vineri, 19 iulie 2019

CONSTANȚA. Scandalul de la Liceul Virgil Madgearu a luat sfârșit - directoarea a fost demisă!

Scandalul de la Liceul Virgil Madgearu din Constanţa dintre cadrele didactice şi directoarea unităţii de învăţâmânt s-a încheiat astăzi. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis să o demită pe Camelia Marcu. Hotărârea a fost luată după un audit făcut în liceu. De cealaltă parte, directoarea consideră decizia abuzivă şi spune că o va contesta în instanţă.

De Andreea Bajdechi 20:23, 25 octombrie 2017 992 vizite Invatamant

Profesorii de la Liceul Virgil Madgearu au acuzat-o, în repetate rânduri, pe directoarea instituției că îi jignește și că nu își pot desfășura activitatea în astfel de condiții. Astăzi, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a decis să o demită. 

Reacția directoarei demise nu a întârziat să apară. Camelia Marcu spune însă că va merge în instanță pentru a-și face dreptate. 

Consiliul profesoral al Liceului Virgil Madgearu a înaintat acum o nouă propunere pentru scaunul de director. Este vorba despre Aurelia Năstase, profesor titular al instituției. Decizia numirii îi aparține tot Inspectoratului Școlar Județean. 

După atâtea luni tensionate, profesorii Liceului Virgil Madgearu speră doar ca noul director să le susțină activitatea și situația să revină la normal pentru a nu se răsfrânge asupra elevilor.  

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Daniel Ababei, elev de nota 10 la bacalaureat: 'În sistemul de învățământ românesc se pune accentul pe cantitatea informației, nu pe calitate'
De Neptun TV 11 iulie 2019

Daniel Ababei a obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat. Din toamnă, va urma cursurile universității „Imperial College London“, la Secția de securitate cibernetică.

CONSTANȚA. Calendarul probelor scrise la Bacalaureat 2019. Când se vor afișa primele rezultate
De Neptun TV 1 iulie 2019

Luni, 1 iulie, se desfășoară proba scrisă la Limba și Literatura Română. Timpul destinat elaborării lucrării este de trei ore.