sîmbătă, 17 august 2019

Copil omorât cu piatra

Copil omorât cu piatra

Nici nu au apucat polițiștii să iasă cu suspectul afară că zeci de localnici și rude ale copilului ucis au sărit să-l linșeze. Cu greu au reușit autoritățile să-i țină în frâu pe oamenii revoltați de cele întâmplate.

Băiatul de 6 ani a fost trimis, sâmbătă seara, de părinți să cumpere țigări. În apropierea magazinului s-a întânit cu tânărul, cunoscut al familiei. Beat și supărat că pierduse bani la aparatele de jocuri mecanice, suspectul l-a luat cu forța spre calea ferată. Nimeni nu a intervenit în apărarea băiatului și asta pentru că mai fusese văzut în preajma tânărului.

Polițiștii spun că în apropierea unei halte, tânărul a încercat să întrețină relații sexuale cu băiatul. Pentru că acesta s-a împotrivit, agresorul l-a lovit cu o piatră. Părinții micuțului au anunțat cu întârziere dispariția copilului.

Suspectul a fost imediat prins de polițiști, după ce martorii l-au indicat ca fiind ultimul care l-a văzut pe băiat în viață.Tânărul are antecedente penale și, dacă va  găsit vinovat de omor, riscă să stea după gratii 25 de ani

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire