vineri, 17 august 2018

Constanța se vede la PyeongChang! Maria Constantin, Andreea Grecu și Paul Neagu vor concura la Jocurile Olimpice

Constanţa va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud! Din lotul României va face parte şi echipajul de bob două persoane format din Maria Constantin şi Andreea Grecu, împreună cu antrenorul Paul Neagu, de la Clubul Sporturilor de Iarnă Mamaia.

Constanța se vede la PyeongChang! Maria Constantin, Andreea Grecu și Paul Neagu vor concura la Jocurile Olimpice

Maria Adela Constantin și Andreea Grecu au fost incluse de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român în echipa olimpică pentru PyeongChang 2018, în urma procesului de calificare și de realocare a locurilor.

Federația Română de Bob și Sanie a propus ca sportivele de la clubul din Mamaia să concureze în proba feminină de bob două persoane și să fie însoțite în Coreea de antrenorul lor Paul Neagu. Cele două au câștigat Cupa Europei în 2015 și au avut prezențe notabile în etapele de Cupă Mondială din ultimii ani sub bagheta lui Paul Neagu.

Sportivele au urmat un program de pregătirea complexă, inclusiv pe pista de atletism, la Constanța, Andreea Grecu fiind chiar vicecampioană națională și balcanică în probele de 4x100 de metri. Mai mult, Andreea Grecu a cucerit sâmbăta trecută medalia de aur alături de Florentina Iusco la Campionatele Mondiale de juniori de la Saint Moritz în proba de bob două persoane.

Lotul olimpic de bob al României va fi alcătuit din 8 sportivi. La PyeongChang, țara noastră va fi reprezentată și în probele de schi alpin, patinaj viteză, schi fond, sărituri cu schiurile, biatlon, sanie și skeleton, în total de 28 de sportivi. Jocurile Olimpice de Iarnă se vor desfășura între 9 și 25 februarie. 

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.