vineri, 27 februarie 2015

Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea i-au scris lui Moș Crăciun

De Silvia Pascale 20:27, 10 decembrie 2011 1928 vizite Social

Aștern pe hârtie cuvinte emoționante și speră ca toate dorințele lor să se împlinească. Cei 71 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea numără zilele până când Moș Crăciun va  veni cu daruri. În numai trei zile de la postarea pe siteul Neptun TV, aproape toate scrisorile lor au ajuns la bătrânul din Laponia, care le va îndeplini dorințele. Le mulțumim pe această cale constănțenilor cu suflet mare.

Redactarea scrisorilor pentru Moș Crăciun aduce în sufletele copiilor, de fiecare dată, bucurie dar și responsabilitate. Caracterizați de modestie, prichindeii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea nu au pretenții mari. Știu că bătrânul cel darnic și bun trebuie să ajungă la toți copiii cuminți.  Gheorghiță are 10 ani și i-a scris moșului câteva rânduri emoționante.

Și Petruța, o fetiță de 11 ani, știe ce vrea de la Moș Crăciun. Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea au dorințe dragi sufletului lor, iar pentru ca ele să devină realitate, avem nevoie de o mână de ajutor. Alăturați-vă echipei Neptun Tv! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți scrisorile adresate lui Moș Crăciun postate pe site-urile reporterntv.ro și ntvonline.ro, la secțiunea Sărbători Meritate. Numărul de telefon 0733.096.233 vă stă la dispoziție pentru detalii. În acest an putem fi împreună ajutoarele lui Moș Crăciun ! 

Comenteaza aceasta stire

Umbli la kilometraj, ajungi la închisoare
De Mihai Tudorică 26 februarie 2015

Se anunță vremuri grele pentru samsarii de mașini. Uniunea Europeană vrea să-i sancționeze pe toți cei care dau înapoi kilometrajul pentru a cere un preț mai mare pentru autoturismele scoase la vânzare.

Cum shaworma e de bază, părinții români vor cantine în fiecare unitate de învățământ
De Madalina Pavel 26 februarie 2015

După exemplu altor state, fiecare școală ar trebui să aibă o cantină în care elevii să poată mânca la prânz o masă caldă. Asta își doresc cei mai mulți dintre părinții constănțeni pentru copiii lor.

Rochiile hand made, fustele și bluzele cu imprimeuri florale, printre cele mai căutate articole la TINIMTEX
De Andreea Filip 26 februarie 2015

Articolele pentru bebeluși lucrate manual, rochiile hand made, fustele și bluzele cu imprimeuri floarale.

Artizanii mărțișoarelor tradiționale vă invită la târg. În piațeta din fața Muzeului de Artă Populară din Constanța veți găsi marfă pe alese
De Silvia Pascale 26 februarie 2015

Mărțișoare pictate, modelate, împletite și alintate. Este oferta personalizată a celor mai talentați artizani ai Dobrogei care participă zilele acestea la Târgul de Mărțișoare tradiționale.

RAJA SA modifică tarifele pentru abonați

SC RAJA SA este singura companie de apă din România care nu încasează apa meteorică nici de la populație, nici de la agenții economici, ceea ce a dus la o scădere a facturilor cu aproape 10%.

Copii nesupravegheați și profesori fără loc de muncă! FSLI contestă decizia CCR cu privire la ora de religie
De Andreea Filip 26 februarie 2015

Decizia Curții Constituționale cu privire la ora de religie în școli este contestată de Federația Sindicatelor Libere din Învățământ.

CONSTANTA. Incep actiunile de deratizare și dezinsecție în municipiu și în stațiunea Mamaia

Primăria Constanta aduce la cunoștința locuitorilor municipiului că, începând de luni, 2 martie, vor demara acțiunile de deratizare, dezinsecție și tratamente fitosanitare pe domeniul public din municipiul Constanța, respectiv stațiunea Mamaia.

Primaria Constanta incepe distribuirea ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate - vezi CÂND ȘI UNDE!

