duminică, 21 iulie 2019

CONSTANȚA. Totul despre NEVERSEA - cel mai mare festival pe plajă din Europa începe joi! Noutățile ediției 2019

CONSTANȚA. Totul despre NEVERSEA - cel mai mare festival pe plajă din Europa începe joi! Noutățile ediției 2019

Cel mai mare festival pe plajă din Europa, NEVERSEA, va începe la Constanța joi, 4 iulie. Până duminică, 7 iulie, plaja Modern va oferi patru zile de muzică, distracții, concursuri, premii, relaxare. „Aproape nimeni nu va pleca cu mâna goală de la NEVERSEA, toți vor primi câte un premiu“, a promis Bogdan Buta, directorul firmei organizatoarea Neversea SRL.

Premierile au început odată cu punerea în vânzare a abonamentelor, oferite pentru primii 10.000 clienți la prețuri promoționale. Au continuat cu gratuități date prin diverse campanii de conștientizare – donare de sânge, bacalaureat de 10 etc - și vor avea o ultimă ofertă pentru locuitorii Constanței, care-și pot cumpăra accesul la festival la prețuri reduse cu până la 150 lei, arătându-și buletinul la casieriile de la poarta festivalului. GALERIE FOTO DE LA NEVERSEA Un abonament la NEVERSEA costă 499 lei, plus taxe, dar se pot cumpăra și bilete pentru o zi, la preț între 250 (primele două zile) și 275 lei (ultimele două zile), plus taxe.

„Rămâne cea mai avantajoasă ofertă cea de la prima strigare, când punem biletele în vânzare. Acelora le oferim cele mai bune prețuri, pentru că au încredere în nou fără să știe cine vine la festival, cum va fi“, precizează Bogdan Buta, directorul general al firmei organizatoare Neversea SRL.

Peste 200 artiști români și străini vor urca pe cele 5 scene mari și 4 insule de muzică amenajate pe nisip. Aceștia sunt: G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, DJ Snake, Alesso, Bassjackers, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt și mulți alții.

Artiștii, unii în premieră în România au avut și cerințe speciale. Sean Paul a vrut o ceapă, Jessie J a dorit machiaj profesionist pe tot timpul prezenței sale, pe scenă și în culise. Steve Aoki a cerut 12 torturi după rețete speciale pe care să le arunce în public; acestea au fost testate întâi, reacția degustătorilor filmată și trimisă vedetei. Unii au cerut limuzine fabricate în 2018, care nu se găsesc în România. Alții au vrut spații în culori speciale, jocuri video pentru detensionare (Fortnite), lenjerie intimă și șosete.

„Cineva ne-a cerut odată un lemur viu, dar cred că mai mult pentru a ne testa, să vadă dacă citim mailul cu cerințele“, a dezvăluit Bogdan Buta.

Ca noutate, zilele de concerte din ediția 2019 vor începe la ora 14 în loc de ora 12 (din cauza caniculei). Plaja va avea amenajată o oază de relaxare, precum și o zonă CEZ, a companiei care operează în Dobrogea cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa – la Fântânele, Cogealac și Grădina din județul Constanța.

„Zona CEZ va funcționa integral cu energie verde, iar la anul vom avea aproape întregul festival pe energie verde. Ar fi o premieră mondială“, a anunțat Edy Chereji, director de comunicare.

Statistic, festivalul NEVERSEA are un buget de 9 milioane euro, o echipă de 5.000 persoane dintre care 1.400 sunt voluntari. Scena principală are 25 metri înălțime, peste 90 de metri baza și peste 400 de metri pătrați de ecrane led de ultimă generație. Perimetrul festivalului este împrejmuit de 5 km de gard.

Pentru protecția plajelor se folosesc peste 10.000 mp de podele de lemn și peste 8.000 mp de podele protecție trafic greu. Organizatorii folosesc 22 de generatoare electrice pentru a acoperi întreaga zonă, însemnând 4,5 MW putere instalată - consumul unui oraș de 40.000 de locuitori din România. Cablurile electrice însumează o lungime de 30 kilometri și o greutate de 12 tone. Vor fi la datorie peste 1800 de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor și ai Poliției Locale, plus 300 de agenți de securitate privați. În perimetrul festivalului vor fi amplasate două spitale de campanie SMURD și 3 puncte de prim-ajutor.

Accesul pe plaja NEVERSEA se face prin Portul Tomis. Aici, spectatorii trebuie să schimbe biletul într-o brățară de festival la unul dintre corturile de acces. Posesorul biletului trebuie un bilet cu cod de bare valid și o carte de identitate pentru a intra în posesia brățării de festival. Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie și de documentul care atestă acordul părinților. Minorii sub 14 ani intră doar însoțiți de un părinte. Ridicarea brățării de la corturile de acces se va putea face în perioada 2-3 iulie, în intervalul orar 14.00-22.00, urmând ca în timpul festivalului, accesul să se realizeze în intervalul 14.00-6.00.

