sîmbătă, 29 aprilie 2017

CONSTANȚA. Ștefan Hrușcă a susținut un concert de colinde pe scena Casei de Cultură - VIDEO

Seară magică la Casa de Cultură din Constanţa. Îndrăgitul interpret maramureşean, Ştefan Hruşcă, a urcat pe scenă şi a cântat zeci de colinde pline de sensibilitate. Sutele de fani prezenţi în sală au rămas impresionaţi de concertul care face parte dintr-un turneu naţional, intitulat Seara Crăciunului Nost.

loading...

Cele mai îndrăgite colinde, precum Florile Dalbe, Trei Păstori sau Ziurel de ziuă, au fost interpretate cu mare dăruire de Ștefan Hrușcă în fața publicului constănțean.

Pline de sensibilitate și păstrate din moși strămoși, colindele de Crăciun i-au impresionat pe cei aflați în sala Casei de Cultură din Constanța.

Din dorința de a promova tradițiile românești dedicate sărbătorilor de iarnă, Ștefan Hrușcă a demarat în acest an turneul aniversar „Seara Crăciunului Nost”.

Până la sfârșitul acestui an, Ștefan Hrușcă va colinda în mai toată țara.

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.