joi, 29 ianuarie 2015

Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea i-au scris lui Moș Crăciun

De Silvia Pascale 20:27, 10 decembrie 2011 1920 vizite Social

Aștern pe hârtie cuvinte emoționante și speră ca toate dorințele lor să se împlinească. Cei 71 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea numără zilele până când Moș Crăciun va  veni cu daruri. În numai trei zile de la postarea pe siteul Neptun TV, aproape toate scrisorile lor au ajuns la bătrânul din Laponia, care le va îndeplini dorințele. Le mulțumim pe această cale constănțenilor cu suflet mare.

Redactarea scrisorilor pentru Moș Crăciun aduce în sufletele copiilor, de fiecare dată, bucurie dar și responsabilitate. Caracterizați de modestie, prichindeii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea nu au pretenții mari. Știu că bătrânul cel darnic și bun trebuie să ajungă la toți copiii cuminți.  Gheorghiță are 10 ani și i-a scris moșului câteva rânduri emoționante.

Și Petruța, o fetiță de 11 ani, știe ce vrea de la Moș Crăciun. Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea au dorințe dragi sufletului lor, iar pentru ca ele să devină realitate, avem nevoie de o mână de ajutor. Alăturați-vă echipei Neptun Tv! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți scrisorile adresate lui Moș Crăciun postate pe site-urile reporterntv.ro și ntvonline.ro, la secțiunea Sărbători Meritate. Numărul de telefon 0733.096.233 vă stă la dispoziție pentru detalii. În acest an putem fi împreună ajutoarele lui Moș Crăciun ! 

Comenteaza aceasta stire

Vrei un film bun? Festivalul filmului rus s-a deschis la Constanța. Intrarea gratuită
De Cristina Burcea 28 ianuarie 2015

Film de Oscar pe scena constănțeană. Pelicula “Moscova nu crede în lacrimi” a fost proiectată în această seară în deschiderea Festivalului Zilele Filmului Rus, care se desfășoară la Casa de Cultură din Constanța.

Un nou gazoduct va traversa România și Bulgaria, până în Slovacia - România ar putea deveni INDEPENDENTĂ ENERGETIC!

Slovacia va încheia un memorandum cu Romania și Bulgaria pentru un gazoduct către Balcani

Cardul de sănătate, operațional din 1 februarie. Din iulie, vom juca și la Loteria Bonurilor Fiscale
De Alina Gâju 28 ianuarie 2015

Cardul național de sănătate va fi operațional din 1 februarie și va fi distribuit nu doar prin poștă, ci și de medicii de familie. Este decizia luată de Guvern în ședința de astăzi.

Conducerea Spitalului Județean Constanța liniștește mămicile: „Nu este nicio epidemie de enterocolită la Pediatrie“
De Madalina Pavel 28 ianuarie 2015

Constanța are nevoie de o unitate medicală destinată exclusiv copiilor. Locurile existente în Secția de Pediatrie de la Spitalul Județean sunt insuficiente iar până acum s-au modernizat doar zece saloane.

Un bărbat din Poarta Albă a murit în prima zi de muncă în străinătate. Familia cere sprijin pentru a-i repatria trupul
De Antonia Maer 28 ianuarie 2015

A plecat peste hotare ca să-și ajute fiica să înceapă o viață nouă, însă destinul avea alte planuri cu el.

TVA REDUS la toate categoriile de produse - Guvernul pregătește și noi măsuri sociale!
De Bogdan Muzgoci 28 ianuarie 2015

Din 2016, Guvernul vrea să reducă taxa pe valoarea adăugată la toate categoriile de produse.

DONAȚIE. Paturi de spital moderne pentru unitățile din Cumpăna și Eforie

Asociația de Întrajutorare a Spitalelor din România – „Verein Medikamenten, Medizinal und Spitalgeräte Hilfe für Rumänien” a donat în cursul acestei săptămâni 25 de paturi electrice, de spital, județului Constanța.

Româncele se înghesuie să prindă un loc de muncă în Spania
De Cristina Burcea 28 ianuarie 2015

Disperate că nu găsesc o slujbă în România, sute de femei vor să plece în Spania la cules de căpșuni. Au venit cu sutele la bursa organizată la Târgu Jiu, unde au fost puse la bătaie opt sute de locuri de muncă. Pentru că salariul este tentant, solicitările au fost multe.

