duminică, 18 august 2019

CONSTANȚA. Tânăr înjunghiat în piept după ce a sărit să apere o fată care era bătută pe stradă: 'A scos un cuțit și mi l-a băgat în piept' - VIDEO

Aveţi grijă când interveniţi în scandalurile izbucnite pe stradă! Din salvatori, riscaţi să deveniţi victime. I s-a întâmplat unui bărbat din Năvodari, care a văzut cum o fată este bătută pe stradă şi a vrut să o scape din mâinile agresorului. Numai că acesta a scos un cuţit din buzunar şi l-a lovit în zona pieptului. Atacatorul este în continuare căutat de poliţişti.

Agresiunea a avut loc într-o zonă circulată din Năvodari. Victima, un bărbat de 36 de ani, spune că a văzut cum o fată este lovită de un tânăr. Nu a putut să treacă indiferent și a încercat să o ajute.

“Am văzut că dădea în ea. O bătea pe fata aia. Trecea lumea și nu se băga. M-am băgat eu și în momentul acela a scos un cuțit și mi l-a băgat în piept“, a declarat Mădălin, tânărul înjunghiat.

Bărbatul spune că agresorul a vrut să îl mai lovească o dată, dar a reușit să fugă la mașină.

Victima a fost transportată de urgență la spital, iar astăzi a solicitat externarea. Bărbatul spune că va depune plângere împotriva agresorului, iar pe viitor se va gândi de două ori înainte de a interveni într-un conflict. 

Oamenii care locuiesc în zonă au auzit scandal pe stradă și spun că în cartier își fac veacul diverși indivizi care umblă cu arme albe.

Polițiștii ne recomandă ca atunci când suntem martorii unei agresiuni să nu intervenim, ci să sunăm imediat la 112. În cele mai multe cazuri, din spirit civic, oamenii devin din salvatori victime.

Un caz devenit celebru este cel în care a fost implicat Andrei Plăcintă, fiul senatoarei Sorina Plăcintă. În anul 2010, acesta a dat cu mașina peste un tânăr, care a încercat să îi ia apărarea prietenei lui Plăcintă. Fiul senatoarei a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.

Comenteaza aceasta stire