duminică, 18 august 2019

Constanța vrea Supercupa! HC Dobrogea Sud și Dinamo luptă pentru trofeu

Handbal Club Dobrogea Sud şi Dinamo luptă pentru Supercupa României, mâine, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Bucureşti. Constanţa a cucerit ultima dată Supercupa în 2014, pe vremea când Toma, Buricea şi Cutura evoluau sub culorile HCM-ului. Veteranii echipei au şansa de a câştiga acum primul trofeu pentru Dobrogea Sud.

Toma, Buricea, Stănescu, Cutura și Angelovski au cucerit, alături de HCM, și Supercupa în ultimele sezoane în care au reușit eventul. Veteranii Constanței au acum o misiune mult mai dificilă, cu noua lor echipă, Dobrogea Sud, care încearcă să-i ia primul trofeu campioanei Dinamo în 2017.

Victorioși contra lui Dinamo pe teren propriu, constănțenii vor să câștige împotriva campioanei și în Capitală. Au fost foarte aproape de un succes la Ploiești, anul acesta, în finala Cupei României. Noul antrenor, Christian Gaudin, mizează pe orgoliul handbaliștilor săi.

”Dinamo este campioana en titre. Echipa care este favorită încă o dată, dar, știți... toți băieții vor juca acest meci cu inima, au de luat o mică revanșă, mai ales pentru finala cupei. Așa că, va fi, cred, un meci de angajament. Este, am mai spus, un meci în care se află în joc un trofeu”, spune Christian Gaudin.

Dinamo este deținătoarea Supercupei, pe care a câștigat-o anul trecut în fața lui CSM București. Trofeul va fi pus în joc mâine, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Capitală. 

Comenteaza aceasta stire