Este interzisă intrarea cu obiecte contondente, aparate foto sau video profesionale, sau cu bagaje voluminoase care depășesc dimensiunile unei foi A4 și adâncimea de 10 centimetri. Acestea vor fi lăsate la intrare, în dulăpioare speciale și vor fi recuperate la plecare. Ridicarea de drone este interzisă la NEVERSEA. Este permis accesul cu medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm - doar cu acte medicale. Amănunte sunt date în regulamentul de pe neversea.com.

Accesul la Marea Neagră este îngrădit cu garduri, astfel că nimeni nu poate face o baie în mare în incinta festivalului.

„Este pentru siguranța publicului, noi suntem aici pentru dumneavoastră. Dacă aveți vreo problemă, luați legătura cu primul om în uniformă, vă va ajuta și vă va îndruma“, au dat asigurări forțele de ordine. Oamenii care nu vor fi în uniformă vor avea grijă ca la festival să nu se consume droguri sau să nu fie comise alte fapte ilegale.

„Felul în care au ieșit primele două ediții, faptul că NEVERSEA este deja considerat unul dintre mai sigure festivaluri din lume și vârsta tot mai scăzută a spectatorilor ne dă speranțe că și această a treia ediție se va desfășura foarte bine“, a declarat primarul Decebal Făgădău.

Va exista o linie dedicată de transport în comun RATC, numită Neversea, cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis și retur. Autobuzele vor fi în trafic începând de joi, 4 iulie, ora 8.00 până luni, 8 iulie, ora 9.00. Vor circula cu o frecvență de 10 minute în intervalul orar 8.00-24.00 și de 16 minute în intervalul orar 24.00-8.00.

Biletul RATC pentru 24 ore costă preţul de 5 lei, iar un bilet pentru 7 zile este 30 lei. Călătoria se poate achita şi prin SMS la numărul 7475, iar în portul Tomis va fi amplasat un punct de vânzare bilete RATC cu program non-stop.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Seară specială la Ateneul Român! Nicolae Voiculeț a cântat la 'Naiul de Aur al României', în finalul președinției române la Consiliul UE!
De Neptun TV 14 iulie 2019

'Naiul de aur al României' va putea fi văzut și auzit la concerte itinerante organizate de către Asociația Culturală Nicolae Voiculeț pe tot parcursul anului 2019 - 2020, iar la final va fi donat pentru expunere la Muzeul Național de Istorie a României, ca simbol al strălucirii, evoluției și declinului industriei aurifere din România.

CONSTANȚA. A murit tatăl unei fete care a sfârșit în incendiul de la Beirut: 'A făcut șoc la aflarea veștii că dosarul se rejudecă'
De Neptun TV 11 iulie 2019

Tătăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut a încetat din viață. A făcut șoc la aflarea veștii că dosarul se rejudecă.

CONSTANȚA. Proiecții de film în aer liber, pe faleza Cazinoului!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Proiecțiile de la malul mării reprezintă o avanpremieră a Festivalului Cinemascop, organizat de Centrul Ceh București, ce va avea loc în stațiunea Eforie Sud în luna august. Intrarea la toate cele trei proiecții de pe faleză este gratuită.

Nicolae Voiculeț, la Neversea. Discuție cu JessieJ, ce i-a mărturisit cântăreața
De Neptun TV 9 iulie 2019

Nicolae Voiculeț a prezentat ca și atracție turistică din România, cele două festivaluri Untold & Neversea (Potențiale branduri de țară) în videoclipul de promovare a turismului românesc pe care l-a lansat acum câteva luni împreună cu Ilie Năstase la invitația Ministerului Turismului.

CONSTANȚA. Cu Mercedesul în pragul bisericii, noaptea - tineri filmați în timp ce urinau pe florile plantate de copii în grădină
De Neptun TV 6 iulie 2019

Câțiva tineri au intrat cu mașina pe platoul din fața unei biserici, iar la un moment dat au urinat pe florile plantate de copii, zilele trecute, în grădina bisericii.

CONSTANȚA. Peste 400 de persoane au avut nevoie de ajutor medical în cea de-a doua zi de NEVERSEA
De Neptun TV 6 iulie 2019

Cele mai multe cazuri înregistrate la punctele de prim-ajutor ale celor de la ISU au fost de escoriații și cefalee.

Trageri reale, în Poligonul Capu Midia
De Neptun TV 5 iulie 2019

Activitățile vor avea loc atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, iar tragerile vor fi executate pe ținte terestre și aeriene radio dirijate.

