duminică, 19 mai 2019

CONSTANȚA. Profesor prins cu căști de copiat, la examenul de titularizare!

Cine credeţi că sunt cei care le fac concurenţă serioasă elevilor când vine vorba de copiat? Profesorii!!!! Vă vine să credeţi? Un dascăl constănţean a fost eliminat de la examenul de titularizare după ce a fost prins cu o pereche de căşti conectate la telefonul mobil prin care cineva îi dicta răspunsurile. Atât de greu li s-a părut examenul de astăzi, încât cei mai mulţi candidaţi spun că se aşteaptă mai degrabă să se angajeze ca suplinitori, decât ca titulari.

Proba scrisă la concursul de ocupare a posturilor didactice a fost mai grea decât se așteptau candidații, în special cei aflați la început de drum în sistemul de învățământ. Chiar ei își dau note destul de mici.

Extrem de rușinoasă este încercarea unui profesor de a promova acest examen prin fraudă. Acesta a fost prins de profesorii supraveghetori cu o pereche de căști conectate la un telefon mobil.

Alți zeci de candidați au ieșit din sala de examen în prima oră de la primirea subiectelor. Au fost însă și profesori cu experiență la catedră care speră la note suficient de mari care să le permită un post de titular.

În județul Constanța, peste 800 de candidați s-au înscris pentru a ocupa unul din cele 200 de posturi titularizabile. Pentru suplinitori sunt scoase la concurs 1.700 de posturi. Pentru a deveni titulari, candidații trebuie să obțină minimum nota 7, iar pentru un post de suplinitor, peste 5. Rezultatele vor fi afișate săptămâna viitoare, pe 18 iulie.

Comenteaza aceasta stire