marţi, 13 octombrie 2015

Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea i-au scris lui Moș Crăciun

De Silvia Pascale 20:27, 10 decembrie 2011 2019 vizite Social

Aștern pe hârtie cuvinte emoționante și speră ca toate dorințele lor să se împlinească. Cei 71 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea numără zilele până când Moș Crăciun va  veni cu daruri. În numai trei zile de la postarea pe siteul Neptun TV, aproape toate scrisorile lor au ajuns la bătrânul din Laponia, care le va îndeplini dorințele. Le mulțumim pe această cale constănțenilor cu suflet mare.

Redactarea scrisorilor pentru Moș Crăciun aduce în sufletele copiilor, de fiecare dată, bucurie dar și responsabilitate. Caracterizați de modestie, prichindeii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea nu au pretenții mari. Știu că bătrânul cel darnic și bun trebuie să ajungă la toți copiii cuminți.  Gheorghiță are 10 ani și i-a scris moșului câteva rânduri emoționante.

Și Petruța, o fetiță de 11 ani, știe ce vrea de la Moș Crăciun. Copiii de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea au dorințe dragi sufletului lor, iar pentru ca ele să devină realitate, avem nevoie de o mână de ajutor. Alăturați-vă echipei Neptun Tv! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți scrisorile adresate lui Moș Crăciun postate pe site-urile reporterntv.ro și ntvonline.ro, la secțiunea Sărbători Meritate. Numărul de telefon 0733.096.233 vă stă la dispoziție pentru detalii. În acest an putem fi împreună ajutoarele lui Moș Crăciun ! 

Comenteaza aceasta stire

IAȘIUL, CAPITALA CREDINȚEI! Zeci de mii de pelerini au trecut pe la moaștele Sfintei Parascheva, de la Iași
De Alina Gâju 13 octombrie 2015

A fost a patra noapte de pelerinaj la Iași, iar credința le-a dat oamenilor puterea să înfrunte frigul. Deja peste 100 de mii de pelerini au ajuns la racla cu moaștele Sfintei Parascheva. Toți se pregătesc pentru marele praznic de mâine.

CONSTANȚA. Ședință de Consiliu Local: căldura SUBVENȚIONATĂ, sportivii de la CVM Tomis au primit bani de la buget!
De Victor Radu 13 octombrie 2015

Consiliul Local Constanța s-a întrunit, astăzi, într-o nouă ședință, după ce în cursul săptămânii trecute s-a constatat că nu există cvorum. În sala Remus Opreanu a Prefecturii sunt prezenți 19 consilieri locali, astfel că ședința a fost declarată statutară. Pe ordinea de zi au fost reintroduse proiectele care vizează rectificarea bugetară și finanțarea echipei CVMTomis.

Incep probele la sistemul de distribuție a căldurii. Vezi programul pregătirilor pentru iarnă!
De Neptun TV 12 octombrie 2015

RADET Constanța a anunțat că începe probele la sistemul de încălzire centralizată.

Pregătiri de Crăciun în plină toamnă: în rafturile magazinelor au apărut deja beteala și globulețele!
De Ioana Paidos 12 octombrie 2015

Inspirați de primii fulgi de nea care au căzut peste România, mulți dintre comercianți și-au umplut deja rafturile cu ornamentele specifice Crăciunului. În Constanța, spre exemplu, peste tot găsești instalații de brad, beteală, globulețe sau stikere cu Moș Crăciun.

Biserica 'Sfânta Cuvioasă Parascheva' din Năvodari - lăcașul de cult care a 'supraviețuit' deși trebuia pus la pământ!
De Oana Iancu 11 octombrie 2015

Când se apropie sărbătoarea Cuvioasei Parascheva, toată lumea vorbește despre pelerinajul de la Iași. Puțini sunt cei care știu că cel mai vechi lăcaș de cult din Năvodari poartă acest hram și are o istorie zbuciumată.

