duminică, 18 august 2019

Constănțeni cu suflet mare aleg să fie ajutoarele lui Moș Crăciun

Sunt cuvintele lui Taner, un băiețel de 10 ani de la Centrul de Plasament Antonio din Constanța. În imaginația lui, Sărbătorile de iarnă sunt asemenea unei lăzi de comori în care sunt păstrate toate dorințele copiilor adunate peste an.

Scrisoarea lui Taner începe la fel ca scrisorile copiilor din lumea întreagă, cu “Dragă, Moș Crăciun...”

…Cu telecomandă și o minge de fotbal. Și ar mai vrea ca Moșul să nu-l ocolească nici pe frățiorul lui de 6 ani, care nu știe încă să scrie și să citească.

Robert ar mai vrea baloane, un laptop de jucărie și o mașinuță teleghidată. Și, ca Moșul să fie mai ușor de înduplecat, a învățat pentru el o poezie.

Nici Ionuț, un băiețel de 8 ani, considerat încă de pe acum un artist desăvârșit pentru felicitările frumoase pe care le meșteșugește la fiecare sărbătoare, nu l-a uitat pe Moș Crăciun. Pamuca îl roagă pe Moșul să-i aducă un trening roșu, săpun și șampon. Și crede că are toate calitățile să le primească, pentru că… În fiecare zi, Neptun Tv va prezenta pe rând, la Reporter, toate scrisorile celor 73 de copii de la Centrul Antonio. Și dacă vreți să le citiți scrisorile, puteți deschide site-urile noastre: reporterntv.ro  și ntvonline.ro la secțiunea Sărbători Meritate.  Dacă scrisorile copiilor vă ajung la suflet, nu stați pe gânduri. Formați numărul de telefon al redacției: 0733.096.233 și vă angajăm pe loc spiriduși ai Moșului. Împreună vom reuși să le arătăm micuților abandonați că Moș Crăciun există.

Comenteaza aceasta stire