vineri, 19 septembrie 2014

Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea i-au scris lui Moș Crăciun

De Silvia Pascale 20:27, 10 decembrie 2011 1854 vizite Social

Aștern pe hârtie cuvinte emoționante și speră ca toate dorințele lor să se împlinească. Cei 71 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea numără zilele până când Moș Crăciun va  veni cu daruri. În numai trei zile de la postarea pe siteul Neptun TV, aproape toate scrisorile lor au ajuns la bătrânul din Laponia, care le va îndeplini dorințele. Le mulțumim pe această cale constănțenilor cu suflet mare.

Redactarea scrisorilor pentru Moș Crăciun aduce în sufletele copiilor, de fiecare dată, bucurie dar și responsabilitate. Caracterizați de modestie, prichindeii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea nu au pretenții mari. Știu că bătrânul cel darnic și bun trebuie să ajungă la toți copiii cuminți.  Gheorghiță are 10 ani și i-a scris moșului câteva rânduri emoționante.

Și Petruța, o fetiță de 11 ani, știe ce vrea de la Moș Crăciun. Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea au dorințe dragi sufletului lor, iar pentru ca ele să devină realitate, avem nevoie de o mână de ajutor. Alăturați-vă echipei Neptun Tv! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți scrisorile adresate lui Moș Crăciun postate pe site-urile reporterntv.ro și ntvonline.ro, la secțiunea Sărbători Meritate. Numărul de telefon 0733.096.233 vă stă la dispoziție pentru detalii. În acest an putem fi împreună ajutoarele lui Moș Crăciun ! 

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

Tatăl acuzat că își maltratează cei cinci copii, cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului. Vezi aici reacția bărbatului!
De Antonia Maer 18 septembrie 2014

Bărbatul din Cumpăna acuzat că își maltratează cei cinci copii este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului. Poliția și Direcția pentru Protecția Copilului s-au autosesizat în urma reportajului difuzat, ieri, în exclusivitate de Neptun TV.

Guvernul Ponta a alocat aproape 5 milioane de euro pentru Primăria Constanța. Radu Mazăre spune că banii vor ajunge la RADET și CET
De Victor Radu 18 septembrie 2014

Primăria Constanța a primit aproape 5 milioane de euro de la Guvernul Ponta. Banii vor merge mai departe către RADET și CET Constanța pentru a acoperi o parte din datoriile la bugetul de stat adunate în ultimii ani după ce fostul Guvern Boc a tăiat subvenția la căldură.

Radu Mazăre promite: "Carnavalionul rămâne în picioare!"
De Victor Radu 18 septembrie 2014

Vara am avut carnaval în Mamaia, iarna vom avea “Carnavalion” în Constanța. Primarul Radu Mazăre a precizat că la trecerea dintre ani vor fi petreceri simultane în patru intersecții din oraș, iar el va fi alături de constănțeni.

Educatoarea din Țepeș Vodă care le ținea copiilor de trei ani lecții despre sex a fost înlocuită. Micuții vor fi consiliați de un psiholog!
De Andreea Filip 18 septembrie 2014

Educatoarea din localitatea constănțeană Țepeș Vodă, care a făcut educație sexuală cu copiii de grădiniță a fost înlocuită. Directorul unității de învățământ a reușit să o convingă pe femeie, după mai multe discuții, să intre în concediu fără plată timp de un an.

Cum decurge antrenamentul polițiștilor din trupele speciale. Alergări cu masca de gaze pe față prin pădure și cățărări în copaci
De Iulian Bunilă 18 septembrie 2014

Sunt cei mai duri polițiști români, dar și cei mai discreți. „Mascații”, asa cum li se spune polițiștilor de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, sunt vitali în descinderile și perchezițiile de amploare, dar și în misiunile speciale care implică un mare grad de risc.

ȘTIREA ZILEI. Cine îi salvează pe copiii maltratați și mâncați de șobolani de la Cumpăna?
De Adriana Teodoru 18 septembrie 2014

Noaptea dorm cu șobolanii în pat, ziua sunt trimiși la cerșit de proprii părinți. Pentru cinci frați din localitatea Cumpăna copilăria înseamnă un coșmar.

RADU MAZĂRE spune că facturile la căldură VOR SCĂDEA cu 10%

Radu Mazăre a declarat, astăzi, după ședința de Consiliu Local, că a cerut de la Ministerul de Interne o bază de date cu locuitorii din Constanța, pentru a putea face o simulare și a vedea câte familii ar putea beneficia de creșterea subvenției.

Guvernul Ponta va aloca Primăriei Constanța bani pentru acoperirea datoriilor CET

În ședința Consiliului Local Constanța, care s-a desfășurat astăzi, s-a discutat despre proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2014.

Cea mai scăzută temperatură din această toamnă a fost înregistrată la Miercurea Ciuc
De Cristina Pancrat 18 septembrie 2014

În timp ce pe litoral vremea ne invită la plajă, la munte oamenii și-au scos din dulap hainele de iarnă. La Miercurea Ciuc s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din această toamn

Dacă e joi, e ziua bicicliștilor și la Asta-i Viața!

