luni, 26 august 2019

CONSTANȚA. Zâmbește în ciuda unei boli greu de dus la orice vârstă - Alexandra are nevoie de ajutorul nostru ca să trăiască!

CONSTANȚA. Zâmbește în ciuda unei boli greu de dus la orice vârstă - Alexandra are nevoie de ajutorul nostru ca să trăiască!

O fetiță care se luptă cu o boală grea, cumplit de dus la orice vârstă, poate fi salvată cu ajutorul nostru. Alexandra este fata unui pompier care a suportat deja două operații și are nevoie de cea de-a treia, pe care medicii din Paris au acceptat să o facă.

Apelul umanitar vine de la nspectoratul pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța. Îl redăm în cele ce urmează:

„Alexandra, fata colegului nostru de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța, are nevoie de noi pentru șansa ei la viață!!! Oricât din puținul nostru îi poate face o bucurie!!! Acea bucurie de a trăi! Haideți să fim alături de ea și de familia ei! Vă mulțumim! Iată cum a început totul... Ea este Alexandra, are numai 11 ani și acum 3 ani a primit o povară greu de dus pentru un adult, dar pentru un copil este și mai greu. În februarie 2016 a primit un diagnostic crunt: tumoră renală dreapta, carcinom cu celule clare.

De atunci, în loc sa meargă la școală și să se joace cu colegii și sora ei, trebuie să suporte ace, tratamente și perioade lungi de spitalizare departe de tot ceea ce știa până acum. A trecut prin 2 operații, prin zeci de cure de chimioterapie-radioterapie, și cu toate astea boala nu este a putut fi învinsă!

O echipă de medici din Paris a decis că este nevoie de o altă operație, și urmează sa îi trimită în scurt timp o invitație în Franța! Probabil va dura o perioadă lungă de stat în spitalul din Paris pentru că operația este una grea. Alexandra speră ca asta va fi ultima dată când intră în sala de operație! Îi este teamă ca va fi operată din nou, că va sta iar la terapie intensivă, îi este teamă de ace, de perfuzii, de tot ce știe că are de întâmpinat! Și totuși este optimistă!

Ea speră că acesta să fie pasul final spre vindecarea ei și zâmbește încrezătoare!

Să o ajutăm să își împlinească visele și să își trăiască copilăria frumoasă! Cont bancar: RO77BRDE140SV51683761400- cont in lei IBAN RO59BRDE140SV44799061400 SWIFT BRDEROBU -cont euro Beneficiar: Chiriac Elena Loredana Numar contact: 0756459787“ .

Comenteaza aceasta stire