miercuri, 21 august 2019

CONSTANȚA. Senzații tari în timpul examenului auto - teribilist AMENDAT după ce i-a făcut semne obscene polițistului examinator!

Examen de obţinere a permisului auto cu peripeţii pentru o tânără din Constanţa. În plină testare, poliţistul i-a cerut să renunţe la traseu ca să pornească pe urmele unui individ, pasager într-o altă maşină, care îi făcea semne obscene. Spre norocul fetei de la volan, urmărirea nu a durat mult. Maşina pe urmele căreia au pornit a oprit în parcul Tăbăcărie unde, tânărul-problemă a fost amendat de poliţişti.

Traseul de examen pentru permisul auto s-a modificat neașteptat pentru tânăra aflată la volan, cu un reprezentant al Poliției pe scaunul din dreapta sa. Și asta pentru că, în apropierea unui mall din Constanța, un tânăr aflat într-o altă mașină care a trecut prin dreptul fetei, i-a arătat semne obscene omului legii, de mai multe ori. Revoltat, acesta i-a cerut tinerei de la volan să urmărească mașina în care se afla individul.

Din fericire pentru tânăra de la volan, nu s-a lăsat cu o urmărire ca în filme. Mașina în care se afla cel pe urmele căruia porniseră a parcat la câțiva zeci de metri, pe malul lacului Tăbăcărie. Șoferul și cel care i-a arătat polițistului semnele obscene nu au bănuit nicio clipă  faptul că vor fi urmăriți. 

Acolo, polițistul de la Rutieră i-a chemat pe cei de la poliția națională ca să-l sancționeze pe individul care i-a șicanat în trafic.

Superiorii polițistului spun că tânărul avea motive să le poarte pică oamenilor legii care fac parte din comisiile de examinare a candidaților școlilor de șoferi.

 Candidații care așteptau să le vină rândul să dea proba de traseu spun că nici prin cap nu le-ar trece să nu dea curs cererii polițistului din dreapta lor.

Vestea bună este că după o asemenea experiență, tânăra supusă testului – surpriză a promovat examenul. Pe viitor, incidentele similare cu cel de astăzi vor avea consecințe mult mai grave. Un parlamentar a propus ca folosirea cuvintelor sau expresiilor jignitoare sau obscene, in public, impotriva unui organ de urmarire penala sau de ordine publica, aflat in timpul lucrului să fie considerate infracțiuni iar făptașii să se aleagă cu dosare penale.  

Comenteaza aceasta stire