luni, 21 mai 2018

CONSTANȚA. Trei persoane, printre care și o gravidă, la un pas de moarte după o ciocnire violentă! IMAGINI DE LA ACCIDENT

Trei persoane au scăpat ca prin minune în această seară, în urma unui accident ce a avut loc la ieșire din localitatea Agigea spre Techirghiol, DN38. O mașină și un TIR s-au ciocnit, iar în urma impactului violent, mașina a fost proiectată pe câmp. 

În accident, au fost răniți doi bărbați și o femeie însărcinată. După ce le-au fost acordate primele îngrijiri, toți pacienții au fost transportați conștienți la Spitalul Județean pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, precum și cine este vinovat.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Cel puțin zece morți/ Autorul atacului și un presupus complice au fost reținuți
De Neptun TV 18 mai 2018

Un individ a deschis focul vineri în Liceul din Santa Fe, situat în apropierea orașului texan Galveston.

Începe Litoralul pentru toți - cât costă o săptămână la mare în extrasezon!
De Neptun TV 14 mai 2018

Hotelierii încearcă în acest mod să lungească sezonul estival și să dea posibilitatea anumitor persoane să vină la mare la prețuri scăzute. Același program se va derula și în luna septembrie.

Anunțul care a creat PANICĂ printre CONSTĂNȚENI! 'O femeie umblă cu o seringă cu acul infectat pentru a înțepa oameni nevinovați!' Ce spune Poliția în acest caz
De Neptun TV 8 mai 2018

O femeie care circulă cu mijloacele de transport în comun ar fi înțepat cu o seringă mai multe persoane care se aflau în RATC.