miercuri, 21 august 2019

CONSTANȚA. Trupul elevului la Colegiul Militar din Craiova, dispărut în apa mării, adus de valuri la țărm!

CONSTANȚA. Trupul elevului la Colegiul Militar din Craiova, dispărut în apa mării, adus de valuri la țărm!

Trupul elevului la Colegiul Militar din Craiova, dispărut în urmă cu două zile în apa mării, a fost adus de valuri la țărm, fiind găsit la 10 kilometri de locul în care fusese dat dispărut, pe o plajă din Năvodari.

Joi dimineață, o femeie a anunțat printr-un un apel pe 112 că în apropiere de tabăra din Năvodari, pe plajă, se află trupul neînsuflețit al unei persoane. Acesta fusese adus de valuri până la țărm, iar la fața locului s-au deplasat cadre de la Ambulanță, polițiști și pompierii militari.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că este vorba despre trupul elevului de 16 ani, din Craiova, care a fost dat dispărut, marți, după ce a mers să se scalde în mare.

De atunci, zeci de scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, precum și ai Centrului de Scafandri al Forțelor Navale Române au desfășurat căutări în zona în care acesta fusese văzut ultima oară, dar fără succes, deși s-au folosit echipamente de specialitate, inclusiv sonar.

Trupul adolescentului a fost scos la mal la o distanță de aproximativ 10 kilometri de locul în care fusese dat dispărut.

Elevul de la Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova a fost dat dispărut, marți, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din stațiunea Mamaia, județul Constanța. Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire