luni, 3 august 2015

Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea i-au scris lui Moș Crăciun

De Silvia Pascale 20:27, 10 decembrie 2011 1984 vizite Social

Aștern pe hârtie cuvinte emoționante și speră ca toate dorințele lor să se împlinească. Cei 71 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea numără zilele până când Moș Crăciun va  veni cu daruri. În numai trei zile de la postarea pe siteul Neptun TV, aproape toate scrisorile lor au ajuns la bătrânul din Laponia, care le va îndeplini dorințele. Le mulțumim pe această cale constănțenilor cu suflet mare.

Redactarea scrisorilor pentru Moș Crăciun aduce în sufletele copiilor, de fiecare dată, bucurie dar și responsabilitate. Caracterizați de modestie, prichindeii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea nu au pretenții mari. Știu că bătrânul cel darnic și bun trebuie să ajungă la toți copiii cuminți.  Gheorghiță are 10 ani și i-a scris moșului câteva rânduri emoționante.

Și Petruța, o fetiță de 11 ani, știe ce vrea de la Moș Crăciun. Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea au dorințe dragi sufletului lor, iar pentru ca ele să devină realitate, avem nevoie de o mână de ajutor. Alăturați-vă echipei Neptun Tv! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți scrisorile adresate lui Moș Crăciun postate pe site-urile reporterntv.ro și ntvonline.ro, la secțiunea Sărbători Meritate. Numărul de telefon 0733.096.233 vă stă la dispoziție pentru detalii. În acest an putem fi împreună ajutoarele lui Moș Crăciun ! 

Comenteaza aceasta stire

Copiii cu dizabilități din Constanța, sprijiniți financiar de Gigi Becali și Fundația Mihai Neșu!
De Lorena Târşoagă 3 august 2015

Fundația Mihai Neșu și omul de afaceri Gigi Becali întind o mână de ajutor copiilor cu dizabilități neuromotorii. Gigi Becali a făcut o donație care asigură funcționarea Centrului de recuperare B2B din Constanța pentru un an întreg.

Lotul național de karate se antrenează pe litoral
De Mihai Tudorică 3 august 2015

'Briza mării ne dă forța fizică și spirituală de care avem nevoie'. Asta spun membrii lotului național de karate care se antrenează pe litoral pentru competițiile viitoare. După programul de pregătire, urmează cel de distracție, iar lupta cu valurile este cea mai frumoasă.

Povestea salvamarilor care au grijă de viața turiștilor în acest sezon
De Neptun TV 3 august 2015

70 de salvamari stau de veghe pe plajele din statiunea Mamaia. Tineri, zvelți și puternici, băieții au atras atenția tuturor de cum au ieșit pe nisip. Le aflăm povestea, începând cu ora 21.45, la ASTA-I VIAȚA... LA MARE!

Caravana “Polaris” a ajuns în Portul Tomis pentru a promova curățenia orașului și a plajei
De Andreea Filip 2 august 2015

Zâna curățeniei, însoțită de ajutoarele ei, s-a întâlnit cu turiștii și constănțenii aflați în Portul Tomis. Toți au fost invitați să participe în mod activ la protejarea mediului înconjurător.

LEGEA SALARIZĂRII. Creșteri IMPORTANTE în sistemul sanitar!
De Neptun TV 1 august 2015

Potrivit proiectului noii legi a salarizării, un director medical ar putea câștiga chiar și 9.600 de lei pentru spitalele cu peste 400 de paturi, un asistent șef ar putea primi până la 6.500 de lei, iar salariul unui medic șef ar putea ajunge până la 9.100 de lei.

Proiectul de lege privind conversia creditelor din valută în lei va fi modificat
De Andreea Filip 31 iulie 2015

Limita de venit, dar și cea referitoare la valoarea creditului vor fi eliminate. Ministrul Finanțelor Publice a anunțat astăzi că proiectul de lege privind conversia creditelor din valută în lei va fi modificat.

Lumea copiilor se deschide în Piațeta Perla din Mamaia. În fiecare seară, spectacole pentru prichindei!
De Alex Costea 31 iulie 2015

Prichindeii au un loc al lor în stațiunea Mamaia. În piațeta Perla se organizează în fiecare seară spectacole cu muzică și dans pentru cei mici, iar artiști consacrați, dar și tinere talente din Constanța susțin recitaluri. Pe scena de la „Mamaia Piticilor” a cântat și Mihai Trăistariu. Spectacolele vor continua în fiecare seară, până la începutul lunii septembrie.

Premieră în România. Agricultorii dau în judecată ANM pentru prognoze meteo greșite
De Ioana Paidos 31 iulie 2015

Premieră în România. Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli va face plângere penală împotriva Administrației Naționale de Meteorologie. Fermierii spun că meteorologii au dat prognoze greșite iar din cauza lor pagubele sunt uriașe.

Roșiile viitorului sunt cultivate într-o fermă din Constanța! Află cum sunt cultivate!
De Antonia Maer 31 iulie 2015

Roșii care cresc într-un pat de vată minerală, nu în pământ. Nu vorbim despre vreun experiment făcut în laborator, ci de afacerea pusă în practică de un fost fotbalist și familia sa, la aproximativ 30 de kilometri de Constanța. Este una dintre cele mai moderne sere din România iar avantajul, explică producătorii, este că în acest fel pot livra legume pe toată perioada anului. Ca să-și pună în aplicare ideea, investitorii au făcut un împrumut de peste 700 de mii de euro, iar restul sumei au primit-o de la UE.

