sîmbătă, 30 august 2014

Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea i-au scris lui Moș Crăciun

De Silvia Pascale 20:27, 10 decembrie 2011 1848 vizite Social

Aștern pe hârtie cuvinte emoționante și speră ca toate dorințele lor să se împlinească. Cei 71 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea numără zilele până când Moș Crăciun va  veni cu daruri. În numai trei zile de la postarea pe siteul Neptun TV, aproape toate scrisorile lor au ajuns la bătrânul din Laponia, care le va îndeplini dorințele. Le mulțumim pe această cale constănțenilor cu suflet mare.

Redactarea scrisorilor pentru Moș Crăciun aduce în sufletele copiilor, de fiecare dată, bucurie dar și responsabilitate. Caracterizați de modestie, prichindeii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea nu au pretenții mari. Știu că bătrânul cel darnic și bun trebuie să ajungă la toți copiii cuminți.  Gheorghiță are 10 ani și i-a scris moșului câteva rânduri emoționante.

Și Petruța, o fetiță de 11 ani, știe ce vrea de la Moș Crăciun. Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea au dorințe dragi sufletului lor, iar pentru ca ele să devină realitate, avem nevoie de o mână de ajutor. Alăturați-vă echipei Neptun Tv! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți scrisorile adresate lui Moș Crăciun postate pe site-urile reporterntv.ro și ntvonline.ro, la secțiunea Sărbători Meritate. Numărul de telefon 0733.096.233 vă stă la dispoziție pentru detalii. În acest an putem fi împreună ajutoarele lui Moș Crăciun ! 

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

Ce vor să facă autoritățile de la Constanța cu bani europeni în următorii șase ani
De Roxana Glăvan 29 august 2014

Reprezentanții Zonei Metropolitane Constanța, alături de cei ai Ministerului Dezvoltării Regionale au prezentat, astăzi, sumele propuse spre aprobarea Comisiei Europene pentru fiecare domeniu de activitate. În total, țara noastră poate accesa 40 de miliarde de euro.

Povestea italienilor cioplitori în piatră din localitatea tulceană Greci, dar și a urmașilor care nu au uitat nici de limba străbunilor, nici de dibăcia lor
De Silvia Pascale 29 august 2014

La 150 de kilometri depărtare de Constanța, lângă cei mai bătrâni munți ai României, cei ai Măcinului, trăiesc și astăzi urmașii vestiților cioplitori în piatră italieni. Meșterii pietrari au venit în țară la chemarea Regelui Carol I, în urmă cu mai bine de un secol, pentru a lucra la Palatul Peleș, dar nu au mai plecat niciodată.

0 grade Celsius la Miercurea Ciuc
De Elenis Vlahbei 29 august 2014

Aproape 30 de grade Celsius la malul mării, 0 grade la Mircurea Ciuc. Și nu este vreun scenariu de film SF. Noaptea trecută, temperaturile au scăzut brusc în județul Harghita, așa că oamenii s-au trezit dimineață și au avut impresia că este mijlocul iernii.

Zi de sărbătoare. Ortodocșii prăznuiesc astăzi Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul
De Cristina Pancrat 29 august 2014

29 august marchează în calendarul creștin ordodox, praznicul Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Mântuitorul Iisus Hristos a spus despre acesta că este mai presus decât toți proorocii.

MĂSURI SOCIALE extinse la Constanța. Municipalitatea va încerca să crească valoarea ajutorului oferit la încăzire
De Victor Radu 28 august 2014

Vești bune pentru pensionarii constănțeni. Consiliul Local a ridicat plafonul pensiei până la care vârsnicii beneficiază de abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun.

Aproape 300 de pensionari, sărbătoriți de Primăria Constanța
De Andreea Filip 28 august 2014

Seniorii Constanței au fost sărbătoriți, astăzi, la Casa de Cultură. Aproape 300 de pensionari care au împlinit fie 80 de ani de viață, fie o jumătate de veac de căsnicie au primit o floare și un ajutor financiar din partea municipalității constănțene. La eveniment a participat și primarul Radu Mazăre, care i-a felicitat personal pe bunici.

Zeci de oameni s-au îmbulzit să prindă tigăi la ofertă
De Elenis Vlahbei 28 august 2014

Au, nu au nevoie de produsele aflate la ofertă, românii se înghesuie de fiecare dată când se deschide un nou magazin sau se anunță reduceri.

Ședința Consiliului Local Constanța a început. Iată ce se discută!

Prezenți la ședință sunt și reprezentanți ai clubului de handbal HCM Constanța care cer sprijin pentru redresarea financiară.

Atenție, călători! RATC suspendă patru linii

Reprezentanții RATC Constanța anunță că suspendă începând cu data de 1 septembrie patru linii.

