sîmbătă, 23 iunie 2018

CONSTANȚA. Plajele sălbatice, un adevărat paradis! Unde se află cele mai spectaculoase și liniștite locuri de pe litoralul românesc

Lipsiţi de inhibiţii şi plini de libertate. Aşa se simt turiştii care ajung pe plajele sălbatice din sudul litoralului. Dornici de relaxare, cu toţii se îndreaptă spre mare, pe drumuri de pământ, ale căror margini sunt pline de flori şi de păsări sălbatice. Cum nu există semafoare sau alte semne de circulaţie, turiştii de lasă ghidaţi doar de linia orizontului.

Dornici să evadeze din cotidian, să uite de agitație și de gălăgie, tot mai mulți turiști caută oaze de liniște pe litoral. Neatinsă încă de civilizație, plaja sălbatică din Tuzla stă ascunsă după un mal de pământ. Puțini știu cât este de frumoasă și cum să ajungă aici.

Drumul de pământ care ne duce spre ea pare nesfârșit. Iar linia orizontului este singurul punct de reper către acest paradis sălbatic. 

Singurul sunet pe care îl aud turiștii este cel al valurilor înspumate. Aici domnește, de fapt, ideea de libertate. 

Pe un drum care nu ar da de bănuit că se oprește într-un loc mirific am pornit spre plaja din 23 August. În stânga și în dreapta, călătorii pot admira florile colorate și păsările sălbatice, care lipsesc din peisajul stațiunilor din nordul Litoralului. Câteva bărci pescărești și scoici cu forme perfecte: asta găsim la 23 August. Turiștii ajunși aici primesc doar energie pozitivă.

 Adeseori, libertatea este sinonimă cu lipsa inhibițiilor. În acest loc, unii turiști preferă să facă plajă nud.

De la un an la altul, numărul celor care preferă plajele sălbatice crește. Trist este, însă, că multe persoane lasă în urma lor doar gunoi. 

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.