miercuri, 18 ianuarie 2017

CONSTANȚA. Zeci de familii nevoiașe au primit vizita Alexandrei Stan care a îndeplinit misiunea lui Moș Crăciun - VIDEO

Crăciunul ar trebui să fie prilej de bucurie pentru copiii de pretutindeni. Nu toţi, însă, sunt la fel de norocoşi ca cei pe care, an de an, darurile bogate îi aşteaptă sub pomul împodobit. În Constanţa sunt, din păcate, zeci de familii nevoiaşe care, în prag de sărbători, se gândesc cu groază că nu au ce să pună pe masa de Crăciun. Anul acesta, ecourile lor de disperare au ajuns la urechile moşului. De data aceasta, nu a mai venit costumat tradiţional, ci a trimis-o pe Alexandra Stan, faimoasa cântăreaţă din Constanţa, care i-a îndeplinit misiunea.

loading...

Alexandra este unul dintre puținii oameni care a reușit să își vadă visul cu ochii. Și-a dorit de mică să devină faimoasă, iar acum, când muzica ei răsună pe tot mapamondul, nu a uitat de lucrurile mărunte care o făceau, cândva, cel mai fericit copil.

Are un suflet nobil, iar anul acesta, în prag de sărbători, a renunțat la contracte bănoase și, cel mai important, la miile de aplauze, pentru a face fericiți câțiva copii din Valu lui Traian, localitatea natală.

O femeie își crește singură trei copii, doi dintre ei cu handicap. Numai ea știe cum reușește să se descurce cu nici 200 de lei pe lună. Acum, de ajun, copiii ei vor gusta portocale, vor avea hăinuțe noi și jucării la care nici nu visau.

Alexandra a aflat povestea acestei familii de la preotul din sat. Împreună au convins și alți oameni cu inimă mare să dăruiască puțin din puținul lor. A doua casă, a doua poveste emoționantă. O familie într-o încăpere ai cărei pereți sunt tapetați cu icoane.

Aici bat șapte inimi; un tată care muncește cu ziua, o mamă care are grijă de copii și cinci suflete inocente. Cei mai mari sunt premianți, așa că au primit în dar ghiozdane noi. Iar cei micuți, jucării și dulciuri. În semn de mulțumire, copiii au colindat-o pe Alexandra Stan.

Oamenii simpli nu își doresc lucruri mărețe, poate de aceea prețuiesc mai mult viața și se bucură de ea chiar și cu neajunsurile cu care vine la pachet.

În prag de sărbători, artista spune că și-ar dori ca toți oamenii să fie mai calzi și mai aproape de cei la care moșul nu vine atât de încărcat. Oricine poate fi Moș Crăciun!

loading...

Comenteaza aceasta stire

Ținute apreciate și criticate la Globul de Aur 2017 - GALERIE FOTO
De Lavinia Stanciu 9 ianuarie 2017

Ținutele vedetelor care au participat la festivalul Globul de Aur 2017 au fost apreciatem, dar și criticate de către specialiști.

Alexandra Stan a renunțat la concertele de sărbători pentru... Constanța. Ce mesaj le transmite artista fanilor - VIDEO
De Neptun TV 26 decembrie 2016

La final de an, cei mai mulți artiști luptă din greu să prindă cât mai multe cântări ca să își rotunjească veniturile. Pentru constănțeanca noastră, Alexandra Stan, anul acesta contează mai mult să fie în sânul familiei, alături de toți cei dragi.

Răspunsul incredibil al unui român la o postare a rapper-ului 50 Cent despre o veche tradiție românească - VIDEO
De Alin Tarnovschi 26 decembrie 2016

Rapperul american 50 Cent a încărcat pe pagina lui de Facebook un video scurt în care își arată uimrea față de jocul caprei, un obicei străvechi ce face parte din tradițiile de iarnă la români.

Celebrul cântăreț George Michael a murit la vârsta de 53 de ani - FOTO/VIDEO
De Alin Tarnovschi 26 decembrie 2016

Cântărețul și compozitorul George Michael, care a avut numeroase hit-uri cu grupul Wham în anii 1980 și mai târziu ca artist solo, a murit la vârsta de 53 de ani, transmit luni agențiile internaționale de presă, care îl citează pe agentul său.

CONSTANȚA. Zeci de familii nevoiașe au primit vizita Alexandrei Stan care a îndeplinit misiunea lui Moș Crăciun - VIDEO
De Neptun TV 24 decembrie 2016

În Constanța sunt, din păcate, zeci de familii nevoiașe care, în prag de sărbători, se gândesc cu groază că nu au ce să pună pe masa de Crăciun. Anul acesta, ecourile lor de disperare au ajuns la urechile moșului. De data aceasta, nu a mai venit costumat tradițional, ci a trimis-o pe Alexandra Stan, faimoasa cântăreață din Constanța, care i-a îndeplinit misiunea.