marţi, 23 decembrie 2014

Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea i-au scris lui Moș Crăciun

De Silvia Pascale 20:27, 10 decembrie 2011 1914 vizite Social

Aștern pe hârtie cuvinte emoționante și speră ca toate dorințele lor să se împlinească. Cei 71 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea numără zilele până când Moș Crăciun va  veni cu daruri. În numai trei zile de la postarea pe siteul Neptun TV, aproape toate scrisorile lor au ajuns la bătrânul din Laponia, care le va îndeplini dorințele. Le mulțumim pe această cale constănțenilor cu suflet mare.

Redactarea scrisorilor pentru Moș Crăciun aduce în sufletele copiilor, de fiecare dată, bucurie dar și responsabilitate. Caracterizați de modestie, prichindeii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea nu au pretenții mari. Știu că bătrânul cel darnic și bun trebuie să ajungă la toți copiii cuminți.  Gheorghiță are 10 ani și i-a scris moșului câteva rânduri emoționante.

Și Petruța, o fetiță de 11 ani, știe ce vrea de la Moș Crăciun. Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea au dorințe dragi sufletului lor, iar pentru ca ele să devină realitate, avem nevoie de o mână de ajutor. Alăturați-vă echipei Neptun Tv! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți scrisorile adresate lui Moș Crăciun postate pe site-urile reporterntv.ro și ntvonline.ro, la secțiunea Sărbători Meritate. Numărul de telefon 0733.096.233 vă stă la dispoziție pentru detalii. În acest an putem fi împreună ajutoarele lui Moș Crăciun ! 

Comenteaza aceasta stire

Primul Crăciun cu zâmbetul pe buze. Adela Chirică și-a lansat cartea „Dieta ketogenică” la Constanța
De Andreea Filip 22 decembrie 2014

Cartea care le oferă o șansă în plus la o viață normală bolnavilor de epilepsie a ajuns la Constanța, orașul natal al autoarei, Adela Chirică. Volumul “Dieta ketogenică” prezintă rețete create special pentru acești pacienți, bazate pe alimente ce conțin grăsimi.

Moș Crăciun a venit la mai multe familii sărace din Năvodari. Bucuria copiilor a fost fără margini
De Oana Iancu 22 decembrie 2014

Pentru mulți, Crăciunul este un mare motiv de bucurie. Pentru cei care se luptă cu sărăcia, acesta este un moment de tristețe. Mai mulți oameni nevoiași din Năvodari au primit însă un dar neașteptat înainte de sărbători.

Dieta ketogenică salvează vieți. Povestea lui Davis și a Adelei, la Asta-i Viața!

Bolnavii de epilepsie au de acum o șansă în plus la o viață normală. O dietă specială poate reduce crizele și are efecte extraordinare asupra organismului, spun specialiștii.

Colindători la Neptun Tv, în prag de Crăciun
De Cristina Pancrat 22 decembrie 2014

“O ce veste minunată !” și “Steaua sus răsare” s-au auzit din nou astăzi în redacția Neptun TV. Vocile cristaline au fost ale copiilor care locuiesc în cartierul constănțean “Henri Coandă”.

Fără apă caldă și căldură în mai multe cartiere din Constanța

Centrala Termoelectrică Palas a comunicat întreruperea agentului termic primar pentru remedierea unor defecțiuni, marți, 23 decembrie, între orele 4.00- 20.00. Sunt afectate mai multe cartiere din municipiul Constanța.

A început NEBUNIA din hipermarketuri. Program prelungit de sărbători
De Roxana Murat 22 decembrie 2014

Îți trebuie o răbdare de fier să-ți faci, în această perioadă, cumpărăturile pentru Crăciun. Hipermarketurile s-au transformat în adevărate furnicare, unde românii mișună printre rafturi să-și umple coșurile cu alimente și cadouri.

Continuă goana după carnea de porc. La Târgul de Crăciun prețurile sunt negociabile
De Oana Iancu 21 decembrie 2014

Timpul a luat-o la galop pentru gospodinele care nu mai prididesc cu treaba în aceste zile. Pregătirile pentru îmbelșugata masă de Crăciun au intrat pe ultima sută de metri, iar dovadă stau cozile interminabile, pe care constănțenii le-au format în fața tarabelor cu preparate tradiționale românești.

142 de tineri derulează acțiuni de voluntariat în prag de Crăciun, la Constanța

În perioada 20-22 decembrie 2014, în cadrul proiectului „Zâmbete pentru viitor”, proiect cu implementare națională inițiat de Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanța, 114 elevi din 17 școli constănțene au parte de un început de vacanță de poveste.

Cum vor circula autobuzele în Constanța. RATC - program special de Sărbători!

RATC Constanța a anunțat programul special de Sărbători, în perioada 24 decembrie – 4 ianuarie 2014.

Porcii se taie de Ignat. Obiceiul este păstrat și în comunele constănțene
De Oana Iancu 20 decembrie 2014

Porcii se taie de Ignat. Este o tradiție care se respectă de sute de ani în majoritatea regiunilor. Așa că în gospodăriile românilor a fost agitație astăzi încă de la primele ore ale dimineții.

