joi, 20 septembrie 2018

CONSTANȚA. Teribilistul care s-a filmat conducând cu peste 250 km/h se laudă că a ajuns în atenția presei: 'Asta înseamnă să fii vedetă'

Încă un constănţean teribilist face senzaţie pe facebook după ce a postat un mesaj adresat poliţiştilor Serviciului Rutier în care scrie că nu se poate abţine să conducă cu viteză. Şi, ca să facă dovada, a postat mai multe filmuleţe. Dacă ar fi să ne luăm după acestea, tânărul depăşeşte viteza legală cu 150 de kilometri la oră pe autostradă şi cu peste 100 de kilometri la oră pe un drum naţional.

Acesta este doar unul dintre nenumăratele filmulețe pe care tânărul teribilist le-a postat pe pagina sa de facebook. În toate se laudă că are o mașină puternică și că nu se poate abține să apese la maxim pedala de accelerație. Ba mai mult, lansează un mesaj către Poliția Rutieră Constanța în care s-ar putea spune că îi îndeamnă pe oamenii legii să-i ridice permisul de conducere.

„Am o problemă. Când apăs accelerația mă doare în.... de toată lumea. Știe cineva ce pot să-i fac?", scrie constănțeanul.

 

 „Șterge postarea!

 

 Șofer: „Las-o frate să vadă lumea că nu am bani de benzină și merg la consum.”

 

„Să ștergi poza să nu o vadă vreunul de la rutieră!”

 

Șofer: „Eu le-am spus că am o problemă. Ei să găsească rezolvarea acum!

 Într-unul dintre filmulețe se laudă că ar circula cu 275 de kilometri la oră, pe autostradă, deși viteza legală este de 130. În altul, le arată prietenilor că a atins 262 de kilometri la oră, pe un drum național unde limita de viteză este de doar 90 de kilometri la oră. Când postările sale au fost făcute publice pe site-ul știrilor Neptun TV, a găsit un nou motiv de mândrie din faptul că...a devenit vedetă, fără să-și dea seama că de fapt este prezentat drept exemplu negativ.

 „Ce ți-am tot spus eu, frațioare ? Dacă nu asculți... 

“Bravo, acum ești șmecher !”

“Ești culmea rău de tot. Crezi că vei câștiga ceva dacă te dai mare în felul acesta. Știi e o vorbă din bătrâni:  frate, nu trebuie să știe dreapta ce face stânga. Cred ca înțelegi ce vreau să zic.”

 “Te mănâncă rău. Vezi să nu ți se potrivească melodia aceea de la Noapte Târziu: Mi-au luat permisul de ieri.”  

 “Când îți spuneam ...ne luai în râs ... acum roagă-te să nu se ajungă mai departe !”, sunt reacțiile prietenilor săi.

“Stop!!! Am greșit? Ok, voi răspunde în fața instanței!!! Orice om care greșește suportă repercusiunile faptelor sale! Nu cred că este nevoie să mă judecați sau să mă justific în fața nimănui în afara instanței!!! Pur si simplu am vrut să împărtășesc trăirile și dozele mele de adrenalină", a adăugat constănțeanul pe facebook când a văzut că până și prietenii îi aduc critici, nu laude. Postările sale au ajuns și la Poliția Rutieră Constanța.

Constănțeanul continuă să se laude însă pe Facebook. De data aceasta este mândru că a ajuns în presă. Dovadă stă articolul pe care acesta l-a distribuit pe pagina sa, alături de comentariul: 'asta înseamnă să fii vedetă'.

Viteza este, potrivit statisticilor, una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere soldate cu pierderi de vieți omenești. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

JUDEȚUL CONSTANȚA. Au fost descoperite noi focare de pestă porcină africană - care sunt localitățile afectate
De Neptun TV 19 septembrie 2018

De data aceasta, autoritățile au luat decizia de a omorî porcii doar din gospodăriile afectate.

40.000 de tineri români studiază peste hotare. Marea Britanie, în topul preferințelor
De Neptun TV 19 septembrie 2018

Potrivit reprezentanților IntegralEdu, anual 6.000 de tineri români pleacă să studieze peste hotare, iar destinațiile preferate sunt: Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elveția, Franța și SUA.

Traficul va fi închis pe o porțiune din Autostrada A2, pentru lucrări, până pe 4 noiembrie
De Neptun TV 18 septembrie 2018

Șoferii sunt sfătuiți că sporească atenția la volan, să reducă viteza în zona efectuării lucrărilor și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Undă verde pentru Referendum în România. CCR a avizat favorabil Legea pentru revizuirea Constituției, în sensul redefinirii familiei
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Senatul a adoptat, marțea trecută, în calitate de for decizional, inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, nu pe cea consimțită între soți.

Peste 7.000 de sancțiuni aplicate pentru încălcarea normelor sociale și aproape 500 permise reținute
De Neptun TV 17 septembrie 2018

În cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 5 persoane urmărite național sau internațional.

Atacul sângeros din Brăila. Dosar penal deschis în cazul baschetbaliștilor înjunghiați pe terasă. Vești despre starea victimelor
De Neptun TV 17 septembrie 2018

În baza filmărilor făcute în barul unde s-a produs incidental, anchetatorii au un grup de suspecți în cazul baschetbaliștilor atacați într-un club din Brăila

ATENȚIE! Consumul de ALCOOL este un factor principal de îmbolnăvire și mortalitate la nivel mondial
De Neptun TV 16 septembrie 2018

La nivel mondial, consumul de alcool a fost în 2016 al șaptelea factor de risc atât pentru decese, cât și din punctul de vedere al incapacității generate de boală.