Primaria Constanta incepe luni, 2 martie, actiunea de redistribuire a ajutoarelor alimentare din cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2014, către persoanele defavorizate.

Povestea lui Paul Cojocaru, constănțeanul care a inventat o terapie apreciată la nivel internațional

Constănțeanul Paul Cojocaru, instructorul de arte marțiale care a creat terapia 3C pentru copiii autiști e așteptat de specialiștii din Canada, la Festivalul Mondial de Autism.

Riscă să rămână fără un acoperiș deasupra capului din cauza alunecărilor de teren
De Irina Radu 25 februarie 2015

Oamenii din localitatea mehedințeană Studina sunt într-o situație disperată din cauza alunecărilor de teren.

Prețul mărțișoarelor depinde de zona de unde le cumpărați
De Oana Iancu 25 februarie 2015

Primăvara este adusă de mărțișor. O știu cel mai bine comercianții care au umplut tarabele cu o mulțime de modele care să le fure ochii constănțenilor.

ȘTIREA ZILEI: Pro și contra religiei în școli !

Decizia Curții Constituționale de a eliminat obligativitatea orelor de religie în școli împarte societatea românească în două.

O mamă din Vrancea se luptă cu sărăcia pentru a-și crește cei 5 copii
De Cristina Burcea 25 februarie 2015

Într-o lume în care auzim zilnic de mame care își abandonează pruncii în spital sau pe stradă, o femeie din județul Vrancea se luptă cu sărăcia pentru a-și putea crește cei cinci copii.

LOCURI DE MUNCĂ. Ambasada Olandei organizează două întâlniri la Constanța!
De Alin Tarnovschi 25 februarie 2015

Reprezentanții Ambasadei Olandei în România, împreună cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă vor organiza două evenimente la Constanța și Năvodari pentru informarea potențialilor angajați în Olanda cu privire la drepturile sau obligațiile pe care le au.

Flori cât vezi cu ochii, la ASTA-I VIAȚA!

Vestitorii primăverii și florile lui Cupidon cresc în serele din Mihai Viteazu. În prag de primăvară, Elena Calcan vă prezintă povestea florilor de la Mihai Viteazu, la ASTA-I VIAȚA!, de la ora 17.30.

Iubirea, sărbătorită românește la Cumpăna
De Oana Iancu 24 februarie 2015

O petrecere autentic românească au pregătit cumpănenii de Dragobete. Cupluri de toate vârstele au participat la eveniment și nimeni nu a stat jos.

Ceață densă în județele Constanța și Tulcea
De Mihai Tudorică 24 februarie 2015

Ceața le dă mari bătăi de cap șoferilor din Dobrogea. Vizibilitatea a scăzut sub 200 de metri, iar meteorologii au emis, în această dimineață, un cod galben de ceață pentru județele Constanța și Tulcea.

Istoria Chinei prezentată într-o expoziție de fotografie la Cumpăna
De Alina Gâju 24 februarie 2015

Proclamarea Republicii Populare Chineze sau trimiterea în spațiu a primei femei austronaut. Sunt doar două dintre momentele istorice surprinse în fotografiile expuse, astăzi, la Cumpăna, localitate înfrățită cu un district din Shanghai.

Modificări privind modul de informare a consumatorilor, a operatorilor economici și consilierea acestora

Sâmbătă, 21 ianuarie, a intrat în vigoare Ordinul 594/2014 privind modificarea Ordinului președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor nr. 72/2010 privind unele măsuri de informare a consumatorilor, pentru corecta informare a operatorilor economici și consilierea acestora.

Dragobetele, tradiții reînviate, la Asta-i Viața!

În această zi, satele românești răsunau de veselia tinerilor și de zicala: "Dragobetele sărută fetele". Sunt multe credințele populare referitoare la Dragobete.

Tradiții și obiceiuri de Dragobete
De Cristina Pancrat 24 februarie 2015

Românii celebrează din nou iubirea. Este sărbătoarea de Dragobete, echivalentul Sfântului Valentin la americani, așa că îndrăgostiții au încă un motiv să își facă daruri și să petreacă momente speciale.