vineri, 23 august 2019

CONSTANȚA, Prăpăd făcut de șoferul unui BMW, care a urcat beat la volan - doi tineri de 18 ani au murit nevinovați!

CONSTANȚA, Prăpăd făcut de șoferul unui BMW, care a urcat beat la volan - doi tineri de 18 ani au murit nevinovați!

Două persoane au murit și alte două au fost rănite duminică dimineață, pe DN 22 Constanța - Tulcea, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind o altă mașină, în care se aflau trei persoane. Potrivit polițiștilor, autorul accidentului consumase băuturi alcoolice.

 

CONSTANȚA. El este șoferul care a ucis doi tineri de 18 ani, după ce s-a urcat beat la volan - Dragoș și Adrian erau fotbaliști!

 

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, subcomisarul Andreea Munteanu, bărbatul conducea autoturismul pe DN 22 dinspre Tulcea spre Constanța, iar între localitățile Cogealac și Tașaul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un alt autoturism.

Șoferul celei de a doua mașini și pasagerul din spate au murit în urma impactului, ambii în vârstă de 18 ani, iar persoana care călătorea pe locul din față, tot de 18 ani,  a fost rănită. Cei doi tineri care au murit erau din județul Tulcea, la fel și adolescentul rănit, iar autorul accidentului, de 22 de ani, este din județul Constanța.

Șoferul care  produs accidentul a fost rănit ușor. În urma testării sale cu aparatul alcooltest, a fost detectată o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire