vineri, 23 februarie 2018

Continuă scandalul dosarelor fabricate! Noi dovezi despre modul în care acționau procurorii DNA, Negulescu și Onea, au fost făcute publice!

Noi dovezi despre modul în care acţionau procurorii DNA, Negulescu şi Onea, au fost făcute publice de Antena 3. Martorii de pe tabelele fictive din dosarul de mită întocmit de Sebastian Ghiţă nu doar că nu au fost niciodată audiaţi dar unii dintre ei nici măcar nu au cetăţenie română, aşa că nu puteau vota cu Ponta, la prezidenţialele din anul 2014. Asta nu face decât să confirme dezvăluirile fostului deputat Vlad Cosma care a afirmat că a fost instigat de anchetatori să-i ajute să falsifice probele ca să-l poată înfunda pe Ghiţă.

Acestea sunt persoanele pe care le-ar fi plătit Sebastian Ghiță pentru prezindențialele din 2014. Tabelele conțin numele și datele personale ale unor cetățeni moldoveni, mare parte fără cetățenie română, deci fără drept de vot. Vorbim despre probe pe care fostul deputat Vlad Cosma le-ar fi falsificat la cererea procurorului anticorupție Mircea Negulescu și a șefului DNA Ploiești, Lucian Onea.

Sunt oameni extrași pur și simplu din cartea de telefon, spune Vlad Cosma, cu care procurorii nu au discutat niciodată, nu i-au audiat, în schimb le-au folosit datele ca să fabrice un dosar în care îl acuzau pe Sebastian Ghiță că i-ar fi plătit ca să îl voteze pe Victor Ponta, la prezidențialele din 2014. Totul cu știința „doamnei K” de la București, cum este numită Laura Codruța Kovesi.

Astăzi, șefa DNA nu a reacționat în niciun fel la acuzațiile care continuă să se adune la adresa sa și a subalternilor săi. Însă, din ce în ce mai multe voci cer să fie trasă la răspundere, mai ales după ce procuroarea Mihaela Iorga Morar a declarat că Laura Codruța Kovesi i-a cerut să urgenteze dosarul unui viitor premier, cel mai probabil Victor Ponta.

Mulți cer intervenția directă a președintelui Klaus Iohannis, însă nici acesta nu a făcut nicio declarație cu privire la acest scandal. Joi ar putea fi însă o zi decisivă pentru Kovesi. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că va reveni în țară, ca să participe la ședința de Guvern, unde se va discuta, printre altele și despre soarta șefei Direcției Naționale Anticorupție. 

Comenteaza aceasta stire

Ministrul Justiției a cerut revocarea din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi!
De Neptun TV 22 februarie 2018

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat că raportul managerial de la DNA presupune activitatea Laurei Codruța Kovesi timp de un an, din februarie 2017 și până în februarie 2018.

Continuă scandalul dosarelor fabricate! Noi dovezi despre modul în care acționau procurorii DNA, Negulescu și Onea, au fost făcute publice!
De Antonia Maer 13 februarie 2018

Noi dovezi despre modul în care acționau procurorii DNA, Negulescu și Onea, au fost făcute publice de Antena 3. Martorii de pe tabelele fictive din dosarul de mită întocmit de Sebastian Ghiță nu doar că nu au fost niciodată audiați dar unii dintre ei nici măcar nu au cetățenie română, așa că nu puteau vota cu Ponta, la prezidențialele din anul 2014. Asta nu face decât să confirme dezvăluirile fostului deputat Vlad Cosma care a afirmat că a fost instigat de anchetatori să-i ajute să falsifice probele ca să-l poată înfunda pe Ghiță.

FLUX24: Cum și-a asfaltat șeful DNA Ploiești drumul spre vilă cu o firmă protejată de Portocală!
De Neptun TV 12 februarie 2018

Lucian Onea, șeful DNA Ploiești, este acuzat că a obținut ilegal asfaltarea drumului către vila sa de lângă Ploiești, dezvăluia în 2017 Incisiv de Prahova și FLUX 24.

Reacții în lanț după scandalul DNA!
De Antonia Maer 12 februarie 2018

Difuzarea înregistrărilor făcute de politicianul Vlad Cosma a cauzat un val de reacții. Inspecția Judiciară din cadrul CSM a anunțat că s-a autosesizat, iar premierul Viorica Dăncilă a anunțat că îl va rechema de urgență în țară pe ministrul Justiției. Tudorel Toader a afirmat la rândul său că va propune urgent o măsură, în acest scandal.

Ministrul Justiției a anunțat că va lua o decizie cu privire la conducerea DNA: 'Nu are sens să așteptăm Inspecția Judiciară'
De Neptun TV 12 februarie 2018

Ministrul Justiției a declarat, azi, că va lua o decizia la București cu privire la conducerea DNA, însă nu are sens să mai sesizeze Inspecția Judiciară, deoarece aceasta ar amâna mult luarea unei măsuri.

Înregistrări care dovedesc cum DNA fabrică dosare - reacția lui Sebastian Ghiță. Ce poziție a luat DNA
De Antonia Maer 12 februarie 2018

Procurorul Negulescu îl amenință pe deputatul Vlad Cosma că îi arestează sora că îi va înfunda dacă nu îi denunță pe Victor Ponta și pe Sebastian Ghiță. E o vânătoare de oameni, se plantează probe, se fabrică probe, se fabrică un caz pentru a ajunge la prim-ministru și la omul care era atât de apropiat.

Valuri de critici la adresa DNA după prescrierea faptelor în dosarul Microsoft
De Robert Nenciu 2 februarie 2018

Șapte foști demnitari au fost scoși seara trecută de sub urmărire penală în dosarul Microsoft după ce faptele de care aceștia erau suspectați s-au prescris.

Judecătoarea CAB Anamaria Trancă dă like-uri pe paginile #rezist
De Neptun TV 1 februarie 2018

Cunoscutul judecător de la Curtea de Apel București apreciază mesajele obscene apărute pe paginile susținătorilor mișcării #Rezist din mediul virtual.