Epidemiile grave care amenință GOSPODĂRIILE în România, pe lângă Pesta porcină și Tuta Absolută, și cum se pot preveni!
De Mediafax 15 septembrie 2018

Pesta porcină africană pare să fie de departe boala momentului, nu doar în România, ci și în Uniunea Europeană. Vom vedea însă, că lista pericolelor pentru animale, dar și plante este mai lungă, pesta porcină fiind doar cea mai vizibilă.

CONSTANȚA. Spectacol-labirint în centrul vechi - acțiunea este bazată pe poveștile de viață înscrise pe epitafurile vechilor locuitori ai Tomisului
De Neptun TV 15 septembrie 2018

Un spectacol de teatru labirint, intitulat „Picături de istorie” este pus sâmbătă seara în scenă în centrul vechi al Constanței.

CONSTANȚA. Restaurante ÎNCHISE de Protecția Consumatorilor - meniul zilei: gândaci, murdărie și mâncare expirată!
De Neptun TV 14 septembrie 2018

La restaurantul din Constanța, comisarii CJPC au aplicat o amendă de 10.000 de lei și au dispus oprirea temporară a activității.

Mare SĂRBĂTOARE astăzi la români. Înălțarea Sfintei Cruci aduce aminte de patimile și moartea Mântuitorului! TRADIȚII ȘI OBICEIURI
De Mediafax 14 septembrie 2018

Înălțarea Sfintei Cruci, cea mai veche dintre sărbătorile creștine, aduce aminte de patimile și moartea Mântuitorului pe Golgota, 14 septembrie fiind considerată și data ce vestește sfârșitul verii și începutul toamnei, în Capitală fiind organizată cu această ocazie o procesiune.

Nicolae Voiculeț, concert la Crucea Eroilor de pe Vârful Caraiman
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Vor fi prezenți, Ministrul apărării naționale Mihai Fifor, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, militari activi, în rezervă sau în retragere, precum și un grup de elevi reprezentând comunitățile istorice românești de peste granițe.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Șoferi atacați noaptea pe un drum european: 'Bombardau cu pietre mașinile care treceau'
De Neptun TV 13 septembrie 2018

În cursul acestui an, la nivelul țării s-au mai înregistrat cazuri de autoturisme atacate, în special pe timpul nopții, în localitățile Sinești și Țăndărei.

Un nou focar de pestă porcină! Zeci de animale vor fi sacrificate
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Un porc dintr-o gospodărie țărănească din Rogojeni a murit din cauza pestei, iar autoritățile au decis să eutanasieze în mod preventiv toate suinele din localitate, după ce Laboratorul Veterinar de Pestă Porcină de la Iași, a confirmat prezența virusului.

CONSTANȚA. Bărbat reținut după ce i-a propus unei vecine să-i ucidă fostul soțul, pentru bani!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Femeia în vârstă de 42 de ani din Valu lui Traian, județul Constanța, divorțată, care are doi copii minori, a cerut ajutorul polițiștilor, sesizând faptul că un vecin i-a propus să îi omoare fostul soț și pe doi prieteni de familie, pentru bani.

Atenționări de călătorie ale MAE: În SUA sunt în evoluție uraganele Florence și Olivia; în Grecia se menține ridicat riscul de incendii pe șase insule
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în SUA, în mod special în zona statelor Georgia, Carolina de Sud, Carolina de Nord, Virginia, că Uraganul Florence a evoluat rapid în ultimele ore, atingând într-un ritm accelerat gradul 4 (pe o scară de la 1 la 5).

Pesta porcină africană, un nou FOCAR descoperit. Sute de animale vor fi sacrificate. Reprezentant ANSVSA: Pe cei care îi găsim îi ucidem preventiv
De Mediafax 11 septembrie 2018

Echipele de inspectori sanitari și de veterinari vor eutansia toți porcii rămași în gospodăriile tărănești, deoarece în ultimele zile numeroși proprietari și-au sacrificat animalele de frica pestei porcine.

AVERTISMETUL METEOROLOGILOR:: Un nou fenomen climatic El Niño s-ar putea produce în cursul acestei ierni
De Neptun TV 10 septembrie 2018

Potrivit organizației internaționale, schimbările climatice influențează dinamica tradițională a acestor fenomene.

Dosarul Colectiv, AMÂNAT din nou. Părintele unui tânăr mort în incendiu: 65 de morți, nici un vinovat
De Neptun TV 10 septembrie 2018

La Tribunalul București era programat, luni, un nou termen al dosarului Colectiv, în condițiile în care judecătorul din dosar, Valeriu Mihail Terceanu, s-a pensionat cu data de 3 septembrie.

'Scoate căștile'. Elevii au fost întâmpinați la trecerile de pietoni, în prima zi de școală, cu mesaje inedite
De Mediafax 10 septembrie 2018

Aceste mesaje urmează să fie inscripționate pe toate trecerile de pietoni situate în apropierea unităților de învățământ din județ.