu cât este de frumoasă și cum să ajungă aici.

Drumul de pământ care ne duce spre ea pare nesfârșit. Iar linia orizontului este singurul punct de reper către acest paradis sălbatic. 

Singurul sunet pe care îl aud turiștii este cel al valurilor înspumate. Aici domnește, de fapt, ideea de libertate. 

Pe un drum care nu ar da de bănuit că se oprește într-un loc mirific am pornit spre plaja din 23 August. În stânga și în dreapta, călătorii pot admira florile colorate și păsările sălbatice, care lipsesc din peisajul stațiunilor din nordul Litoralului. Câteva bărci pescărești și scoici cu forme perfecte: asta găsim la 23 August. Turiștii ajunși aici primesc doar energie pozitivă.

 Adeseori, libertatea este sinonimă cu lipsa inhibițiilor. În acest loc, unii turiști preferă să facă plajă nud.

De la un an la altul, numărul celor care preferă plajele sălbatice crește. Trist este, însă, că multe persoane lasă în urma lor doar gunoi. 

Comenteaza aceasta stire

Simona este în semifinale la Beijing! Românca mai are nevoie de o victorie pentru a deveni numărul 1 în clasamentul WTA!
De Neptun TV 6 octombrie 2017

Simona Halep (2 WTA) s-a calificat, în această dimineață, în semifinalele ediției 2017 a turneului Premier Mandatory de la Beijing, după o victorie cu 6-2, 6-1 în fața Dariei Kasatkina. Halep o va întâlni în următorul meci pe câștigătoarea partidei Sorana Cîrstea- Jelena Ostapenko.

UPDATE. O tânără din Constanța a murit la doar 20 de ani!
De Neptun TV 27 septembrie 2017

Zeci de mesaje dureroase au curs pe pagina de Facebook a tinerei care s-a stins din viață atunci când avea viitorul înainte.

CONSTANȚA. Mâine nu se fac ore la Școala 38!
De Neptun TV 24 septembrie 2017

În urma incendiului au fost distruse patru uși din lemn și un fișet metalic, iar holul unității de învățământ a fost inundat de fum, tencuiala interioară și cea exterioară degradându-se din cauza fumului dens.

Șofer de TIR ȘANTAJAT după ce a fost filmat în timp ce întreținea relații sexuale simultan cu o prostituată și fostul ei iubit!
De Neptun TV 18 septembrie 2017

C.K a fost amenințat că va fi pârât soției că este homosexual după ce a fost filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale atât cu prostituata cât și cu bărbatul care a venit cu aceasta, fostul ei iubit.