Mii de credincioși prezenți la cea mai mare sărbătoare religioasă!
De Florina Militaru 10 octombrie 2015

Peste 25 de mii de credincioși s-au închinat până acum la racla cu moaștele Sfintei Parascheva. Și au trecut mai puțin de 24 de ore de când acestea au fost scoase în curtea Catedralei Mitropolitane din Iași.

Povestea cuplului călător, la ASTA-I VIAȚA!
De Neptun TV 8 octombrie 2015

Povești fascinante despre cum e viața cu rucsacul în spate hai-hui prin lume, la ASTA-I VIAȚA! începând cu ora 16.30.

INEDIT. Demonstrație de tenis de câmp... în scaunul cu rotile!
De Laura Calciu Petrescu 8 octombrie 2015

Sunt țintuiți în scaune cu rotile, dar acest lucru nu îi împiedică să își îndeplinească visurile. Fiecare are în spate câte o poveste de învingător și vrea să își depășească limitele prin sport. Doi instructori din Statele Unite au făcut astăzi, la Ploiești, o demonstrație de tenis de câmp în scaun rulant și ne-au dat tuturor o lecție de viață.

Absolvenții promoției 1965 de la Liceul Agricol din Poarta Albă s-au întâlnit după jumătate de secol
De Cristina Sîmbeteanu 8 octombrie 2015

Întâlnire emoționantă. Peste 40 de absolvenți ai Liceului Agricol din Poarta Albă au trăit bucuria revederii după 50 de ani de la terminarea clasei a XII-a. Au povestit ce au făcut în jumătatea de secol de când nu s-au mai văzut și au recunoscut că anii și-au pus amprenta pe chipul lor, însă sufletul le-a rămas tânăr ca la 18 ani.

Copiii cu dizabilități din Constanța își vor primi alocațiile speciale!
De Robert Nenciu 8 octombrie 2015

Copiii cu dizabilități integrați în învățământul de masă își vor primi alocațiile speciale în luna noiembrie. Problema care persistă de la începutul anului și-a găsit rezolvarea în urma mai multor întâlniri dintre reprezentanții Consiliului Județean, cei ai Inspectoratului Școlar și ai Direcției pentru Protecția Copilului.

Peste 300 de cercetași din Constanța se alătură campaniei 'Curățăm Constanța Noastră'
De Neptun TV 8 octombrie 2015

Primăria Municipiului Constanța anunță participarea a peste 300 de voluntari ai Organizației Cercetașii României - Centrul Local Constanța și dintre cei înscriși pe site-ul campaniei curatamconstantanoastra.ro la acțiunile de ecologizare ale Parcului Tăbăcărie în perioada 9 - 11 octombrie.

'Vocea de valoare' a lipovenilor din Delta Dunării, la ASTA-I VIAȚA!
De Neptun TV 7 octombrie 2015

Georgiana Chiriță este o tânără de 17 ani din comuna Jurilovca, județul Tulcea. A crescut cu cântecele de leagăn ale străbunicii Uliana în suflet. Prima melodie pe care a auzit-o atunci când a venit pe lume a fost un cântec de leagăn în limba rusă.

CONSTANȚA. Aproape 250 de constănțeni au fost felicitați la împlinirea vârstei de 80 de ani sau a 50 de ani de căsătorie!
De Silvia Pascale 7 octombrie 2015

La venerabila vârstă de 80 de ani, tot ce își doresc este să fie sănătoși și respectați. Aproape 250 de pensionari din Constanța s-au bucurat astăzi de o dimineață specială la Casa de Cultura a Sindicatelor. Primarul interimar, Decebal Făgădău i-a felicitat pentru frumoasa vârstă, le-a dăruit flori, dar și un ajutor financiar seniorilor care spun că anii lor au trecut precum clipele.