Primăria Constanța va distribui, în perioada 10 - 14 august, pachete alimentare pentru pensionari, persoane cu dizabilități și alte categorii sociale
De Neptun TV 31 iulie 2015

În perioada 10 - 14 august, vor fi distribuite pachetele cu alimente persoanelor cu pensii mai mici de 1.000 lei, persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani, celor care nu realizează venituri, persoanelor cu dizabilități și beneficiarilor de venit minim garantat.

Curs festiv pentru 300 de absolvenți ai Academiei Navale Mircea cel Bătrân și ai Școlii de Maiștri Militari Amiral Ion Murgescu
De Silvia Pascale 31 iulie 2015

Momente emoționante astăzi pe faleza Cazinoului din Constanța. Peste 300 de tineri, absolvenți ai Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, dar și ai Școlii de Maiștri Militari “Amiral Ion Murgescu” au fost protagoniștii unei ceremonii pe care nu o vor uita toată viața. Alături de dascăli, părinți și prieteni aceștia au cântat “Gaudeamus Igitur” pe platoul din fața Comandamentului Flotei Navale.

Avansează proiectul următoarelor blocuri din campusul social Henri Coandă din Constanța. Consiliul Local a aprobat planul tehnic pentru 6 imobile
De Victor Radu 31 iulie 2015

Vești bune pentru cei care așteaptă să primească o locuință în campusul social Henri Coandă. Consiliul Local a aprobat astăzi proiectul tehnic al următoarelor 6 blocuri care vor fi finanțate atât cu bani de la Guvern, cât și de la Primărie. Pe lângă acestea, municipalitatea va mai construi alte 10 imobile.

Părintele fitoterapiei românești, în popas la mare!
De Silvia Pascale 30 iulie 2015

Părintele fitoterapiei românești, academicianul Ovidiu Bojor, cel care a inventat insulina vegetală și a luat la pas munții Carpați pentru clasificarea florei din țara noastră, a ajuns în aceste zile la mare, în vacanță. La cei 91 de ani ai săi ne mărturisește că secretul longevității este iubirea, gândirea pozitivă, dar și cumpătarea în toate, mai ales cea alimentară. Și ar mai fi ceva, teoria “3 de 8” pe care ne-a prezentat-o și nouă.

Legea 'Scade rata' - speranțe pentru românii cu credite în franci
De Andreea Filip 30 iulie 2015

Românii care au credite în franci elvețieni ar putea să scape de ratele mari. Reprezentanții lor s-au întâlnit cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, iar discuțiile au vizat legea denumită "Scade rata". Și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a obținut o victorie în instanță.

Sărbătoare pentru octogenarii Constanței și cuplurile care și-au jurat credință în urmă cu jumătate de secol
De Alina Gâju 30 iulie 2015

Părul alb și bastonul în care se sprijină le trădează vârsta, însă ochii senini sunt oglinda sufletului care nu le-a îmbătrânit, în ciuda greutăților. Aproape 50 de cupluri care și-au jurat credință în urmă cu cinci decenii, dar și peste 230 de bunici care au aniversat 80 de ani au fost sărbătoriți, astăzi, de Primăria Constanța.

Patriarhia Română cere un teren în Istanbul pentru ridicarea unei capele
De Silvia Pascale 29 iulie 2015

Reprezentanții Patriarhiei nu se opun construirii celei mai mari moschei din România, dar în același timp pun și condiții. Vor să primească, la schimb, un teren în Istanbul în condiții similare pentru a construi un centru de pelerinaj, cu capelă creștin ortodoxă.

Restricții pe drumuri din cauza caniculei
De Alina Gâju 29 iulie 2015

România s-a copt astăzi la 40 de grade Celsius. Căldura a fost cel mai greu de suportat în Capitală și în județele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași și Ilfov, unde codul portocaliu de caniculă se menține și mâine.

ȘOCANT. 333 de adolescente din Constanța cu vârste de 15 - 19 ani au rămas însărcinate în 2014
De Neptun TV 29 iulie 2015

Aproape 18.600 de tinere care aveau vârsta până în 19 ani au născut anul trecut, 662 dintre ele înainte să împlinească 15 ani, cele mai multe fiind din mediul rural, arată Ministerul Sănătății.

Ziua României la Expo Milano
De Oana Stupariu 29 iulie 2015

Astăzi se sărbătoriește Ziua României în cadrul Expoziției universale de la Milano 2015.

Medici acuzați că au prescris medicamente mai scumpe pentru bolnavii de cancer, în schimbul unor bunuri
De Andreea Filip 28 iulie 2015

Cheltuieli plătite la diverse simpozioane și congrese internaționale, excursii scumpe în străinătate și bunuri. Sunt recompensele pe care mai mulți medici le-ar fi primit, potrivit anchetatorilor DNA, de la firme de medicamente pentru a prescrie anumite rețete pentru cancer.

Jale printre agricultori! Seceta scumpește prețurile în piață!
De Ioana Paidos 27 iulie 2015

E jale din cauza secetei. Agricultorii din județul Constanța spun că legumele de toamnă sunt compromise în multe cazuri în proporție de 90 la sută. Așa se face că fermierii care au investit în sisteme de irigații și au mai salvat câte ceva vor fi nevoiți să crească prețurile la vânzare, altfel nu-și vor recupera banii.