vineri, 22 februarie 2019

CONSTANȚA. Zeci de familii nevoiașe au primit vizita Alexandrei Stan care a îndeplinit misiunea lui Moș Crăciun - VIDEO

Crăciunul ar trebui să fie prilej de bucurie pentru copiii de pretutindeni. Nu toţi, însă, sunt la fel de norocoşi ca cei pe care, an de an, darurile bogate îi aşteaptă sub pomul împodobit. În Constanţa sunt, din păcate, zeci de familii nevoiaşe care, în prag de sărbători, se gândesc cu groază că nu au ce să pună pe masa de Crăciun. Anul acesta, ecourile lor de disperare au ajuns la urechile moşului. De data aceasta, nu a mai venit costumat tradiţional, ci a trimis-o pe Alexandra Stan, faimoasa cântăreaţă din Constanţa, care i-a îndeplinit misiunea.

Alexandra este unul dintre puținii oameni care a reușit să își vadă visul cu ochii. Și-a dorit de mică să devină faimoasă, iar acum, când muzica ei răsună pe tot mapamondul, nu a uitat de lucrurile mărunte care o făceau, cândva, cel mai fericit copil.

Are un suflet nobil, iar anul acesta, în prag de sărbători, a renunțat la contracte bănoase și, cel mai important, la miile de aplauze, pentru a face fericiți câțiva copii din Valu lui Traian, localitatea natală.

O femeie își crește singură trei copii, doi dintre ei cu handicap. Numai ea știe cum reușește să se descurce cu nici 200 de lei pe lună. Acum, de ajun, copiii ei vor gusta portocale, vor avea hăinuțe noi și jucării la care nici nu visau.

Alexandra a aflat povestea acestei familii de la preotul din sat. Împreună au convins și alți oameni cu inimă mare să dăruiască puțin din puținul lor. A doua casă, a doua poveste emoționantă. O familie într-o încăpere ai cărei pereți sunt tapetați cu icoane.

Aici bat șapte inimi; un tată care muncește cu ziua, o mamă care are grijă de copii și cinci suflete inocente. Cei mai mari sunt premianți, așa că au primit în dar ghiozdane noi. Iar cei micuți, jucării și dulciuri. În semn de mulțumire, copiii au colindat-o pe Alexandra Stan.

Oamenii simpli nu își doresc lucruri mărețe, poate de aceea prețuiesc mai mult viața și se bucură de ea chiar și cu neajunsurile cu care vine la pachet.

În prag de sărbători, artista spune că și-ar dori ca toți oamenii să fie mai calzi și mai aproape de cei la care moșul nu vine atât de încărcat. Oricine poate fi Moș Crăciun!

Comenteaza aceasta stire

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.