duminică, 25 august 2019

CONSTANȚA. Sute de grame de cannabis, plante în stare de vegetație, semințe și unt de cannabis, descoperite în urma unei percheziții

Sute de grame de cannabis, plante în stare de vegetație, semințe și unt de cannabis au fost descoperite în urma unei percheziții, efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța.

La data de 1 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au descins la locuința unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Constanța.

În urma percheziției, a fost descoperită o cultură de cannabis in-door, fiind ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis, 7 plante de cannabis în stare de vegetație, semințe de cannabis, 100 de grame de unt de cannabis, 5 grindere, un aparat electric pentru confecționarea țigărilor și un sistem complet de cultivare in-door compus dintr-un cort, dispozitiv de alimentare cu apă, ventilatoare și lămpi speciale.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire