joi, 22 august 2019

Corespondență Neptun TV de la Sanremo. Anamaria Gudu, în mijlocul celei de-a 67-a ediții a prestigiosului festival de muzică - VIDEO

Sanremo este, în această săptămână, oraşul muzicii italiene. Teatrul Ariston este gazda celei de-a 67-a ediţii, iar atmosfera pe scenă şi pe covorul roşu este tot mai tensionată, pentru că mâine este marea finală. Invitaţii speciali din acest an sunt Giorgia, Tiziano Ferro, Mika și Ricky Martin. Colega noastră Anamaria Gudu se află la Sanremo şi ne aduce în materialul următor atmosfera de acolo.

Că italienii sunt primitori cu turiștii este deja bine cunoscut. Clima mediteraneană, orașele care respiră cultură, mâncarea bună și atmosfera de aici sunt doar câteva din motivele pentru care italienii devin gazde pentru musafiri din toată lumea.

Luna februarie este însă luna în care toți ochii sunt pe Sanremo. Festivalul de muzică atrage turiști din toată Italia, dar și iubitori ai muzicii italiene din alte țări.

Sunt 22 de artiști consacrați care se întrec în acest festival. Fiecare interpreteaza o compoziție nouă, dar și un cover. Printre ei se numără, în acest an, și celebrii Al Bano și Ron.

Se poate spune că acest festival este omologul Festivalului Mamaia sau al Cerbului de Aur, numai că italienii nu renunță la tradiție așa usor, nici măcar în criză economică. Așa se face că Festivalul a ajuns la cea de-a 67-a ediție.

În schimb, în acest an, pentru prima dată în istorie, nu sunt acele fete frumoase care să îi conducă pe artiști pe scenă sau să înmâneze premiile, tot pentru a face economie. În schimb, sunt mai mulți invitați.

Pe scena Teatrului Ariston, în calitate de invitați, au pășit Giorgia, Tiziano Ferro, Mika și Ricky Martin. În anii trecuți, Charlize Theron, Nicole Kidman și Elton John au fost aici, tot în calitate de invitați speciali.

Comenteaza aceasta stire