miercuri, 26 septembrie 2018

CONSTANȚA. Revin ninsorile și gerul pe litoral - temperaturi de -10 grade! De când se încălzește vremea

CONSTANȚA. Revin ninsorile și gerul pe litoral - temperaturi de -10 grade! De când se încălzește vremea

Deși din punct de vedere calendaristic iarna este pe sfârșite, iar primăvara părea că începe deja să se instaleze, vremea începe să se răcească tot mai tare pe litoral. Acest lucru este confirmat și de meteorologi, care anunță temperaturi de sub zero grade pentru zilele ce urmează.

Dacă media temperaturilor pentru această dată din calendar este în jurul valorii de 5 grade Celsius, în weekend, la Constanța se anunță și -10 grade.

Cu alte cuvinte, meteorologii ne anunță că începând de sâmbătă vom avea parte de ninsori consistente pe litoral.

"Sâmbătă vor fi numai ninsori în toată Dobrogea. De asemenea vântul va prezenta intensificări, mai ales, începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, cu rafale ce vor depăși peste 55 km/h. De duminică o masă rece va pătrunde în Dobrogea, iar maximele vor fi cuprinse între -7 și -1 duminică și luni -9 la -0 grade", a declarat meteorologul Ioana Iancu.

Începând din 28 februarie, pe fondul încălzirii vremii, regimul termic se va apropia treptat de cel normal din această perioadă a anului și în data de 4 martie se va înregistra o medie de 5...6 grade a temperaturii maxime și în jurul a -1 grad a celei minime.

 

Comenteaza aceasta stire

O nouă ALERTĂ METEO! Frig, vânt puternic și brumă timpurie în toată țara - cât timp este valabilă avertizarea meteorologilor!
De Neptun TV 25 septembrie 2018

În intervalul menționat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4 - 8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

PROGNOZĂ METEO. Un val de ger arctic ajunge în România - cât de mult scad temperaturile în zilele următoare!
De Neptun TV 22 septembrie 2018

Temperaturile vor scădea dramatic, cu 9-10 grade, iar la munte vor coborî până la minus șapte grade și va cădea prima zăpadă.

PROGNOZĂ METEO. Uraganele din Oceanul Atlantic aduc toamna în România - vremea se răcește și vin ploile!
De Neptun TV 20 septembrie 2018

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, iar un val de precipitații dinspre Oceanul Atlantic va lovi România. Meteorologii spun că toamna își va face simțită prezența, iar temperaturile vor scădea brusc și cu 10 grade.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

În acest sfârșit de săptămână, vremea se menține caldă, cu temperaturi de până la 32 de grade, spun meteorologii, precizând că valorile termice vor fi “ușor peste cele normale” pentru această perioadă. Pe litoral vor fi maxime de până la 24 de grade, iar la munte sunt așteptate ploi.

PROGNOZĂ METEO! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână de prognoză vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul climatologic în cea mai mare parte a țării, posibil cu abateri mai mari în jumătatea de vest.

PROGNOZĂ METEO. Început de toamnă cu temperaturi ridicate - cum va fi vremea în intervalul 27 august - 9 septembrie!
De Neptun TV 28 august 2018

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni (27 august - 9 septembrie) o vreme caldă, cu temperaturi medii diurne în creștere chiar și în primele zile ale lunii septembrie.

AVERTIZARE METEO! Ploile și furtunile continuă până în această seară, dar numărul județelor sub cod galben a fost restrâns
De Neptun TV 27 august 2018

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo și anunță că ploile și furtunile continuă până luni seara, dar numărul județelor aflate sub cod galben a fost redus.