vineri, 6 mai 2016

Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea i-au scris lui Moș Crăciun

De Silvia Pascale 20:27, 10 decembrie 2011 2120 vizite Social
loading...

Aștern pe hârtie cuvinte emoționante și speră ca toate dorințele lor să se împlinească. Cei 71 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea numără zilele până când Moș Crăciun va  veni cu daruri. În numai trei zile de la postarea pe siteul Neptun TV, aproape toate scrisorile lor au ajuns la bătrânul din Laponia, care le va îndeplini dorințele. Le mulțumim pe această cale constănțenilor cu suflet mare.

Redactarea scrisorilor pentru Moș Crăciun aduce în sufletele copiilor, de fiecare dată, bucurie dar și responsabilitate. Caracterizați de modestie, prichindeii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea nu au pretenții mari. Știu că bătrânul cel darnic și bun trebuie să ajungă la toți copiii cuminți.  Gheorghiță are 10 ani și i-a scris moșului câteva rânduri emoționante.

Și Petruța, o fetiță de 11 ani, știe ce vrea de la Moș Crăciun. Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea au dorințe dragi sufletului lor, iar pentru ca ele să devină realitate, avem nevoie de o mână de ajutor. Alăturați-vă echipei Neptun Tv! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți scrisorile adresate lui Moș Crăciun postate pe site-urile reporterntv.ro și ntvonline.ro, la secțiunea Sărbători Meritate. Numărul de telefon 0733.096.233 vă stă la dispoziție pentru detalii. În acest an putem fi împreună ajutoarele lui Moș Crăciun ! 

loading...

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Spectacol caritabil pentru modernizarea teatrului 'Oleg Danovski'
De Ioana Paidos 6 mai 2016

Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski are nevoie de ajutorul constănțenilor. Instituția culturală necesită lucrări de reabilitare și modernizare, iar pentru a strânge banii necesari, artiștii organizează un concert caritabil. 'Răpirea din Serai' este spectacolul care va avea loc duminică seara și la care sunt invitați toți cei care vor să facă o donație pentru cultură.

SĂRBĂTOARE. Credincioșii ortodocși prăznuiesc astăzi Izvorul Tămăduirii
De Oana Iancu 6 mai 2016

Mare sărbătoare astăzi, pentru milioane de credincioși din întraga țară. Izvorul Tămăduirii, ținut în fiecare an, în prima vineri de după Paști a adunat la rugăciune – la Mânăstirea Dervent din județul Constanța câteva mii de oameni. Pelerinii au venit să ia aghiazmă din apa care izvorăște lângă mânăstrie, despre care se spune că este vindecătoare. La Brăila, credincioșii n-au mai avut răbdare și s-au îmbulzit pentru apa sfințită.

Află când poți ieși la pensie, dar și stagiul de cotizare realizat!
De Neptun TV 5 mai 2016

Casa Națională de Pensii Publice dispune de un serviciu electronic prin intermediul căruia orice persoană poate afla informații precum stagiul de cotizare realizat sau vârsta la care poate solicita înscrierea la una dintre categoriile de pensie existente.

Protest spontan la Ministerul Sănătății. Protestatarii au aruncat vopsea: 'Ștergem urmele crimei'
De Neptun TV 5 mai 2016

Mai multe persoane protestează, la această oră, în fața Ministerului Sănătății, nemulțumite de reacția oficialilor din instituție în scandalul dezinfectanților, protestatarii aruncând cu vopsea pe scări și afișând un banner pe care scrie "Ștergem urmele crimei".

CARNAVALUL COMUNITĂȚII în Constanța - manifestare stradală dedicată Zilei Europei
De Neptun TV 4 mai 2016

Instituția Prefectului - Județul Constanța, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Primăriei Constanța și al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Asociația Together Everyone Achieves More și Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor și Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori, organizează cea de a patra ediție a Carnavalului Comunității, eveniment dedicat zilei de 9 Mai – Ziua Europei.

Vremea s-a schimbat radical în toată țara: cod galben de ploi și vânt puternic la Constanța
De Alina Gâju 3 mai 2016

Vremea rea parcă a așteptat să se termine minivacanța. Din această dimineață, 29 de județe și Capitala sunt sub cod galben de ploi, vânt și chiar ninsori la munte. La Constanța, autoritățile au activat deja comandamentul pentru situații de urgență.

CONSTANȚA. Prefectura a publicat Registrul secțiilor de votare din județ - vezi unde votezi!
De Neptun TV 3 mai 2016

Prefectura Constanța a publicat, pe pagina instituției, Registrul secțiilor de votare de pe raza județului. Acesta poate fi accesat online la linkul următor.

ROMÂNIA. Criza a redus suprafața apartamentelor și a schimbat radical cererea în imobiliare
De Neptun TV 3 mai 2016

Criza economică a adus modificări drastice pe piața imobiliară, jumătate din cererile de apartamente vizând locuințe de până în 60.000 euro, în timp ce în 2008 circa 70% dintre cumpărători erau interesați de proprietăți mai scumpe de 100.000 de euro, se arată într-un studiu realizat de imobiliare.ro.

CONSTANȚA - COD GALBEN DE PLOI. RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență
De Neptun TV 3 mai 2016

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de ploi cu cantități de apă de peste 20 - 30 l/mp și izolat peste 50 l/mp, cu intensificări ale vântului, la nivelul SC RAJA SA a fost activat Comandamentul pentru situații de urgență, începând de astăzi, ora 9.00 și până mâine, 4 mai 2016, ora 21.00.