Sunt uniți de aceeași pasiune și, în fiecare săptămână, străbat zeci de kilometri prin oraș. Sute de pasionați ai pedalatului se întâlnesc în fiecare joi pentru un tur al relaxării și prieteniei prin oraș.

Își riscă viața și traversează calea ferată pentru că pasajul subteran este plin de gunoaie
De Alex Costea 17 septembrie 2014

Zeci de copii și părinți din Brașov își riscă zilnic viața pentru a ajunge la școală sau la grădiniță. Oamenii sunt nevoiți să traverseze mai multe șine de cale ferată, deoarece pasajul subteran este plin cu gunoaie, iar mirosul este insuportabil.

Veste bună pentru persoanele care au ieșit la pensie în perioada ianuarie - noiembrie 2013. CCR a decis recalcularea pensiilor din cauza unei erori
De Alina Gâju 17 septembrie 2014

Veste bună pentru mii de persoane care au ieșit la pensie în perioada ianuarie - noiembrie 2013. Curtea Constituțională a decis recalcularea pensiilor, după ce a stabilit că legiuitorul a aplicat în mod eronat o decizie anterioară a Curții.

Victor Ponta cere micșorarea TVA-ului la mai multe produse
De Bogdan Muzgoci 17 septembrie 2014

Reducerea TVA la pâine și produse de panificație a adus mai mulți bani la buget. În numai un an, statul român a câștigat 300 de milioane de lei, bani pe care i-ar fi pierdut din cauza evaziunii fiscale.

CAZ CUTREMURĂTOR. Cinci COPII sunt zilnic BĂTUȚI, trimiși la CERȘIT și mâncați de șobolani!
De Antonia Maer 17 septembrie 2014

Cinci frați din Cumpăna trăiesc în fiecare zi un coșmar întreținut de bătăile părinților, orele petrecute în stradă la cerșit sau nopțile în care sunt nevoiți să-și împartă patul cu șobolanii din casă.

B.O.R. FACE AFACERI. Precum băncile, BISERICA împrumută enoriașii, solicitând o dobândă de 6%!

Biserica s-a apucat de afaceri! O Mitropolie din România împrumută bani credincioșilor creștin-ortodoși cu dobândă de 6%. Nevoiașii trebuie să facă dovada că au un loc de muncă și venituri sigure; de asemena, să fie membri ai parohiei creștine.

Alimente și pături de la Rezerva de Stat, pentru sinistrații din Mehedinți
De Alina Gâju 17 septembrie 2014

Adevărate drame au lăsat în urmă viiturile care au măturat vestul țării. Sute de oameni din Eșelnița și Orșova și-au pierdut agoniseala de o viață. Pompierii, jandarmii și polițiștii îi ajută acum pe sinistrați.

Cine poluează va fi prins rapid. 12 stații care determină calitatea apei au fost montate pe Canalul Dunăre-Marea Neagră
De Roxana Glăvan 17 septembrie 2014

O eventuală poluare pe Canalul Dunăre Marea Neagră poate fi depistată în doar 30 de secunde. Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile a inaugurat astăzi mai multe stații moderne care stabilesc rapid calitatea apei. Investiția a fost făcută cu fonduri europene.

Educatoare acuzată că face EDUCAȚIE SEXUALĂ la grădiniță! Femeia le dă copiilor detalii din viața ei intimă

La grădiniță face educație sexuală cum nu se poate mai explicit. Le dă copiilor detalii din viața sa intimă și la numai trei ani i-a învățat pe micuți cum se folosește un prezervativ. Acestea sunt acuzațiile pe care i le aduc părinții unei educatoare din localitatea constănțeană Țepeș Vodă.

S-a deschis Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX. Află cu ce noutăți au venit comercianții!

Oricât de mult ne-am dori ca vara să mai rămână, pentru a ne putea bucura încă puțin de rochiile vaporoase și de culorile tari, toamna insistă să se instaleze. Așa că, vrem nu vrem, trebuie să înlocuim sandalele cu pantofii și să trecem la hainele potrivite acestui anotimp.

294 de secții de votare vor fi organizate în străinătate pentru alegerile prezidențiale
De Cristina Pancrat 17 septembrie 2014

Nu mai e mult până la alegerile prezidențiele, așa că autoritățile au început pregătirile. Ministerul de Externe va organiza 294 de secții de votare în străinătate, ca la scrutinul din 2009.

Pericolul inundațiilor nu a trecut în vestul țării. Codul portocaliu și cel galben, prelungite. Sute de oameni au rămas izolați
De Alina Gâju 16 septembrie 2014

Apele au lăsat dezastru în urma lor în Mehedinți. Localitatea Eșelnița a fost pur și simplu devastată de inundații. Nu există casă care să nu fi fost afectată de viituri, iar sute de oameni sunt acum sinistrați.