PROIECT. Mai multe produse ROMÂNEȘTI în toate magazinele!
De Oana Iancu 7 octombrie 2015

Producția românească de carne, fructe și legume ar putea cunoaște o explozie după ce Senatul a adoptat o lege prin care magazinele vor fi obligate să aibă pe rafturi mai multe produse românești decât din import. Un lucru excelent spun atât cumpărătorii, cât producătorii care se simt încurajați.

Povestea arheologilor care și-au dedicat viața siturilor din Dobrogea!
De Neptun TV 6 octombrie 2015

Începând cu ora 17.00 vă dezvăluim secretele sitului de la Adamclisi, Tropaeum Traiani. Le știu arheologii din familia Barnea care, din tată în fiu, au participat la scoaterea la lumină a vestigiilor de acolo. Povestea acestor locuri de legendă merge mai departe chiar și la mai bine de două mii de ani, datorită pasiunii lor...

CONSTANȚA. Peste 500 de copii cu dizabilități NU încasează alocații! Află motivul incredibil!
De Robert Nenciu 6 octombrie 2015

Situație revoltătoare la Constanța! Aproape 500 de elevi cu dizabilități nu primesc o alocație lunară de 750 de lei pentru hrană, îmbrăcăminte și rechizite. Motivul este incredibil: de la începutul anului, părinții nu au fost anunțați de autorități că au dreptul la acești bani. Și mai grav este că alocația nu se mai poate acorda retroactiv.

Gheorghe Iovu, povestea muzicii care vindecă! Doctorul sufletelor, la ASTA-I VIAȚA!
De Neptun TV 5 octombrie 2015

Poartă cântecele în minte și în suflet. Ascultă-i melodiile vindecătoare și povestea începând cu ora 16.30 la ASTA-I VIAȚA!

Constanța înflorește! În parcurile, intersecțiile și sensurile giratorii se plantează crizanteme!
De Cristina Sîmbeteanu 5 octombrie 2015

Parcurile, intersecțiile și sensurile giratorii din oraș îmbracă haine de toamnă. Sute de tufe de crizanteme au fost plantate astăzi în cadrul campaniei 'Curățăm Constanța Noastră'.

Femeile de la țară, transformate în dive: 'Nu m-am machiat în viața mea! Nici măcar cu pumnii'!
De Silvia Pascale 5 octombrie 2015

Au venit la Căminul Cultural cu obrajii înăspriți, cu părul alb și unghiile tocite de la prea multă muncă, dar au plecat acasă precum divele de la Hollywood. Peste 35 de femei din comuna Grădina au trăit astăzi o experiență frumoasă, în fața oglinzii, la care nu sperau vreodată. O armată de hair-stylisti și cosmeticieni din Constanța, toți voluntari, au muncit ca aceste doamne să se simtă din nou atrăgătoare.

Vin din struguri înghețați și miere de izmă, printre deliciile de la Pavilionul Expozițional Constanța
De Silvia Pascale 3 octombrie 2015

Vinuri dulci din struguri degerați, miere de izmă crescută în zonele inundate ale Deltei și pâine fără conservanți, doar cu făină, sare și maia. Sunt doar câteva dintre bunătățile de la Pavilionul Expozițional Constanța. Producătorii care au venit la Sărbătoarea recoltei și a vinului dobrogeam vă așteaptă și mâine să le degustați preparatele în care au pus, ne mărturisesc ei, și mult suflet.

IMAGINI SUPERBE. Pasarela din stațiunea Mamaia, CUCERITĂ de pescari! GALERIE FOTO
De Silvia Pascale 3 octombrie 2015

Imagini spectaculoase în stațiunea Mamaia. Pasarela a fost invadată, la propriu, de o mulțime de pescari hotărâți să prindă tot chefalul din mare. Cu tact, dar și cu un gram de noroc aceștia și-au pus undițele în șir, în așteptarea firului întins. Iar răbdarea le-a fost repede răsplătită! Constănțenii spun că o așa priveliște au văzut doar pe podul Galata din Istanbul.