CONSTANȚA. Lucrările lui Rembrandt, prezentate într-o expoziție de excepție la Muzeul de Istorie și Arheologie
De Cristina Burcea 2 mai 2016

Când cluburile s-au întrecut în petreceri pe litoral, Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța și-a deschis porțile pentru o expoziție de excepție. 273 de lucrări semnate de unul dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor, Rembrandt, așteaptă, de astăzi, să fie admirate. Le găsiți în Sala Pictată a Muzeului până la sfârșitul lui sepembrie.

Ziua Internațională a Muncii: de la cele câteva ore de distracție din comunism, la zile și nopți de petreceri, în prezent
De Victor Radu 1 mai 2016

De la distracție cu porția, la petreceri fără oprire. Dacă în urmă cu 30 de ani, de Ziua Internațională a Muncii românii abia reușeau să încingă un grătar după defilările de pe stadioane, acum tinerii uită numărul orelor de petrecere și al paharelor cu băutură. Nordul stațiunii Mamaia vuiește și la această oră de muzica dj-ilor și de zgomotul mulțimii de la festivalurile de muzică electronică.

PAȘTE / 1 MAI. Pădurile din județul Constanța s-au umplut cu mașini, grătare încinse și voie bună
De Ana-Maria Stancu 1 mai 2016

Este și Paștele, dar și 1 Mai, așa că românii au avut de ales între a mânca friptură și drob de miel sau de a ieși la la grătare cu mici și bere. Turiștii în special au ales să fie serviți cu preparate tradiționale gata făcute, în timp ce localnicii au ieșit în pădure și au încins grătarele.

Felicitări și urări de Paște! Cum arată unele dintre cele mai frumoase mesaje de Paște!
De Neptun TV 30 aprilie 2016

Românii trimit cu ocazia sărbătorilor de Paste milioane de mesaje prin SMS, email, dar și prin rețelele de socializare, pentru că este mai comod și mai ieftin să faci urări prin intermediul mesajelor pe telefonul mobil și pe internet.

CONSTANȚA. Copiii dintr-un centru de plasament au primit cadouri de la pompierii ISU Dobrogea
De Ana-Maria Stancu 29 aprilie 2016

Pompierii constănțeni au fost astăzi mesagerii iepurașului de Paște. După ce zilele trecute au donat sânge și au primit tichete valorice, acum au cumpărat dulciuri și jucării pentru copiii din centrul de plasament Traian. Emoția sărbătorilor a fost simțită de cei mici care s-au bucurat nespus de surpriză.

CONSTANȚA. 5.000 de copaci au fost plantați pe parcursul inițiativei 'Curățăm Constanța Noastră'
De Neptun TV 28 aprilie 2016

Cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța, campania 'Curățăm Constanța Noastră', continuă și la finalul lunii aprilie.

Zeci de constănțeni au luat parte la vernisajul expoziției 'Dali Bible' de la Muzeul de Artă
De Ioana Paidos 28 aprilie 2016

Colecție prețioasă la Muzeul de Artă din Constanța. 40 de lucrări semnate Salvador Dali au fost aduse în orașul de la malul mării. Expoziția are o tematică sacră - „Dali-Bible“ și cuprinde lucrări de litografie și grafică ale celebrului artist spaniol, inspirate din Sfânta Scriptură. Iubitorii de artă pot admira lucrările până la data de 14 iunie.

PAȘTE 2016. Tradiții și obiceiuri în Joia Mare: vezi ce NU trebuie să faci în Joia Sfântă!
De Neptun TV 28 aprilie 2016

Joia Mare este pentru ortodocși ziua cea mai importantă, pentru că a fost instituită Sfânta Împărtășanie, iar Iisus Hristos a spălat picioarele ucenicilor săi, dar este și ziua în care gospodinele vopsesc ouăle pentru Paști.

LUMINĂ ȘI CULOARE. Arta dobrogeană, prezentă în București prin Daniela Țurcanu și Gheorghe Caruțiu
De Alina Gâju 27 aprilie 2016

În Săptămâna Patimilor, doi dintre artiștii plastici reprezentativi ai Dobrogei, Daniela Țurcanu și Gheorghe Caruțiu, au adus lumina Paștelui în sufletele iubitorilor de frumos. Cei doi și-au expus picturile într-o expoziție organizată la București, intitulată „Taina luminii”. Culorile vii, pastelate, folosite de artiști denotă nu doar sinceritate, ci și smerenie, au subliniat criticii.

Premieră negativă în Constanța! Pensionarii nu vor primi tichetele valorice de Paște!
De Victor Radu 27 aprilie 2016

Premieră tristă pentru vârstnicii Constanței. Pentru prima oară în cei 16 ani de când primesc alimentele în preajma sărbătorilor, nu vor mai beneficia de acest ajutor din partea Primăriei. S-a ajuns aici pentru că licitația pentru tipărirea tichetelor valorice, care vor înlocui pachetele, a fost contestată.

CONSTANȚA. Reduceri pentru studenți la transportul în comun și camere video în autobuze!
De Victor Radu 27 aprilie 2016

Autobuzele RATC vor avea camere de supraveghere. Primăria a decis să ia această măsură, care va fi pusă în practică pentru început pe liniile unde se petrec cele mai multe infracțiuni.

Ion Caramitru și Senatul UNITER cer demisia Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu
De Neptun TV 26 aprilie 2016

Într-o scrisoare semnată în numele Senatului UNITER, Ion Caramitru, președintele Uniunii Teatrale din România l-a somat pe Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, să își dea demisia din funcție, din cauza proastei gestionări a conflictului de la Operă.