marţi, 19 iunie 2018

CONTROL LA DNA. Procurorii Laura Kovesi, Marius Bulancea, Gabriela Popa și judecătoarea Dana Titian, cercetați pentru grave abateri disciplinare!

CONTROL LA DNA. Procurorii Laura Kovesi, Marius Bulancea, Gabriela Popa și judecătoarea Dana Titian, cercetați pentru grave abateri disciplinare!

Potrivit luju.ro, în urma controlului dispus de ministrul Justiției, Tudorel Toader, la DNA, au fost depistate nereguli în urma cărora au fost băgați în anchetă disciplinară trei procurori cu funcții de conducere și un judecător detașat la DNA. Aceștia fac obiectul a cinci sesizări din oficiu care vizează comiterea unor abateri disciplinare deosebit de grav.

Potrivit sursei citate, este vorba despre:

- Laura Kovesi – procuror-șef al DNA (foto centru)

- Marius Bulancea – procuror-șef al Secției a ÎI-a din DNA (foto dreapta)

- Gabriela Popa – procuror-șef serviciu judiciar din DNA

- Dana Tițian – judecător, consilier personal al Laurei Kovesi (foto stânga)

Atașat se află răspunsul trimis de Inspecția Judiciară, la solicitarea Lumeajustitiei.ro, care atestă că, în urmă controlului desfășurat de Inspecția Judiciară la DNA, s-a lăsat cu cercetări disciplinare:

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Sute de mii de oameni protestează împotriva statului paralel
De Neptun TV 9 iunie 2018

Mai multe persoane, prezente sâmbătă în Piața Victoriei, pentru mitingul PSD - ALDE, au prezentat stări de rău.

CONSTANȚA. PNL a demarat Campania 'Orașul poartă semnătura ta'!
De Robert Nenciu 29 mai 2018

Potrivit liberalilor, în urma răspunsurilor primite de la constănțeni, o parte din probleme se vor materializa în proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului Consiliului Local Constanța.