Priveghi românesc, legi europene. Pe caniculă, MORȚII DE LA ȚARĂ sunt ținuți acasă, cu GHEAȚĂ sau VAR
De Cristi Popovici 27 august 2014

O lege europeană și una dată de Parlamentul României în 2010 le interzic oamenilor să mai țină priveghiul în locuințe. La țară, din cauza sărăciei, nimeni nu respectă normativele.

Campioane cu organele altora. Povestea româncelor care câștigă medalii după transplant!
De Sorin Dragomir si Roxana Glăvan 27 august 2014

Au suferit un transplant, dar asta nu le împiedică să își urmeze pasiunea, în cazul lor, sportul. Vorbim despre Raluca și Amali, româncele care au adus acasă 7 medalii de la Cracovia, unde s-au desfășurat Jocurile Europene ale Transplantaților și Dializaților.

Patru firme interesate de licitația privind realizarea zonei de acces spre Portul Tomis și spre plaja Modern

Patru societăți s-au arătat interesante de realizarea zonei de acces spre Portul Turistic Tomis și spre plaja Modern.

Republica Moldova va primi gaz românesc. Gazoductul Iași-Ungheni a fost inaugurat astăzi
De Roxana Glăvan 27 august 2014

Conducta transfrontalieră Iași-Ungheni, menită să reducă dependența Republicii Moldova față de gazele rusești, a fost inaugurată, astăzi, la exact 23 de ani de la proclamarea independenței țării vecine.

REPUBLICA MOLDOVA. 27 august - ZIUA INDEPENDENȚEI!

Republica Moldova aniversează astăzi, 27 august, ZIUA INDEPENDENȚEI. În 1991, Parlamentul moldovean a votat Declarația de Independență, care stipula condamnarea Pactului Ribbentrop-Molotov, transformarea limbii române în limbă oficială și, mai ales, DESPRINDEREA DE UNIUNEA SOVIETICĂ.

Guvernul nu intenționează să pună taxă pe centralele de apartament
De Andreea Radu 26 august 2014

Românii care au centrale de apartament pot sta liniștiți. Guvernul nu intenționează să introducă niciun fel de taxă suplimentară.

BOALA LIMBII ALBASTRE se extinde în Buzău, dar și în Vrancea. Zeci de vaci și oi sunt afectate de virusul nemaiîntâlnit în România
De Iulian Bunilă 26 august 2014

Boala limbii albastre, până ieri nemaiîntâlnită în țara noastră, se extinde cu repeziciune în Buzău, dar și în Vrancea. Alte 5 focare au fost confirmate astăzi, iar zeci de animale sunt afectate. Pe lângă vaci, boala a fost descoperită și la oi.

Festivalul Antic "Tomis" începe vineri la Constanța. 100 de daci și de romani sunt gata să înceapă confruntările
De Silvia Pascale 26 august 2014

La porțile Cetății Tomis au ajuns, în această dimineață, cu surle și trâmbițe, protagoniștii celei de-a 3-a ediții a Festivalului Antic care va începe la sfârșitul acestei săptămâni la Constanța.

RADU MAZĂRE: „Descentralizarea sprijină turismul“
De Victor Radu 26 august 2014

Primarul Constanței crede că proiectul prin care autoritățile locale vor clasifica hotelurile și vor autoriza plajele este primul pas pentru descentralizarea unui domeniu care a stârnit dispute aprinse cu instituțiile de la București.

Află când va fi gata al doilea POD de la AGIGEA. 4 kilometri de șosea vor fi transferați la Ministerul Transporturilor
De Cristi Popovici 26 august 2014

Al doilea pod de la Agigea va fi gata în această toamnă. Premierul Victor Ponta a fost astăzi să vadă care este stadiul lucrărilor, iar constructorul i-a dat asigurări că mașinile vor putea circula pe noul pod la sfâșitul lunii octombrie.

A primit o șansă la viață. Povestea femeii care a așteptat 13 ani un transplant de rinichi
De Roxana Glăvan 26 august 2014

A așteptat 13 ani un rinichi, a trecut prin sute de ore chinuitoare la dializă și a fost mereu cu bagajele la ușă, în speranța că va apărea și pentru ea un donator compatibil. Este povestea impresionantă a unei femei din Pitești, care poate spune cu mâna pe inimă că s-a născut a doua oară.

Victor Ponta a vizitat astăzi, Șantierul Naval Daewoo Mangalia. GALERIE FOTO
De Cristi Popovici 26 august 2014

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit în această dimineață cu membrii din conducerea Șantierului Naval Daewoo Mangalia pentru a discuta eventualele noi investiții pe care sud-coreenii ar vrea să le facă la mangașia.