A început cel mai mare festival de pe plajă din Europa – Neversea
De Neptun TV 4 iulie 2019

Accesul pe plaja NEVERSEA se face prin Portul Tomis. Odată ajunși în zona festivalului, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă fanii festivalului este să schimbe biletul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in. Posesorul biletului trebuie doar să se prezinte la cortul de check-In, în intervalul 14:00 – 06:00, cu un bilet cu cod de bare valid și o carte de identitate, pentru a intra în posesia brățării de festival. Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet și actul de identitate, și de documentul care atestă acordul părinților. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte.

NEVERSEA 2019. Restricții de circulație în zona peninsulară a Constanței
De Neptun TV 2 iulie 2019

Primăria Constanța anunță instituirea unor restricții de circulație valabile de joi, 4 iulie, până luni, 8 iulie. În acest interval se va desfășura Festivalul Neversea.

Destin frânt la doar 19 ani - Mădălina a fost găsită înecată în zona plajei 'La Baldachine' din Vama Veche!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Pe 27 iunie, Mădălina a împlinit 19 ani, iar ziua de naștere și-a petrecut-o în Vama Veche, acolo unde lucra.

CONSTANȚA. Totul despre NEVERSEA - cel mai mare festival pe plajă din Europa începe joi! Noutățile ediției 2019
De Neptun TV 1 iulie 2019

Cel mai mare festival pe plajă din Europa, NEVERSEA, va începe la Constanța joi, 4 iulie

Sărbătoare mare: Sfinții Petru și Pavel. Ce să nu faci niciodată în această zi, e păcat mare!
De Neptun TV 29 iunie 2019

Potrivit tradițiilor, femeile nu au voie să mănânce mere până în această zi, fiindcă îi mânie pe cei decedați. Doar femeile tinere au voie să mănânce mere după Sfinții Petru și Pavel, în timp ce femeile vârstnice sunt nevoite să aștepte până la Sfântul Ilie. La fel se spune și despre văduve, care vor fi sănătoase dacă nu mănâncă mere până la Sfântul Ilie.

Un secol de la semnarea tratatului de la Versailles. Cum era văzută România
De Mediafax 28 iunie 2019

Tratatul de la Versailles a fost semnat pe 28 iunie 1919, marcând crearea Ligii Națiunilor, după negocieri purtate timp de șase luni la Conferința de Pace. "Tratatele de pace de la Paris din 1919-1920 au confirmat desăvârșirea unității naționale române", scrie Constantin I. Stan.

CONSTANȚA. Sistemul gratuit de biciclete pentru public, la o lună de funcționare: patru stații au fost vandalizate
De Neptun TV 28 iunie 2019

Patru stații de biciclete au fost vandalizate la Constanța, în doar o lună de funcționare a sistemului public de bike-sharing.

CONSTANȚA. Violeta are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi: 'Sunt pregătită să lupt și îmi doresc foarte mult să mă vindec'
De Neptun TV 27 iunie 2019

O mică durere în corp a dus la descoperirea unei boli care amenință viața. I s-a întâmplat Violetei Stanciu, o mamă din Adamclisi, care a aflat, mergând la medic, că viața ei este în mare pericol dacă nu urmează urgent un tratament dificil.

CONSTANȚA. Gestul revoltător al unui bărbat aflat cu un copil în brațe, după ce un salvamar i-a spus să iasă din marea agitată!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Un turist cu un copil în brațe a devenit agresiv în momentul în care a fost fluierat de salvamar.

CONSTANȚA. Festival dedicat înghețatei și dulciurilor, în Piața Ovidiu!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Înghețata și dulciurile vor fi vedetele din Piața Ovidiu, de la festivalul care va delecta constănțenii și turiștii în acest weekend.

Horia Constantinescu, șef cu acte în regulă la CJPC
De Neptun TV 26 iunie 2019

Concursul a fost organizat de către ANFP la solicitarea Autorității pentru Protecția Consumatorului, fiind scoare la concurs mai multe posturi de comisar șef la nivel de țară.

Constanța: Activitatea a opt unități de alimentație publică din Eforie, suspendată de Protecția Consumatorului
De Neptun TV 25 iunie 2019

Potrivit acestuia, nereguli au fost constatate și pe plaje, nefiind îndeplinită prevederea legală potrivit căreia șezlongurile să fie amplasate pe cel mult pe 70% din suprafață.

Festivalul Muzicii de la Roma. Nicolae Voiculeț, trei momente românești
De Neptun TV 24 iunie 2019

Festivalul muzicii de la Roma este singurul eveniment muzical național care implică în Italia, în aceeași zi, peste 700 de orașe și 45.000 de artiști. Scopul evenimentului este de a pune în lumină tot ceea ce este mai puțin cunoscut, periferic. Prin aceste spectacole se celebrează totodată și președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Un român a murit, iar altul a fost grav rănit, în urma unui incendiu premeditat la Londra
De Neptun TV 23 iunie 2019

Identitatea celor două victime nu a fost încă confirmată, însă Poliția crede că cei doi sunt originari din România. Totodată, autoritățile au primit informații că victimele lucrau ca zilieri în estul Londrei.