Cum am ajuns să fim la mâna hackerilor. Putem fi ascultați în orice moment
De Cristi Popovici 20 decembrie 2014

Nu mai avem intimitate nici când vorbim la telefonul mobil. Jurnaliștii americani ai celebrei publicații Washington Post dezvăluie, într-un larg material, că o breșă descoperită în sistemul global de telefonie mobilă le-ar permite hackerilor să asculte convorbirile și să citească sms-urile oricui.

Primăria Constanța a început distribuția pachetelor cu alimente
De Madalina Pavel 20 decembrie 2014

Sărbătorile vor fi cu siguranță mai frumoase pentru bătrânii din Constanța cu venituri mici. Vor avea ce să pună pe masa de Crăciun, mai ales că de astăzi Primăria a început distribuția pachetelor pentru cei aprope 54.000 de vârstnici cu venituri reduse.

Daruri pentru persoanele nevoiașe din partea Arhiepiscopiei Tomisului

În ajunul sărbătorilor de iarnă, bisericile din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului participă la o serie de acțiuni care au ca scop ajutorarea persoanelor nevoiașe. cadouri copii casa de copii

25 de familii din Pecineaga își fac sărbătorile într-un grajd
De Roxana Glăvan 19 decembrie 2014

În prag de sărbători, 25 de familii din localitatea constănțeană Pecineaga spun casă grajdului în care locuiesc. Nu au apă, nu au toaletă, trăiesc în noroi și, cu toate acestea, se bucură că au un acoperiș deasupra capului. Reprezentanții unei societăți din Constanța le-au făcut sărbătorile mai frumoase, oferindu-le în dar dulciuri și alimente.

Program special de sărbători pentru instituțiile din Constanța
De Cristina Pancrat 19 decembrie 2014

Program special de sărbători! Toate oficiile poștale, casieriile RADET, RAJA și ENEL vor fi închise de Crăciun și Anul Nou. Asistență medicală va fi asigurată doar de Ambulanță și serviciile de Urgență. Și autobuzele RATC vor circula după un alt orar. CFR a anunțat că trenurile de pe cele mai solicitate rute, inclusiv cele care fac legătura între marile orașe și stațiunile de pe Valea Prahovei, vor avea vagoane suplimentare în perioada sărbătorilor.

Specialiștii ne spun cum trebuie să ne împodobim bradul anul acesta. Voi respectați tendințele?
De Oana Iancu 19 decembrie 2014

A trecut de mult vremea când românii împodobeau bradul în Ajunul Crăciunului. Acum, aceștia vor să se bucure cât mai mult de el, așa că aleg să-l cumpere și să-l împodobească din timp. Așa se justifică aglomerația din piețele constănțene, acolo unde craii munților și-au expus bogăția. Iar unde este vânzoleală este și loc de tocmeală, astfel că dacă aveți spirit negustoresc puteți pleca acasă cu o comoară de brad.

45 de copii cu autism din județul Constanța au fost astăzi eroii unei serbări emoționante
De Silvia Pascale 19 decembrie 2014

Au fost fulgi de nea pe scenă, dar și steluțe de speranță în inimile părinților. Vorbim despre 45 de copii cu autism din județul Constanța care au fost astăzi eroii unei serbări emoționate. Terapeuții au mărturisit că progresele lor sunt extraordinare și că fiecare activitate artistică demonstrează acest lucru.

Program special de sărbători pentru instituțiile din Constanța
De Cristina Pancrat 19 decembrie 2014

Program special de sărbători! Toate oficiile poștale, casieriile RADET, RAJA și ENEL vor fi închise de Crăciun și Anul Nou. Asistență medicală va fi asigurată doar de Ambulanță și serviciile de Urgență. Și autobuzele RATC vor circula după un alt orar.

Expoziție de artă contemporană la malul mării la împlinirea a 50 de ani de la înființarea Uniunii Artiștilor Plastici din Constanța
De Alex Costea 19 decembrie 2014

Uniunea Artiștilor Plastici din Constanța a împlinit 50 de ani de la înființare și a marcat momentul printr-o expoziție de pictură și sculptură contemporană. Printre artiștii locali s-au aflat și doi ceramiști bulgari. Operele, majoritatea inspirate din poveștile Dobrogei, au fost apreciate de cei prezenți.

Copiii de la secția de Pediatrie, vizitați de ajutoarele Moșului!
De Oana Iancu 18 decembrie 2014

Copiii internați la Spitalul Județean Constanța au fost vizitați de ajutoarele lui Moș Crăciun. Peste 90 de pachete cu dulciuri au fost împărțite pe secția de Pediatrie. La rândul lor, micuții au recitat cele mai frumoase poezii pe care le știu.

Teste de auz gratuite pentru bebeluși, în 2015
De Roxana Glăvan 18 decembrie 2014

Nou-născuții vor beneficia de testare audiometrică gratuită, din 2015. În cazul unei posibile probleme de auz, bebelușii vor putea fi depistați precoce și primi tratament adecvat, a anunțat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.