LOTERIA BONURILOR. Amănunte cu privire la extrageri, modalitatea de participare și premii

În ședința de guvern din data de 28 ianuarie a fost aprobată ordonanța privind organizarea Loteriei Bonurilor Fiscale. Textul supus aprobării a fost îmbunătățit în urma dezbaterilor publice, prezentând mai multe noutăț.

Știrea zilei: Directorul Spitalului Județean răspunde acuzațiilor!

Un grup de pacienți reuniți pe o pagina de socializare aduc acuzații grave SCJU Constanța, mai exact Secției de Pediatrie a unității sanitare, susținând că aceasta este un adevărat "focar de infecție".

MATRICOLA ȘI UNIFORMA , DIN NOU LA “MODĂ”. DESPRE SCHIMBĂRILE DIN REGULAMENTUL ȘCOLAR, LA ASTA-I VIAȚA!

Reguli noi pentru elevi și profesori: rezultatele testelor pot fi contestate atât de părinti cât și de elevi, părinții sunt sancționați dacă nu-și trimit copiii la școală, matricola și uniforma revin în actualitate iar agresarea verbală, fizică și emoțională a elevilor de către profesori, este interzisă.

Problema repartitoarelor ajunge pe masa Avocatului Poporului
De Irina Radu 27 ianuarie 2015

Problema repartitoarelor a fost reclamată la Parlament, Comisia Europeană dar și la Avocatul Poporului.

De Paști, vom avea miei mai mulți și mai ieftini. Vezi cât va fi un kilogram de carne în piețele constănțene!
De Roxana Glăvan 27 ianuarie 2015

Știm că mai este destul până la Paște, însă crescătorii de oi dobrogeni ne dau vești bune de pe acum. Anul acesta vor fi cu cel puțin 25 la sută mai mulți miei față de anul trecut, iar prețul cărnii s-ar putea să fie mai mic decât în 2014.

Sinagoga din Constanța, expertizată tehnic la solicitarea Comunității Evreiești
De Alina Gâju 27 ianuarie 2015

În perioada noiembrie 2014 - ianuarie 2015, la solicitarea Comunității Evreiești din Constanța, cu sprijinul Federației Comunităților Evreiești din România (FCER) prin președintele său, dl. Aurel Vainer, a fost realizată Expertiza Geotehnică a Sinagogii din Constanța.

Știrea zilei: Noul Cod al Muncii și drepturile angajaților!

Din acestă săptămână au intrat în vigoare mai multe modificări aduse Codului Muncii, majoritatea vizând drepturile angajaților, atât salariații temporari cât și cei permanenți.

VOLUNTARUL SENIOR AL ANULUI 2014, la ASTA-I VIAȚA!

O pensionară de 61 de ani, fost inginer chimist face lecții suplimentare cu copii sărmani. După o viată de muncă, doamna Ileana Petre s-a pensionat. A început o a doua viață.

„NU TREMUR LA CUTREMUR”, campanie de prevenire în caz de cutremur
De Oana Iancu 26 ianuarie 2015

Îngrijorător ! 80% dintre adulții din România nu știu cum să reacționeze în caz de cutremur. Iar mulți ar lua decizii greșite care le-ar putea fi fatale sau ar încetini intervenția salvatorilor.

Animație în limba română pentru copii. Agențiile de turism românești încep să trimită animatori români peste granițe
De Alina Gâju 26 ianuarie 2015

Peisajele care te lasă fără cuvinte ori confortul nu sunt suficiente pentru ca vacanța într-o țară străină să fie de neuitat.

Un dig din județul Timiș a cedat și zeci de hectare de teren au fost inundate
De Irina Radu 26 ianuarie 2015

Este alertă în județul Timiș! Un dig s-a rupt și a inundat zeci de hectare de teren. Iar problemele continuă să curgă în zonă.

CARDUL DE SĂNĂTATE devine OBLIGATORIU de la 1 aprilie. Poate fi refuzat doar din motive RELIGIOASE

Cardul de sănătate devine obligatoriu de la 1 aprilie 2015, potrivit unui proiect de hotărâre de guvern lansat, luni, în dezbatere publică de Ministerul Sănătății.

Proiect la final. Peste 280 de constănțeni au beneficiat de cursuri de formare profesională
De Oana Iancu 26 ianuarie 2015

Găsirea unui loc de muncă pentru persoanele care fac parte din categorii defavorizate devine mai ușoară după ce Direcția pentru Protecția Copilului și Consiliul Județean Constanța a nițiat anul trecut un proiect de incluziune socială.