luni, 24 septembrie 2018

CONTROL LA DNA. Procurorii Laura Kovesi, Marius Bulancea, Gabriela Popa și judecătoarea Dana Titian, cercetați pentru grave abateri disciplinare!

CONTROL LA DNA. Procurorii Laura Kovesi, Marius Bulancea, Gabriela Popa și judecătoarea Dana Titian, cercetați pentru grave abateri disciplinare!

Potrivit luju.ro, în urma controlului dispus de ministrul Justiției, Tudorel Toader, la DNA, au fost depistate nereguli în urma cărora au fost băgați în anchetă disciplinară trei procurori cu funcții de conducere și un judecător detașat la DNA. Aceștia fac obiectul a cinci sesizări din oficiu care vizează comiterea unor abateri disciplinare deosebit de grav.

Potrivit sursei citate, este vorba despre:

- Laura Kovesi – procuror-șef al DNA (foto centru)

- Marius Bulancea – procuror-șef al Secției a ÎI-a din DNA (foto dreapta)

- Gabriela Popa – procuror-șef serviciu judiciar din DNA

- Dana Tițian – judecător, consilier personal al Laurei Kovesi (foto stânga)

Atașat se află răspunsul trimis de Inspecția Judiciară, la solicitarea Lumeajustitiei.ro, care atestă că, în urmă controlului desfășurat de Inspecția Judiciară la DNA, s-a lăsat cu cercetări disciplinare:

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Ordonanța de urgență a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat - publicată în Monitorul Oficial
De Neptun TV 7 septembrie 2018

Potrivit acestuia, veniturile bugetului general consolidat se majorează cu 8,8 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile cresc cu 9,9 miliarde de lei.